misfit 2 Napisano 8 Październik 2013 Spec Ops: The Line, a jak skończę to Hitman Absolution Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Październik 2013 -Tales of xillia (świetny jrpg) -z żoną dosłownie męczymy gtaV i raczej nie skończymy (jakieś 80% wątku głównego za nami i juz nudzi nieprzeciętnie :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Październik 2013 Jak and Daxter ps3, Jak and Daxter ps2- pomagam małemu, Dragons Dogma i o dziwo Far Cry 3 nie cierpię fps'ów, ale ten mnie wciągnął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 8 Październik 2013 Ps3: GTA V, Fifa 14 Xbox: kurzy sie PC: Terraria, LoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 8 Październik 2013 AC III PL :P, Dragons Dogma, i FC3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 8 Październik 2013 Po 130 h, Dragon's Dogma poszedł w odstawkę, przynajmniej na razie. Nadal The Last of Us w NG + i Diablo III z bratem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ak47 26 Napisano 8 Październik 2013 Diablo 3 z bratem ciągle, no i Last of Us, początki multi. Póki co najlepsze gry w tym roku wg mnie. Choć Beyond i GTA 5 ciągle przede mną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 8 Październik 2013 Dishonored i Max Payne 3. Obie gry wciągają lecz Dishonored jak dla mnie wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 9 Październik 2013 Dishonored i Max Payne 3. Obie gry wciągają lecz Dishonored jak dla mnie wymiata Też robię rozpierduchę w Max Payne 3 :D jestem na 5 rozdziale, mega poprowadzona historia i świetnie ukazana postać głównego bohatera. Polecam kto nie grał jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 9 Październik 2013 ja obecnie grywam w Red Dead Redeemption i WRC 3 :) ale chyba trzeba bedzie znow przejsc Heavy Rain od poczatku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukash_PL1 27 Napisano 9 Październik 2013 ACII ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 9 Październik 2013 (edytowane) Driver San Fransisco i Pro Evolution Soccer 2014. Na Vite Lego of The Rings. Edytowane 9 Październik 2013 przez robotyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 9 Październik 2013 Nudzi mnie już trochę Bad Company 2. FIFA 13 wkurza mnie na całego. Odnoszę wrażenie, że więcej w tej grze zależy od przypadku niż od umiejętności. Aktualnie poluję na Heavy Rain. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 9 Październik 2013 Było BTS a teraz wracam do Soul Sacrifice... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemo033 0 Napisano 14 Październik 2013 (edytowane) Ukończyłem Uncharted 3, kończąc całą trylogię, seria naprawdę niesamowita, w międzyczasie ukończyłem jeszcze Podróż oraz inFamous Festiwal Krwi. Następnie miałem grać w Ratchet & Clank 4 za jednego ale jakoś ta gra do mnie nie przemawia, może jeszcze trochę w nią pogram to się przekonam, zobaczymy... Teraz zaczynam pierwszą część Killzone'a a następnie God of War Collection Vol. II :) Edytowane 14 Październik 2013 przez Przemo033 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 15 Październik 2013 PS3 odpoczywa po Beyond i GTA V i czeka na Revengeance PS Vita: Dragon's Crown Xbox360: powoli przechodzę Tales of Vesperia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 15 Październik 2013 Ico, genialna gierka, wciąga od samego początku, genialny klimat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 15 Październik 2013 Beyond: Two Souls Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 15 Październik 2013 Skonczone NFS MW 2012. Grane: SR3 - abusrd, niskich lotow humor - ktory czasami potrafi byc dowcipny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ak47 26 Napisano 15 Październik 2013 zabieram się do ponownego przejścia Last of US. Trochę pykam w Red Dead Redemption prócz tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 15 Październik 2013 Tales of xillia, potem w planach yakuza 5 (japonska niestety :( ) może ogarnę przed premierą ps4 dishonored i chyba chwilowo koniec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 15 Październik 2013 Obecnie Dragon's Dogma Dark Arisen. Już zacieram łapki na Dragon's Crown. I żeby nie było o samych smokach, odliczam dni do Batmana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Październik 2013 Olałem wszystko na ps3, bo jak dla mnie teraz posucha, za to namiętnie pykam w Legend of Heroes Trials in The Sky na psp, niby martwa konsolka, a daje więcej radochy niż chlebak i klocek razem wzięte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_NO 21 Napisano 17 Październik 2013 (edytowane) InFamous drugi, w końcu jest czas by go ogarnąć ;) @DOWN goodpoint ;) spacja się wdarła. Edytowane 17 Październik 2013 przez dr_NO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 17 Październik 2013 In Famous drugi, w końcu jest czas by go ogarnąć ;) A co to za gra? Może Ci się z Infamous 2 pomyliło?! Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach