TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Czerwiec 2014 Weekend pod znakiem w miare nowych gier: -Murdered: Soul Suspect -Transistor -Drakengard 3 ...i trochę starszych: -XCom: Enemy Unknown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cuki 53 Napisano 13 Czerwiec 2014 Ps3 - Gta V (Czyszczę singla na 100 % :-)) PS Vita - Dragons Crown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 13 Czerwiec 2014 Ps vita - Pixel junk shooter i muramasa Ps4 - Watch dogs + Trial fusion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 13 Czerwiec 2014 Sly Cooper: Thieves in Time Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 13 Czerwiec 2014 PS4 - Watch Dogs, PixeljunkPSVita - okazyjnie Mortal KombatPS3 - chwilowo nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 13 Czerwiec 2014 Wolfenstein, ten pierwszy.. Wkurzają mnie trochę te nadprzyrodzone moce bohatera, ginie przez to klimat gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 15 Czerwiec 2014 Ni no kuni oraz Diablo III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 15 Czerwiec 2014 ps4: Bf4 multi i rozgrzebalem nowego AC Vita: DC PS3: nadal chce wrocic do F NV... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 18 Czerwiec 2014 Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miastalman 0 Napisano 24 Czerwiec 2014 ps3: uncharted 3, a zaraz po nim skyrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Czerwiec 2014 sly2 poszedl w odstawke... sporadycznie GT6. Oprocz tego wrocilem do Dead Island, oraz zaczalem Borderlands2 (choc ta druga duzo bardziej mi podchodzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 24 Czerwiec 2014 Disgaea 4, Dead Island i to na tyle...zobaczę co przyniesie rozpiska plusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 24 Czerwiec 2014 Odkąd kupiłem PS4 to non stop niemalże gram w FFXIV (MMO) przerywając na jakiś czas i ogrywam co tam wyszło na PS4, w kolejce czeka połowa Knacka, cały Assassin i Thief. Na PS Vita gram w Sly'a, a na PS3 sporadycznie w PES'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 26 Czerwiec 2014 w koncu dokonczylem rozkopanego warhammera, 3,5 rozdzialu ograne od 22 do 4 nad ranem i mozna wywalic gre z dysku. Ucieszylem sie, ze ostatni boss nie byl trudny i nie bylo ganiania sie z nim w kolko po arenie :p teraz hmm moze platyna w hitmanie or hotline miami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 26 Czerwiec 2014 Po wbiciu platyny w Second Son wróciłem na chwilę do onlinowych gier w FIFA 14 i BF4, teraz po zakupie EA UFC cisnę tylko w ten tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Czerwiec 2014 PS4 - EA UFC PS3 - Stare dobre RDR po raz 3 chyba. Bioshock Infinite, GT6, wszystkie tytuły na przemian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Czerwiec 2014 PS3: walking dead sezon II, Infamous 1 PSV: Sly cooper złodzieje w czasie, Bystry jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 27 Czerwiec 2014 A ja po trochu gram, po trochu walczę z Fallout: New Vegas na PS3. Próbowałem liczyć, ile razy zawiesi mi się konsola przy tej grze, ale ostatecznie straciłem rachubę. No i oczywiście te kosmiczne spadki płynności. Musiałem poświęcić osobne przejście gry na same dodatki, bo w podstawce już miałem taki rozmiar pliku zapisu, że gra potrafiła się zawiesić po 15 minutach, a jak się nie zawiesiła, to i tak po godzinie wpadały takie ścinki, że musiałem resetować konsolę. Ale Bethesda ma u mnie taryfę ulgową, przy innej grze już dawno był ją cisnął w diabły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 27 Czerwiec 2014 Kończe Shadows of the Damned-dobra gierka,wykręcony klimat,bardzo niedoceniona.Leżała na półce prawie rok aż się za nią zabrałem;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 28 Czerwiec 2014 Wróciłem do PS3 przy okazji Transformers: Upadek Cybertronu, świetny tytuł. PS4: Ciągle Fifa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 28 Czerwiec 2014 PS4: multi w CoD:Ghost i K:SF... Mobile: Lost Echo - bardzo sympatyczna przygodówka z niezłą grafiką, dobrą opowieścią i fajnym OST'em. Nie przepadam za smyraniem paluchami po ekranie smartfona, ale wciągą jak cho**ra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 29 Czerwiec 2014 AC IV Black Flag:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekTripleSix 32 Napisano 29 Czerwiec 2014 Wbiłem platynę w pierwszym Uncharted, to teraz zabieram się za drugą część. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 29 Czerwiec 2014 Catherine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
najs_sc 6 Napisano 29 Czerwiec 2014 GTA 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach