pack 698 Napisano 2 Wrzesień 2008 Gram... Metal Gear Solid 4 Uncharted: Drake's Fortune Burnout Paradise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vidmo82 0 Napisano 2 Wrzesień 2008 Witam A ja sobie pykam w Sezon Dynasty na NBA LIVE 08...NBA 09 Inside(czekam z niecierpliwością) No i zarzucam również w czytnik PS3..Assassins Creed,Medal of Honor:Airborne,Resistance:Fall of Man..wiem że to same starocie ale warte uwagi Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaelius 0 Napisano 2 Wrzesień 2008 Super Stardust i Soul Calibur (znaczy sie wszystko co do tej pory kupilem ) ale stardusta nie odpuszcze poki wszystkich trophies nie zrobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makus 1 Napisano 4 Wrzesień 2008 Super Stardust i Soul Calibur (znaczy sie wszystko co do tej pory kupilem )ale stardusta nie odpuszcze poki wszystkich trophies nie zrobie. Ja mam aktualnie miesieczna przerwe (w pracy jestem... ) ale jak wroce to wroce do meczenia Pixeljunk Eden (zrobienie tam wszystkich trophies chyba jednak bedzie poza moim zasiegiem), skoncze GTA4 (juz prawie koncowka) i troche pomloce w Soulcalibur4. Wracajac pewnie kupie sobie Civ:Re albo Eye of Judgement to i w to chetnie pogram... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 4 Wrzesień 2008 jakiś czas temu ukończylem MGS'a4 i wlasnie teraz doszedł Skate to zaraz rozpakuje i pewnie go zaczne meczyc :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukmac 0 Napisano 4 Wrzesień 2008 Na zad przechodzę MGS'a 4 delektując się każdym z poziomów trudności, znaczy te trudniejsze jeszcze przede mną , niedługo zabieram się za Burnouta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 7 Wrzesień 2008 Soul Nomad and The World Eaters na PS2 Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Wrzesień 2008 Cały czas, jako królik doświadczalny, Socom Confrontation. Będzie to dobra gra. Tego jestem pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 7 Wrzesień 2008 WoW na globcu do czasu LBP Zapraszam do wspólnej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 7 Wrzesień 2008 Ja poginam teraz w GRIDa Gre polecam, szczegolnie podoba mi sie drift Gram jeszcze w Ratcheta ale to juz rzadziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krwawyrzeznik 0 Napisano 14 Wrzesień 2008 CoD4 online oraz Uncharted,trza te przeklete trofea zdobyc;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 14 Wrzesień 2008 Jak narazie to pocinam w Bad Company online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 15 Wrzesień 2008 Guitar Hero 3 - Death Magnetic ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor 0 Napisano 15 Wrzesień 2008 Ja ostatnio zakupiłem do swojej czarnulki gta 4 jestem pod wrażeniem tej gry ona po prostu wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valadi 0 Napisano 15 Wrzesień 2008 Aktualnie gram w GTA IV chcę ukończyc na 100% i multi. Czasem też w Buzz! Uncharted mam ale sprzedaję bo ukończyłem w 100% i mam platynkę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 26 Wrzesień 2008 Aktualnie gram: Wipeout HD Burnout Paradise CoD4 online od czasu do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jin 0 Napisano 26 Wrzesień 2008 CoD4 Soul Calibur 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 26 Wrzesień 2008 Call of Duty 4 a w miedzy czasie kilka gierek w SinglePlayera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 26 Wrzesień 2008 Aktualnie konsola stoi i się kurzy (sporadycznie odpalę Stardust HD) Czekam na październikowy wysyp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 26 Wrzesień 2008 SimCity4 ale to chyba nie na PS3 Ogólnie ostatnio mało gram. Czasami włączam sobie Folklore albo Obliviona na PS3 Czekam na LBP cały czas xD I szukam sobie jakiegoś mmo bo jakoś ostatnio zachciało mi się w jakiegoś grać >.>'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 27 Wrzesień 2008 BF: Bad Company i Soul Calibur 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 27 Wrzesień 2008 Killzone 2, LBP, WipEout HD, SOCOM: Confrontation (wiadomo, które to bety?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 27 Wrzesień 2008 Szpaner SOCOM, LBP, niedługo R2, MGO ( wiadomo ktore bety ? : P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 28 Wrzesień 2008 Little Big Planet, kolejny raz Assassin's Creed, multi Call Of Duty 4 i sporadycznie Spider-man 3 oraz MGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 28 Wrzesień 2008 A ja nie gram obecnie w nic. Czasem Motorstorma odpale. Cały wolny czas poświęcam mojej kobiecie i motocyklowi, który przygotowuję do sprzedaży. Kasy na nowe gry też nie mam, bo wszystko odkładam na nowy motocykl (Honda NSR 125 JC22 2002r., 34KM, 142kg, 170km/h, 0-100 - 6,8s ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach