Majkel 0 Napisano 13 Listopad 2008 sam: GTA IV, LBP z ziomkami: LBP, FIFA 09, wipeout HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calek69 0 Napisano 13 Listopad 2008 Trochę?... proszę Cię! Dead Space to wymiata przy Aśce ze swobodą! Nie no masz racje,ale jest tam niezły klimat,fabuła jest dobra,no i miasta fajnie wyglądaja...a oprócz tej liniowosci jest niestety bardzo prosta ...Mimo wszystko uwazam ze warto zagrac w assasyna Dzisiaj dorwałem Soul Calibura IV i czekam na BioShocka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpolx 0 Napisano 13 Listopad 2008 póki co fifa 09 -online i single:)D , Singstar v.1 mikrofony wiecznie zapluwam:)xD i "spiewam" gdy w miare pusto w domu Za 2-3 dni SR2;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 13 Listopad 2008 SMG(Wii) / FF7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malin 1 Napisano 14 Listopad 2008 Hym. A ja mówiąc szczerze nie mam w co grać. Czekam na Endwar'a. Burnouta męczę, chociaż ta gra mnie irytuje diabelnie. Powinienem przejść Uncharted na normalu, hardzie itd, ale jakoś mi się nie chcę (tego brakuje do platyny). Liczyłem na jakąś mini gierkę wczoraj, ale nic ciekawego nie wyszło. Jeszcze testuję wszystkie NBA jakie wychodzą w poszukiwaniu tego najlepszego. No i utknąłem między NCAA i 2K9. Niestety ani jedno ani drugie jakoś specjalnie sztucznej inteligencji nie ma zaimplementowanej i tak średniawo się gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 14 Listopad 2008 Burnouta męczę, chociaż ta gra mnie irytuje diabelnie. im dłużej grasz, tym mniej irytuje, uwierz mi. Na początku też nie wiedziałem co robić, taki chaos był, jeszcze otwarte wyścigi i mylenie tras. Ale jak się pozna miasto trochę, rozgryzie co do czego służy jest frajda niesłychana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malin 1 Napisano 14 Listopad 2008 im dłużej grasz, tym mniej irytuje, uwierz mi. Na początku też nie wiedziałem co robić, taki chaos był, jeszcze otwarte wyścigi i mylenie tras. Ale jak się pozna miasto trochę, rozgryzie co do czego służy jest frajda niesłychana... Hym. Mam już prawko klasy A, więc troszkę już pograłem. Gram chyba tylko po to, żeby zdobyć kilka trophy (oprócz chyba 2 reszta jest online, w co jakoś nie chce mi się bawić). I nadal gra mnie bardziej irytuje niż bawi (no obecnie robię prawko na motor, to przynajmniej te zadania są łatwe). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojek_gacek 0 Napisano 14 Listopad 2008 Ja katuje od paru dni LBP i od czasu do czasu CoD4 online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 14 Listopad 2008 Nie no masz racje,ale jest tam niezły klimat,fabuła jest dobra,no i miasta fajnie wyglądaja... Ja grając w Aśkę dopatrzyłem się że hmm miasta jednak są fajne, ale dwa pierwsze bo każde kolejne z perspektywy biegania i sprawdzania (a się nabiegałem za wszystkimi flagami... kilkanaście godzin)... wygląda identycznie! Zmienia się kolorystyka otoczenia i kilka szczegółów w budynkach, nic wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 14 Listopad 2008 ja do wczoraj quantum of solace, a za 2,5h Call of Duty: World at War @hades26 przestan pisac "Aśkę" bo mnie draznisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 14 Listopad 2008 A ja MGO i GTA 4 dla trophies przechodzę. Na kompie troche w RA3.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 14 Listopad 2008 A ja MGO i GTA 4 dla trophies przechodzę. A od kiedy to MGO ma trofea?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 14 Listopad 2008 LittleBigPlanet, Valkyria Chronicles, SimCity4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 14 Listopad 2008 Mirror's Edge, Need For Speed Undercover, Tomb Raider Underworld i Ninja Gaiden II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malin 1 Napisano 14 Listopad 2008 Mirror's Edge, Need For Speed Undercover, Tomb Raider Underworld i Ninja Gaiden II O. To możesz się podzielić jakąś opinią na temat NFS:U :] Bo jestem ciekaw między czym a czym stoi ta część. (Napomnę tylko, że jestem ogólnym "fanem" serii) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 14 Listopad 2008 Wiedźmin w pracy i Dead Space w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 14 Listopad 2008 O. To możesz się podzielić jakąś opinią na temat NFS:U :]Bo jestem ciekaw między czym a czym stoi ta część. (Napomnę tylko, że jestem ogólnym "fanem" serii) ;] Nie dzisiaj dzisiaj jest weekend i jeszcze staram sie poprawna polszczyzną tu pisać, jak dojdę do siebie to zdam relację oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 14 Listopad 2008 Ja teraz przechodzę od nowa GTA IV (trofea), czasami z kumplami pogramy w Skate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 15 Listopad 2008 Ja pykam w CoDa 4 Multi, Smackdown Vs Raw 08 i kilka demówek np: GRID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 15 Listopad 2008 World At War Rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianeqq 0 Napisano 17 Listopad 2008 Uncharted Drakes Fortune Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 17 Listopad 2008 aktualnie to w kregle z niewidomymi a tak serio mecze fife i zaczalem znow GTA IV tym razem z trophies:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopad 2008 W Uncharted Drakes Fortune ,trzeba zdobyc pierwsza platyne (wkoncu to jedyna gra co ma trofea w mojej bibliotece z 2 gier co mam ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reno725 0 Napisano 17 Listopad 2008 Burnout Paradise, Midnight Los Angeles, od czasu do czasu BF:BC pożyczam drake's i zbieram na litlle big planet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 17 Listopad 2008 LBP, CoD4 i do jutra Mirror's Edge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach