Skocz do zawartości
pawlos26

Sacred 2: Fallen Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Byłoby zajebiście, ale tu tutaj sam napisałeś że "niby" ja się teraz łamię co kupić Ojciec II, Sacred 2 czy Fallout 3. Fallout mnie coraz bardziej przekonuję zwłaszcza, że lubię mieć wybór w grach. Mam nadzieję że Sacred 2 wyjdzie w tym przeklętym maju i będzie naprawdę dobry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostalem maila od cenegi ze 12 maj ostatecznie premiera w wersji kinowej ...takze poczekam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miejmy nadzieję że tak właśnie jest :).

Cyba Napewno tak jest bo ja też dostałem majla od Cenegi, chociaż jak zadzowiłem do nich (dział sprzedarzy) to pewna zdzira powiedziała że będzie w kwietniu, a jeszcze w ym smym dniu dostałem tego majla

Witam.

Na dzień dzisiejszy nie jest znana dokładna data premiery.

Prawdopodobnie gra ukaże się 5 maja na zachodzie.

U nas w kraju premiera odbędzie się pewnie jakoś tydzień-dwa później w

związku z tym że proces polonizacji na konsole jest dość czasochłonny i

skomplikowany.

Z poważaniem Cenega Poland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No znowu mam dylemat, czy brać polską wersję... Na pc właśnie wyszedł patch 2.4, który między innymi dodaje obsługę Nvidia PhysX. A ponieważ proces polonizacji zaczął się już dawno temu, to znowu będą problemosy jak z Falloutem, który do tej pory czeka na łatke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie to zależy jak sobie radzisz z angielskim, w tego typu grach trzeba dobrze rozumieć co się mówi co się wybiera itd. Ja miałem taką sytuację z KOTORem 2 byłem młodszy, a poziom j. ang był u mnie w szkole kiepski więc raczej sobie w grze nie radziłem i klikałem zawsze opcję nr 1. Niestety tam bardzo ważne było umiejętne wybieranie co się powie bo na przykład można było stracić dość długą i owocną w dobry sprzęt walkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do wyboru bedzie jezyk polski i angielski takze nie bedzie osobnych wersji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to całkiem nieźle jedynie kiepsko że nie można własnych postaci robić, ale generalnie jak gra w swoim typie to wygląda całkiem całkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawił się nowy trailer przedstawiający co-opa Klick całkiem spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mam nadzieje ze to przekladanie oplacalo sie... bo Sacred 2 na PC to byla masakra... pierwsza czesc byla super ; > pamietam jak dniami i nocami maga bitewnego sie koxilo xD

Edit

Jesli gra bedzie dosc dobrze oceniana i ogolnie spoko to ja kupie... : ) bo takiego wlasnie h'n's potrzebuje na PS3 a z kumplami bedzie mega fun ^ ^

Edytowane przez winiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ocena 6.2 na X360ign, więc świata chyba nie zawojuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie bardzo licze na ta gre , bo na PS3 takich gier brakuje i to bardzo . Widziałem własnie ocene która wystawił ign i troche sie zawiodłem . lecz przy wersji na PS3 oceny jeszcze niema i mam nadzieje ze bedzie wyzsza , pozatym to troche denerwujace i irytujace ze przesuwali premiere na konsole tyle czasu i przez ten czas (i nie był on krótki czas ) nie dopracowali tej pozycji .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam nad nią lub PROTOTYPE lub poczekać na The Last Remnant.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Last Remnant to chyba wyjdzie po FF XIII :P a co do oceny z ign to akurat to no ca liczę nie zawodzi w tym tytule, dużo itemów do zbierania, różne koncepcje na umiejętności żeby jeszcze lepiej eksterminować przeciwników i bosów. Tyle mi wystarczy w hack&slashu :thumbsup: w jednej rzeczy się zgodzę z ign, to nie jest tytuł dla każdego

Edytowane przez Natsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W niektórych sklepach pisze że wysyłka będzie 5 czerwca. Dotyczy to polskiej wersji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu tyle muszę czekać na The Last Remnant. Cholera. Jakoś klimatu FFów nie trawię (chodzi mi o miks przyszlosc + broń palna turbomegalaserowa + magia + miecze. Ogólnie jRPG są spoko jeśli to nie taki MIKS np. white knight chronicles jest spoko).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@FF

Też nie za bardzo ogarniam połączenie mieczy z przyszłościową bronią palną, chociaż to typowe dla produkcji powstających przy wykorzystaniu małych, żółtych rączek (proszę nie odbierać tego jako podtekst antyrasowy). Poza tym te skoki i poruszanie się postaci - takie też nieco dziwne, niby klimatyczne, ale zbyt wysublimowane.

@Sacred

Będzie dobrze, na podstawie I części można sądzić, że i w II odsłonie będzie ciekawie. Mnie najbardziej ujęło napieranie z konia lub innych stworzeń służących do transportu (ale to już gdzieś pisałem). Podoba mi się również system przygotowywania specjalnych i magicznych ataków, chodzi o to, że nie trzeba dojić many (choć można), aby atak się zregenerował. Można bowiem pobiegać dookoła i sam się odnowi.

@Czego barkuje na PS3

W klimacie Sacred'a, to na PS3 brakuje produkcji typu Dark Messiah of Might and Magic, czyli FPS'a z mieczem, lukiem i magią. Ahh jak mi tego brakuje, chętnie polatałbym z łukiem przy wykorzystaniu widoku z pierwszej osoby (oczywiście on-line).

Edytowane przez TToiletDucKK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Oblivion ?

Mi brakuje Diablo na pleju bardzo się ucieszę jak się okaże ze jednak D3 będzie na PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam na półce jeszcze nie ruszone Champions of Norrath na PS2, i chyba na razie odpuszczę sobie Sacreda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a Oblivion ?

Mi brakuje Diablo na pleju bardzo się ucieszę jak się okaże ze jednak D3 będzie na PS3

Oblivion nie ma online. A D3 na PS3 to byłby piękny strzał w pysk dla M$.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla zainteresowanych tematem "might and magic" obok Sacered'a, Diablo i Oblivion'a polecam również Demon's Souls, czyli drogą pozycję z kraju kwitnącej wiśni. Pooglądajcie filmiki z coopa na prawdę świetny exclusive na Playa (delikatny offtop ale pewnie wybaczycie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi