Skocz do zawartości
pawlos26

Sacred 2: Fallen Angel

Rekomendowane odpowiedzi

cenega sie tlumaczy ze to nie ich wina tylko byl problem w dostawie...z tloczni juz spolonizowanych gier...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nigdy nie jest ich wina, ehh, szkoda gadac, polska dystrybucja ssie i predko sie to nie zmieni, niestety dalej jestesmy postrzegani jako swiat 3-ci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tej grze w ogole angilskiego nie potrzeba ja w ogole nie czytam co oni mowia przy questach tylko zaznaczam ze akceptuje i go robie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale niektorzy maja wieksze ambicje niz tylko skonczyc kolejny tytul.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja nie mam zamiaru go konczyc tylko chce lvl wiekszy miec a tym szybciej zrobie questa tym szybciej expa za niego dostane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i znowu przenieśli premierę najpierw z 26.06 na 12.07, a teraz na 31.07 :(. I jak tu człowiek ma się nie denerwować.........

Szczerze mówiąc skusiłbym się na wydanie ANG, bo znam fabule z PC, ale ciężko będzie z przedmiotami i skilami bo przy nich trzeba rozumieć co tam pisze.

http://www.3kropki.pl/p/4/6/sacred_2_fallen_angel_ps3.php

Edytowane przez TimanTi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche to irytujace bo dobrego hack'n slasha mi brakuje.

Prawie tak bardzo jak mmorpg'a pełną gebą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli znasz chociaz podstawy to spokojnie zrozumiesz co pisze przy skillach i itemach

Edytowane przez jawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś zakupiłem i gra wymiata potrzebowałem takiej gry na dłuuuugie godziny.Rozkoszować się światem Ancarii expić to jest to co tygryski lubią najbardziej ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi osobiscie gra sie zajebiscie podoba gram 10h i narazie 3,6% mapy odkrytej .. co do questow to czytam troche ale fakt jest faktem ze nie trzeba znac angielskiego zeby w ta gre grac i robic wszystkie zadania :) Narazie tylko nie wiem o co biega z teleportami jak aktywuje jeden to drugi juz nie dziala po za tym do miasta, duzo biegania jest przez to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja spytam: Czy posiadacze polskiej wersji będą mogli grać online z posiadaczami wersji ang??

(pytam bo to Cenega - najbardziej SZMATŁAWA growa firma w Polsce. Aż dziw bierze, że jeszcze nikt nie spalił ich siedziby)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie ze bez problemu bedzie mozna grac z ludzmi z inna wersja jezykowa inaczej bylo by to bez sensu ?? Specjalne serwery dla Polskiej wersji ??? lol to nawet dziwnie brzmi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem wersja PC jest podzielona na strefy. Polska, Wlochy, Czechy itd sa w EE, Niemcy, Francja, Anglia sa w EU, Rosja wiadomo RU, US tez wiadomo. Wygląda to tak:

EE kilaka serwerów po 3-4 osoby na każdym.

EU kilkadziesiąt serwerów wszystkie ciągle pełne :) .

RU to samo co w EU.

US nie wiem.

Szlak niech trafi to Ceskie dziadostwo!!!!! znowu przenieśli premierę PL ...........

Edytowane przez TimanTi
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najchętniej to bym podpalił siedzibę Cenegi - bo ile razy można przekładać premierę??? Dobrze że w tym miesiącu wyjdzie Wolfenstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy ktos z was może sie orjentuje kiedy ma byc PL wersja Sacred 2?? Na stronce cenegi widnieje napis: "towar dostępny od Sierpnia" i nic po za tym. A już tak strasznie sie nie moge doczekac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premiera ma być podobno 7.08.2009r..

Cenega to najgorszy dystrybutor w europie, ci idioci w kilku grach na PC zapomnieli umieścić CD-Keye bez których nie da się grac... OD 3 miesięcy nie umieją zrobić spolszczenia do S2 PS3. W Fallout 3 PL PS3 spier** trofea.... Mam nadzieje ze ta niby firma jak najszybciej zbankrutuje i w końcu CD Projekt zajmie się S2 oraz innymi.

Edytowane przez TimanTi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest ju z!!

Sacred 2 Fallen Angel wersja polska(PS3) - wysyłka gratis

Nasza cena:

Cena detaliczna: 199.90 PLN

219.90 PLN

Ilość:

Dostępność: Towar dostępny natychmiast

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zauwazyłem tą informacje i strasnie sie ucieszyłem. Mam tylko nadzieje ze nei bedzie niespodzianek i jak kupie towar to jutro przyniesie mi go kurier...

PS: czy ktoś z was kiedyś cokolwiek zamawiał z Cenegi??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ciekawe ale slowo natychmiast figuruje w wersji x360 a przy ps3 pisze na czerwono ze w tym roku i obawiam sie ze na nasza wersje poczekamy jak na fallout 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ciekawe ale slowo natychmiast figuruje w wersji x360 a przy ps3 pisze na czerwono ze w tym roku i obawiam sie ze na nasza wersje poczekamy jak na fallout 3.

Oby tylko nie było takiej wtopy z trofeami jak w F3 PL...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi akurat nie zalezy na trofeach ale wydluzony czas oczekiwania sprawia ze mam ochote odpuscic taki tytul co by im pokazac ze tez leje na nich jak oni na mnie.Ciekawi mnie tylko czy na xa sprzedaja ze dwa razy wiecej niz na ps3 ze nigdy nie moga sie postarac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie wy to widzicie?

Sacred 2 Fallen Angel wersja polska(PS3) - wysyłka gratis

Nasza cena:

Cena detaliczna: 199.90 PLN

219.90 PLN

Ilość:

Dostępność: Towar dostępny od 2009r.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Towar dostepny Natychmiast- od rana do 14.00 taki napis na zielono widniał przy Sacred 2 ps3 PL... Po 14 jakos widnieje napis Towar dostepny w 2009r- napis na czerwono:/ No co jest z ta firma nie tak:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi