Michaelius 0 Napisano 28 Wrzesień 2008 Od czwartku tylko 2 gry LBP i Wipeot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krwawyrzeznik 0 Napisano 28 Wrzesień 2008 a ja gram w niesamowicie skomplkowane Creature Feature oraz Lemmings Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_d24 0 Napisano 3 Październik 2008 Mam pare gierek, ale od dłuższego czasu tylko i wyłącznie cod4 w sieci. Nie moge się doczekać RE5 i BIOSHOCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 3 Październik 2008 "gramy" akurat w fife 09 a w przerwach mecze demo bioshocka i pes'a 2009, ale najwiecej gram w taka skomlikowana gre nazywa sie "praca" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_d24 0 Napisano 3 Październik 2008 Tak, ta gra "praca" jest bardzo znana i lubiana??? Ja to akurat mam dobrze, bo w pracy mam moją starą dobrą ps2 i czsami z nudów ją odpale i pogram w black, re4 itp..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 3 Październik 2008 Tak, ta gra "praca" jest bardzo znana i lubiana??? Ja to akurat mam dobrze, bo w pracy mam moją starą dobrą ps2 i czsami z nudów ją odpale i pogram w black, re4 itp..... a bo Ty widocznie masz wersje 2.43 gry " praca" ja mam nizsza i widocznie nie mam takich funkcji jak Ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 3 Październik 2008 Nocami w SIREN: BC - wymiekam przy tej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_d24 0 Napisano 3 Październik 2008 a bo Ty widocznie masz wersje 2.43 gry " praca" ja mam nizsza i widocznie nie mam takich funkcji jak Ty Może tak, ale mój tato jest moim przełożonym i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 3 Październik 2008 Może tak, ale mój tato jest moim przełożonym i jest ok. ee to no stress w kazdym razie wracam do domu pociac we fife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 3 Październik 2008 ja gram teraz w Wipeouta, Geona i ... Ferrari Challange chyba zaczne ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 3 Październik 2008 Od dzisiaj gram w demko BiA: hell's Highway i Bioshock. Oba już przeszłem Tak to Resistance - niedawno zakupiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikrus 0 Napisano 3 Październik 2008 Ostatnio bardzo rzadko gram brak ciekawych gierek ale jak juz odpalam konsolke to gram w OBLIVION czekam na PES 2009! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 3 Październik 2008 w fife 09 i bad company czasami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 3 Październik 2008 tyyylko LittleBigPlanet z Wakpalem od czasu do czasu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krwawyrzeznik 0 Napisano 3 Październik 2008 stare warsy,cod4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 4 Październik 2008 Ja męczę EOJ'a z kolegami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 4 Październik 2008 Ja na ten czas to pocinam w Bad Company online, ale jezeli zakupie fifkie 09 (juz niedługo ) to to raczej się zmieni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazuya1994 0 Napisano 7 Październik 2008 LittleBigPlanet Beta,GTA IV,Burnout Paradise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 7 Październik 2008 Heavenly Sword Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kpargiela 0 Napisano 7 Październik 2008 Ciagle gram w fifke, cwicze na mostrzostwa polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 8 Październik 2008 Ja aktualnie męczę Wipeouta, LBP beta od wczoraj, fifę z kolegami, Soula 4. Do skończenie-mam zrobione około 90 % jest Uncharted (grałem w nocy i mnie te padalce-zombie przestaszyły :-) oraz resistance co-op-jesteśmy przy tym gigantycznym robocie kroczącym.Do tego Warhawk jak jest chwilka. Jak dla mnie za dużo , a nie za mało jest gier na naszą konsolę. Czemu doba nie trwa 48 h? Czemu pracowac trzeba prawie codziennie?Czemu te gry są teraz tak cholernie dobre, że mam dylemat-imprezka, sport, hobby lub peeska?damm it Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel_ek 0 Napisano 8 Październik 2008 Obecnie gram w Assasin Creed bardzo fajna gra ,lecz troche monotonna :/caly czas ma sie uczucie DeJa Vu Od czasu do czasu pociskam w the simpsons game ale ostatnio coraz zadziej siegam po ten tytul.W najblizszym czasie (1-2 miechy) palnuje podpiac neta do mojej czarnulki i cisnac w fife online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 14 Październik 2008 WipEout HD, a za kilka dni LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacper20 2 Napisano 14 Październik 2008 MGO, WipEout i LBP Beta do niedawna. I już niedługo LBP i Resistance;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Październik 2008 Gram: Wipeout HD Burnout Paradise PAIN Niedługo...czekamy jeszcze 9 dni. Bioshock Dead Space Far Cry 2 LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach