Kamillo 46 Napisano 6 Sierpień 2008 Race Driver: GRID TimeShift, kończe Dark Sector. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpień 2008 JA ''gram'' w Assassin's Creed gierka wymiata!! Tylko pod względem technicznym jest hmmm... kiepsko?? Gra zawiesza sie raz dziennie i jedynym wyjściem jest chamskie wyłączenie PS3 tym guziczkiem od dopływ prądu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 11 Sierpień 2008 Pocinam w fight night'a. Kupiłem go dziś, a to dzięki wprowadzeniu do MM platyn(stał za 89zł). W planach UEFA(79zł ) i może fifa street(też 79zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 11 Sierpień 2008 a ja odświeżyłem sobie U:DF. Tylko nie tak jak większość - w pogoni za trofeami, tylko po prostu, nawet starego save'a nie skasowałem, przez co część trofeów mnie ominęła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchar95 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Ja gram w Ucharted i w Bourne i przejściowo w MoH Airborn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
napster 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Soul Calibur IV piękna gra i GTA IV jestem przy ostatniej misji i jest ona powalona GTA sux! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpień 2008 GTA sux! ''Sucks'' Jak już :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 12 Sierpień 2008 SC IV, CoD 4, Orange Box ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpień 2008 U:DF - trofea Call Of Duty 4 - online Soul Calibur 4 - online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 13 Sierpień 2008 Ostatnio skończyłem MGS4 i teraz kończę AS gra jest zajebista ale musiałem zapauzować na rzecz MGS4, pozatym GRID i MGO, w kolejce czeka jeszcze DMC 4 i SC 4 które k**** jakoś dojść nie może :/ tą poczte to bym w p***u wyjebał lub spalił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 13 Sierpień 2008 Ostatnio skończyłem MGS4 i teraz kończę AS gra jest zajebista ale musiałem zapauzować na rzecz MGS4, pozatym GRID i MGO, w kolejce czeka jeszcze DMC 4 i SC 4 które k**** jakoś dojść nie może :/ tą poczte to bym w p***u wyjebał lub spalił. AS? Co to jest? ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 13 Sierpień 2008 AS? Co to jest? ;p Assassin Creed gra rozwala swoim ogromem, nudzi czasami liniowością ale i tak jak dla mnie wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 13 Sierpień 2008 Assassin Creed gra rozwala swoim ogromem, nudzi czasami liniowością ale i tak jak dla mnie wypas Hehe, nie skojarzyłem, bo Assassin Creed to ogólnie AC ^^ Mam grę i też uważam ją za dobrą. Extra system sterowania postacią, widoki, miasto, ludzie... ale szkoda, że tak do bólu liniowa ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 13 Sierpień 2008 Soul Calibur IV piękna gra i GTA IV jestem przy ostatniej misji i jest ona powalona GTA sux! Dla mnie ona najłatwiejsza ze wszystkich części GTA, chodzi o ostatnią misję, już w SA dłużej się męczyłem. Żeby nie było OT: Demo grida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 13 Sierpień 2008 Ten temat jest do bani Ale żeby nie było OT Assassin's Creed na komórce Tank 1990 na NESie i COD4 na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 14 Sierpień 2008 Ass Ass ins Creed ssie Ja skonczylem niedawno HS a teraz przebijam sie przez dosc stara juz gre - TES: Oblivion (GOTY Edition) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Sierpień 2008 MGO SC IV MGS2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Sierpień 2008 Ass Ass ins Creed ssie Ja skonczylem niedawno HS a teraz przebijam sie przez dosc stara juz gre - TES: Oblivion (GOTY Edition) Nie ssie xd Teraz Castlequest (1986) - czyli gra z PS5 : o a na serio to z Pegazusa xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dune 0 Napisano 15 Sierpień 2008 Aktualnie pykam w Euro 2008 - naprawde przyjemnie bo to pierwsza moja gała na konsolke następnej generacji. Przeskok z Pro Evo 6 ogromny A aktualnie sporadycznie GTA 4 i UT 3 online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Sierpień 2008 Gram: Stardust HD PixelJunk@Eden CoD4 online - od czasu do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucasex 0 Napisano 15 Sierpień 2008 wiec wieczory przy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 16 Sierpień 2008 Tony Hawk Pro Skater 3 online - najlepsza część Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 16 Sierpień 2008 Battlefield Bad Company z Jacoobkiem, Helaklatą i innymi (pozdro ) Lost Planet z ArkiemPL (pozdro ) Uncharted (trophy whore ) Warhawk (z nikim, ale już nie długo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano 16 Sierpień 2008 Właśnie przeszedłem Uncharted, i teraz będe katował żeby zdobyć wszystkie trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rayu_82 0 Napisano 16 Sierpień 2008 Jestem świeżakiem. Obecnie mam 3 gry i we wszystkie gram po troszku. Mianowicie : SoulCalibur IV GTA IV Ratchet Clank Tools of Destruction Do tygodnia wzbogacę swoja malutką kolekcję o : GT5P Uncharted Nie jestem jakimś tam maniakiem konsol i gram only 4 fun (jak mam czas i w to na co najdzie mnie ochota ;p) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach