ONE 698 Napisano 8 Kwiecień 2009 Gra od Zipper tylko na PS3. Multi na 256 graczy.Trailerhttp://www.gamespot.com/ps3/action/mag/vid...icial-trailer-1PS. W grze nie będzie trybu single player. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 8 Kwiecień 2009 Garsc screen'ow http://www.flickr.com/photos/37044807@N02/...57616227223753/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 8 Kwiecień 2009 Kolejny multi FPS ? Echh tylko jeżeli będzie wybitnym tytułem. W innym wypadku po jego kupnie mógłbym popaść w apatię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 8 Kwiecień 2009 256 graczy o kurde co to się będzie działo xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 8 Kwiecień 2009 jak wszyscy (256 graczy) spotka się w jednym miejscu i nie będzie lagów to będzie to przełom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 8 Kwiecień 2009 Zapowiada sie zacnie ;) jak bedzie chociaz w polowie tak dobre jak trailer - kupuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Kwiecień 2009 jak wszyscy (256 graczy) spotka się w jednym miejscu i nie będzie lagów to będzie to przełom juz to widze, Yohoho <skull joke> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 8 Kwiecień 2009 Niewiem co myslec :D Mam takie mieszane uczucia , jak obejrze gameplej to ocenimy ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkalman94 3 Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) Wygląda naprawdę fajnie. Ktoś wie kiedy będzie premiera? O i w newsach przeczytałem że ma być pilnowana legalność rozgrywki. Jak można "czitować" lub oszukiwać na PS3? Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez mkalman94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Kwiecień 2009 Garść informacji w Portalu: http://www.ps3site.pl/mag-informacje/16145/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 13 Kwiecień 2009 Tak myśle, że fajnie te mapki będą musiały być duże żeby pomieścić 256 graczy (sic!). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 13 Kwiecień 2009 jeżeli ten trailer odzwierciedla chociaż połowę tego co ma byc to ja musze miec ta gre !!!! heh :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 13 Kwiecień 2009 I ty mi to mówisz? Jak gra będzie w połowie jak trailer to ja kupuje. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 14 Kwiecień 2009 Ciekawe czy wyjdzie w tym roku... Osobiscie to pewnie i kupie ta gre , ale to zalezy czy odbije sie pozytywnym echem w branzy. I modle sie aby carpa nie zrobili z tego , bo zapowiada sie fenomealnie o kurna 256 ludzi na servie :woot: - sniper bedzie mial co robic.... ciekawi mnie czy zrobia do tego jakies zamkniete beta-testy bo chetnie wzial bym udzial w takowych.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 14 Kwiecień 2009 Na stronie głównej masz info co do bety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 16 Kwiecień 2009 Nie wiem jak rozwiążą problem kiedy jedna frakcja będzie przegrywała a druga mniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Kwiecień 2009 auto balance ? nie wiadomo. mam nadzieje ze dadza limit klas, tak jak np w Day of Defeat, czyli dajmy na to, maxymalnie 3 snajperow, 4 inzynierow itp. bo pewnie 50% to sami snajperzy beda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 17 Kwiecień 2009 auto balance ? nie wiadomo.mam nadzieje ze dadza limit klas, tak jak np w Day of Defeat, czyli dajmy na to, maxymalnie 3 snajperow, 4 inzynierow itp. bo pewnie 50% to sami snajperzy beda :D Z tego co czytalem to ma nie byc klas jako takich. Kazdy z userow bedzmie mogl przechowywac 3 templaty swojego zolnierza i wybierac ten, ktorego chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 17 Kwiecień 2009 RSS już działa, więc garść informacji jest w dziale NEWSY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 19 Kwiecień 2009 Ciekawe jak gra będzie wyglądać oby 5x lepiej niż Socom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba_bb 1 Napisano 24 Kwiecień 2009 Po obejżeniu trailera całkiem inaczej patrzę na tą gre-jak niebedzie lagów to możliwe, że to bedzie naprawde dobra gra.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Kwiecień 2009 Tylko że ten trailer kompletnie nic nam nie mówi jak ta gra wygląda w ruchu, to jest w 100% render. Możliwe, że na E3 pokażą czysty gameplay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 29 Kwiecień 2009 Nowe screeny - http://www.flickr.com/photos/8bitjoystick/...57617465702532/ Trailer!!!! - http://www.insidegamer.nl/playstation3/mas...me/videos/10315 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Kwiecień 2009 SOLD! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkalman94 3 Napisano 29 Kwiecień 2009 Wygląda naprawdę niesamowicie, oby tylko było wygodne sterowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach