Skocz do zawartości
ONE

Red Dead Redemption

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde troche mnie martwi ze na allegro nikt nie chce tej gry kupowac :/ Chyba malo bedzie rodzimych graczy... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie.. Poczekaj aż gra wyjdzie, wiekszośc graczy kupuje po premierze, po pierwszych recenzjach, po tym jak cena troche zejdzie. Spokojnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pro-gamerów"? Wystarczy rąbać w przygłupawe strzelanki i już się jest "pro-gamerem"?

Chodziło mi o to, że to nie jest żadna gra która będzie wymagać wielkiego skilla do multi, każdy możne w nią zagrać i się dobrze bawić...

Edytowane przez sebek1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie wiemy. Może być tak jak z U2. Tryb multi wcale taki prosty nie jest.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narkotyki, seks...

ESRB tak uzasadniło wlepienie Red Dead Redemption znaczka "Mature"

SPOJLER

"Read Dead Redemption to otwarta gra przygodowa akcji, w której gracze wcielają się w rolę Johna Marstona, nawróconego ze złej drogi kryminalisty, który wyruszył na misję ujęcia bandytów z jego dawnego gangu. Gracze przemierzają swobodnie środowisko Dzikiego Zachodu i wykonują różne zadania dla opryszków, jak i praworządnych obywateli: wysadzają mosty, pomagają ludziom w problemach, dostarczają paczki narkotyków/leków (np. opium), łapią bandytów i mordują swoich rywali. Gracze używają w tym celu strzelb, rewolwerów i karabinów, ścierając się w realistycznych walkach z wykorzystaniem broni palnej. Gracze mogą również walczyć wręcz i zainicjować efekty zwolnienia animacji poprzez strzelanie we wrogów z bliskiej odległości, a także poprzez strzelanie w wybraną część ciała wrogów. Krew pojawia się bardzo często podczas tych walk, szczególnie przy strzałach w głowę i atakach sztyletem. W jednej sekwencji gry zakrwawione i zmasakrowane ciało człowieka wisi na belkowaniu stodoły. Gracze mają możliwość strzelania do niewinnych przechodniów; jednakże przy takich aktach wzrasta poziom zainteresowania egzekutorów prawa, którzy starają się zamknąć głównego bohatera w więzieniu. Gra zawiera również scenę, podczas której dwie postaci uprawiają seks na stole; jest tutaj ukazana przez chwile nagość kobiecego ciała. W jednej scenie gracze mogą ujrzeć mężczyznę aplikującego sobie strzykawką kokainę. Słownictwo takie jak "kurwa", "pizda" i "cholera" jest często słyszalne w dialogach".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narkotyki, seks...

ESRB tak uzasadniło wlepienie Red Dead Redemption znaczka "Mature"

SPOJLER

"Read Dead Redemption to otwarta gra przygodowa akcji, w której gracze wcielają się w rolę Johna Marstona, nawróconego ze złej drogi kryminalisty, który wyruszył na misję ujęcia bandytów z jego dawnego gangu. Gracze przemierzają swobodnie środowisko Dzikiego Zachodu i wykonują różne zadania dla opryszków, jak i praworządnych obywateli: wysadzają mosty, pomagają ludziom w problemach, dostarczają paczki narkotyków/leków (np. opium), łapią bandytów i mordują swoich rywali. Gracze używają w tym celu strzelb, rewolwerów i karabinów, ścierając się w realistycznych walkach z wykorzystaniem broni palnej. Gracze mogą również walczyć wręcz i zainicjować efekty zwolnienia animacji poprzez strzelanie we wrogów z bliskiej odległości, a także poprzez strzelanie w wybraną część ciała wrogów. Krew pojawia się bardzo często podczas tych walk, szczególnie przy strzałach w głowę i atakach sztyletem. W jednej sekwencji gry zakrwawione i zmasakrowane ciało człowieka wisi na belkowaniu stodoły. Gracze mają możliwość strzelania do niewinnych przechodniów; jednakże przy takich aktach wzrasta poziom zainteresowania egzekutorów prawa, którzy starają się zamknąć głównego bohatera w więzieniu. Gra zawiera również scenę, podczas której dwie postaci uprawiają seks na stole; jest tutaj ukazana przez chwile nagość kobiecego ciała. W jednej scenie gracze mogą ujrzeć mężczyznę aplikującego sobie strzykawką kokainę. Słownictwo takie jak "kurwa", "pizda" i "cholera" jest często słyszalne w dialogach".

bomba! 

widzieliscie ten pojedynek w online? co stoja w kole wszyscy :D .. niech mi ktos powie, ze to nie ze dobry zly i brzydki :D .. aahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, przyznaje, byłem sceptyczny co do tej gry...

Ale teraz jestem na nią, nie boje się powiedzieć, napalony, że ahhh.. :biggrin:

Wszystkie znaki na niebie (a raczej wszelkiej maści materiały w necie) świadczą o tym, że będzie to jeden z lepszych tytułów 2010 roku, ale tym stwierdzeniem Ameryki chyba nie odkryłem :sweat:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAk by ktoś nie znał lista potwierdzonych broni:

1 Handguns 

1.1 Mauser C96

1.2 Borchardt C-93

1.3 Colt Model 1903/1908

1.4 Single Action Army

1.5 Smith & Wesson No. 3 Revolver

1.6 LeMat Revolver

1.7 Volcanic Pistol

2 Rifles 

2.1 Spencer Model 1860 Carbine

2.2 1860 Henry Rifle

2.3 Winchester 1892 Saddle Ring Carbine

2.4 Evans Repeating Rifle

2.5 1873 Trapdoor Springfield Cavalry Carbine

2.6 Sharps 1874 Long Range

2.7 Carcano Rifle

2.8 Remington Rolling Block Sporting Rifle

3 Shotguns 

3.1 Sawn Off Shotgun

3.2 Side-by-Side Shotgun Model 1878

3.3 Winchester Model 1897

3.4 Browning Auto-5

4 Others 

4.1 Cannon

4.2 Gatling Gun

4.3 Maxim Gun

4.4 Dynamite

4.5 Firebottle

4.6 Knife

4.7 Rope

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w jakiej grze na PS3 jest potrzebny skill ?

A co w każdej grze jesteś the best?, w każdej grze multi jesteś najlepszy itp...?. Z twojej wypowiedzi zrozumiałem, że każda gra na PS3 jest dla ciebie banalna... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie skill jest potrzebny do gier na poziomie trudności powyżej normala i w Demon Souls :D więc po części zgadzam sie z saracenem jeżeli o to mu chodziło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi to zalecialo fanboyostwem (moj typ, dziecko PCta z komunii).

Co do tego co Pack tu wkleil w spoilerze, super, nie moge sie juz doczekac az polece w dzien premiery po gre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale to powstaje sprzeczność:P

Bo nie potrzeba skilla w ogóle, a potrzeba od jakiegoś poziomu to różnica :P, ale może skończmy tą dyskusje na temat skilli i trzymajmy się tematu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba źle zostałem zrozumiany. Nie znam gry na PS3 (FPS,TPP)w której jest potrzebny skill w multiplejerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje się Wam ze tych broni trochę mało jest ? 7 rewolwerów ? szału nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje się Wam ze tych broni trochę mało jest ? 7 rewolwerów ? szału nie ma...

Bez przesady ;) W często przywoływanym tu Call of Juarez był z dwa razy mniejszy wybór pukawek ( z tymże tam miałeś poziomy broni, old, good, superb(?)- wpływ na statystyki).

Ja tam nie mogę się doczekać RDR a multiplayer'a mogłoby w nim nie być, tak samo jak w serii GTA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie.W Gta IV jest +/- 15 broni, a tutaj mamy arsenał około 30 broni ,więc wydaje mi się,że każdy znajdzie coś dla siebie :).

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajcc Życie to pewnie się zaraz znajdzie jakąs ulubioną .. i się potem korzysta z  5-10 rodzajów bo reszta się nie podoba .. ;) ..  Ale jest nóz  i bedzie  zarzynanie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba źle zostałem zrozumiany. Nie znam gry na PS3 (FPS,TPP)w której jest potrzebny skill w multiplejerze.

Problem polega na tym, czym według Ciebie jest "skill". Uzywasz obcojęzycznego terminu, ale z własną interpretacją, co prowadzi do nieporozumień. Do każdej gry potrzebne są umiejętności. Jeśli chcesz być dobry, to muszą być lepsze od przeciętnej i tyle.

EDIT: Tak jak myślałem, ograniczasz się do kretyńskich imho strzelanek. Umiejętności potrzebne są w każdej grze. Jeśli piszesz takie rzeczy, to świadczy to niezbyt dobrze o Twoim "skillu". Ostatecznie, skoro kto pierwszy strzeli załatwia sprawę, to postaraj się być tym pierwszym, to też umiejętność. trzeba przeciwnika szybko zauważyć i odpowiednio zareagować. KZ2, U2 i wiele innych strlankowatych wymaga wprawy i doświadczenia.

Nie mówiono, że będzie można je modyfikować.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 rewolwerow to malo ?

Dla mnie az nadto bo i tak pewnie bede latal tylko z moim 1 ulubionym (no chyba ze bedzie opcja latania z dwoma) oraz na pleckach jakis karabinek na dalsze odleglosci - tak samo gralem w CoJ kiedy wbijalem platynke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KopaczK user_popup.png

Skill polega na tym że nie wygrywa ten kto pierwszy strzela tylko ten kto celniej strzela, lepiej i dokładniej rzuca np: granaty itp. Jest możliwośc stosowania różnych strafów. Walenie headshotów ze snajpy no scope

W takim COD nie potrzeba żadnego skilla. Pierwszy strzelasz i wygrywasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

saracen juz wszyscy wiemy o co Ci chodzilo...

Edytowane przez sebek1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok koniec tematu bo offtop ...... nahttp://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news nowe info na temat multi ( detale różnych modes)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi