Skocz do zawartości
pawlos26

Sacred 2: Fallen Angel

Rekomendowane odpowiedzi

No Miewam chwile zastanowienia czy nie lepiej było brać xbox'a w końcu tyle gier za free, ale ostatecznie nie żałuję, PS3 się nie popsuje tak łatwo, a po za tym Killzone 2 i God of War III to wystarczające argumenty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o Sacred to smakowity kasek jak dla mnie ale poczekam bo narazie cena jest dosc wysoka, wakacje tuz tuz napewno nie przejde obojetnie obok tej gry ale dopiero wrzesien/pazdziernik szkola sie zacznie :)) Nie wiem co w tym jest ale jesienia mi sie gra fajniej w gry ten klimat wkreca :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ta gierka? Czy to jest RPG? Jest jakiś lvl postaci? Ma trofea? I czy ogólnie warto ta gierkę kupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka moim zdanie bardzo dobra. Jest to hack'n slash pokroju Diablo 2. Trofea posiada i to nie byle jakie, potrzeba dużo dużo czasu żeby je zdobyć. Moim skromnym zdaniem gierka jak najbardziej warta swojej ceny. Polecam..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobra ta gierka? Czy to jest RPG? Jest jakiś lvl postaci? Ma trofea? I czy ogólnie warto ta gierkę kupić?

Gra dobra

Action rpg hm takie diablo ze światem obliviona

Do zdobycia 200lv postaci

trofea są i to porąbane

Warto i to bardzo, mało jaka gra dzisiaj zapewnia setki godzin zabawy za 180 zł (pewnie szybko stanieje normalka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak jest ze spadkami fameratu i bugami? Bo słyszałem, że to największa bolączka tej gry. Gra wygląda niezbyt zachęcająco, ale zawsze lubiłem hack&slash'e a ta pewnie dobre sto godzin zabawy mi dostarczy. Może jak będe miał zbyt dużo wolnego czasu to sobie ja kupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

framerate spada i to dość często, ale aż tak bardzo to nie przeszkadza. Mam takie wrażenie jakby konsola nie mogla uciągnąć tej gry. Zależy w jakiej krainie się znajdujesz, jeżeli jest to np pustynia gdzie jest tylko piasek i parę kamieni to fps jest chyba maksymalny nie odnotowałem tam żadnego spadku. Ale np dżungla czy inne krainy gdzie jest ogromna ilość czczegółów, plus mobki - no może od czasu do czasu chrupnąć.

A odnośnie bugów, to nie odnotowalem przeszedlem juz kampanie czarodziejką, bez pobocznych questów (tylko główny wątek) zajęło mi to 26 godzin i nie natrafilem na jakieś błędy. Aczkolwiek dwa razy gra mi się zawiesiła przy próbie połączenia z serwerem innego gracza.

Teraz moje pytanie. Znalazł ktoś jakiś dobry spot do grindowania expa czarodziejką ?

Podejrzewam ze najlepsza do tego będzie, wspomniana wcześniej pustynia, bo nie ma tam przeszkód i mozna spokojnie rzucać firewalle.

Jeżeli ktoś chce się wymienić doświadczeniami z grania czarodziejką skille atrybuty combat arts etc, moje gg 1460174

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wyglada sprawa itemizacji i skilli? Jest w czym przebierac? Bo pamietam ze w Sacred (pierwszej czesci) itemkow byla masa ale skilli troche malo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przedmiotów jest bardzo dużo. nie trafiłem jeszcze na taki który dodawał by +xx do wszystkich atrybutów ;p. Skilli tez jest sporo chociaż możesz wybrać tylko 10 i rozwijać tylko te 10, oprocz tego każda klasa postaci ma po 15 Combat Arts (nie wiem jak to bedzie nazwane w polskiej wersji), czyli w przypadku mojej czarodziejki 5 czarow ognia 5 czarów lodu i 5 błyskawic.

ja np nie jestem zwolennikiem mieszania szkoł magii i rozwijam tylko czary ognia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko bedzie przyplyw gotowki to zakupie gre ;P . Dawno sie nie zagrywalem HnS'a a Sacred jedynka bardzo mi sie podobal... I pokrecone klimaty lubie aczkolwiek jak juz ktos gdzies napisal - Egipski bog-robot z glowa wilka strzalajacy z karabinu plazmowego do goblinow w poszukiwaniu gitary na koncert to przesada lekka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosze sie z zamiarem kupna gry, i mam kilka pytan:

czy framerate, na prawde AZ tak czesto spada?

czy gra to takie typowe next-genowe diablo?

ile mozna maxymalnie wycisnac z tej gry :)? (quesciki, dodatkowe lokacje lvle itp itd.)

i jak dziala co-op.

gdyby ktos mi dal wyczerpujaca odpowiedz, bylbym niezmiernie wdzieczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za tydzien kupuje ta gre wiec jak ktos chce to niech mnie doda do znajomych tylko niech napisze ps3site albo sacred zebym wiedzial o co chodzi

Edytowane przez jawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nosze sie z zamiarem kupna gry, i mam kilka pytan:

czy framerate, na prawde AZ tak czesto spada?

czy gra to takie typowe next-genowe diablo?

ile mozna maxymalnie wycisnac z tej gry :) ? (quesciki, dodatkowe lokacje lvle itp itd.)

i jak dziala co-op.

gdyby ktos mi dal wyczerpujaca odpowiedz, bylbym niezmiernie wdzieczny.

Odczówlany spadek frame - rate jest tylko w kilku miejscach szczególnie na jednym bossie ale da się przeżyć

Tak to takie next genowe diablo z dodatkiem questów i otwartym światem nie masz jednej drogi do celu

Sporo można wycisnąć dobrze, że mam dwa pady bo pierwszy umrze po tej grze

tu jeszcze nie jestem za bardzo rozeznany ale jakoś tam działa ponoć nieźle :tongue:

Jawa wysłałem ci liścik :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co slyszalem to nowy patch ma wyjsc gdy wyjda wszystkie wersje gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zapytam: czy po ukończeniu gry można zacząć od nowa na wyższym poziomie trudności zachowując swoją wytrenowaną już postać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy jest realna premiera 26 czerwca ponieważ:

po telefonie wykonanym do Sklepu Internetowego Cenegi niekt nie wiedział kiedy jest premiera!!!

Drugi telefon był wykonany do samej firmy Cenega -

pytanie- kiedy będzie premeria na S2 na PS3

odpowiedź - przecież premiera już była :biggrin:

Potem ta osoba doszła do wniosku że preawdopodobnie 26.06.09 ale nie jest pewna.

Wszystko to świadczy do ciulatym podejściu do gracza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gre kupuje na 100%, ale dopiero za jakis miesiac. Teraz mam co robic, a potem jade na wakacje, wiec pieniadze potrzebne, a za ten czas moze troche stanieje :) Mam wazne dla mnie pytanie. Jak wyglada online, sa lagi? I najwazniejsze - jest czat pisany? Nie mam headseta, predko sie to nie zmieni, a jakos handlowac online musze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś ma ochotę zagrać online od czasu do czasu to mój PSN ID to Grabeq. Cheers.

Edytowane przez Grabeq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, szykuje się do kupna tej gry, ale czy wiecie może czy jest co-op dla 2 graczy na jednej konsoli? Czy jezeli co-op to tylko przez net na dwoch roznych konsolach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo to wypasik, nie ma to jak przemiezyc krainy (nawet zbugowane) z kims obok na kanapie :-)

dzieki za informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widac tlumaczenie na pl sprawia cenedze cholerny problem, widocznie maja duze problemy z czarnulka. jest to najczesciej przekladana premiera w swiecie gier 17.07 .2009?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jest to najczesciej przekladana premiera w swiecie gier

Zapomniałeś o Dukem Nukem Forever :P A tak na serio to nie wydaje mi się żeby chcieli to tak przeciągać. Gra powinna pojawić się już w lipcu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi