babciakundzia 13 Napisano 16 Maj 2010 Lista potwierdzonych cheatów czyli co . ?będzie można normalnie tak jak na pc'cie włączyć jakąś konsolkę, i wpisać komendy? Sory, ale nigdy się z czymś takim na ps3 nie spotkałem... wytłumaczysz? To są po prostu normalne kody,w GTA IV wpisywalo się w komórce,więc w RDR będzie coś podobnego,ale kody blokują trofea i nie dają satysfakcji z gry(mi nie dają). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) Pogramy Soul ,pogramy:) Edit: Zabronione jest sztuczne nabijaniu postów w postaci kilku wyrazowych odpowiedzi WARN! Edytowane 16 Maj 2010 przez kill Nie śpię. Temat jest pod stałym nadzorem. Posty skasowane do tej pory 155. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) no będzie sieka w multi trrzebz przyznać już czekam na gang ps3site oby tylko multi nie było tak żałosne jak w gta 4 a będzie sp Edytowane 16 Maj 2010 przez sev-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) Też mogę się dołączyć do klanu chłopaki ;) Ale fakt faktem , jak napisałem wcześniej, sami odkryjecie wszystko, bo to co robicie to powoli zaczyna tracić sens. Nie "srajcie" za przeproszeniem, wyczekajcie jeszcze te 6 dni i sami wszystko odkryjecie i odpowiecie. I nie zamęczajcie tamtego gościa, który co chwile odpowiada na wasze pytania ( nie mam pojęcia, czy rzeczywiście ma ten tytuł już na PS3) no ale nie ważne. Nie umieszczajcie żadnych gameplayów, bo po cholerę ? Ktoś będzie chciał sobie pooglądać to wejdzie na youtube'a i sam to zrobi. Partolicie tylko ludziom grę, takie jest moje zdanie. Edytowane 16 Maj 2010 przez Salwik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skreedi 13 Napisano 16 Maj 2010 Jeszcze tylko 5 dni trzeba wyczekać, jednak co chwilę w sieci pojawiają się jakieś filmy z gry jak np. pierwsze 10 minut. Niby błaha sprawa jednak tak korci obejrzeć... na szczęście udaje mi się jakoś powstrzymać. Co do multi to ja również głównie interesuję się Free Roam'em, zaraz po nim jest Deadmatch i Grab The Bag. W inne też oczywiście zagram jednak te są jak na razie w moim top (oczywiście wiedzę mam tylko z filmików tak więc wszystko może się zmienić). Co do singla to szkoda, że nie będzie można jeździć autami jednak nie jest to aż tak wielka strata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) Kill po co edytowałes mój post nie chciałem nic nabijać tylko napisać do kolegi ze pewnie pogramy.po co miałem więcej pisac.nadgorliwość jest niewskazana.Pozdrawiam WARN! Edytowane 16 Maj 2010 przez kill Chyba się nie zrozumieliśmy. A do kolegi to się pisze na PW. Warn za offtopic tym razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Maj 2010 Temat do trybu multiplayer http://www.ps3site.pl/forum/topic/37566-red-dead-redemption/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) Zdjęcia z wersji ps3 teraz ejstem pewny że to przez TV http://img24.imageshack.us/g/1050011.jpg/ Edytowane 16 Maj 2010 przez monobloss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) pomyliły ci się foty chyba bo to jest zdjęcie płyty rdr a o grafikę to się nie boje nawet w gta 4mi się podobała i podoba Edytowane 16 Maj 2010 przez sev-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) Link poprawiony teraz jużwiem napewno że te kanciaste teksturki są poprawione w RDR względem GTA bo grając nie zwracałem na to uwagi więc nie mogło to być rażące Ktoś napisał do tego gościa on grał na komponencie 480P więc nie ma co graficznie patrzeć Edytowane 16 Maj 2010 przez monobloss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 16 Maj 2010 po tych obrazkach wiem już że będę dużo przyglądał się niebu wspaniałe gwiazdy.....zresztą jak całe rdr :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 16 Maj 2010 Ktoś gra online 0 spoilerów http://www.justin.tv/xxxdarkxxxx#r=A1OgKs4~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 16 Maj 2010 o w morde :scare:to multi!!! nie spodziewałem się zobaczmy jak to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 16 Maj 2010 Można expić na botach :PPP i nabijać sobie bounty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 16 Maj 2010 Ktoś gra online 0 spoilerów http://www.justin.tv...xxxx#r=A1OgKs4~ to co ci ludzie wyprawiaja w tej grze jest bardzo zalosne :P nawet nie wiem jak to okreslic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziron 4 Napisano 16 Maj 2010 Wiadomo coś na temat długości gry? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 16 Maj 2010 Wiadomo coś na temat długości gry? :) Tak 20-25h zalezy jak grasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 16 Maj 2010 Uuuuu, to słabizna w porównaniu do GTA, gdzie mogliśmy się bawić dużo, dużo dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 16 Maj 2010 Uuuuu, to słabizna w porównaniu do GTA, gdzie mogliśmy się bawić dużo, dużo dłużej. Jak ja grałem pierwszy raz w GTA 4 to zajęło mi przejście całej gry równo 24h, więc nie wiem ile ty musiałeś grać.... 50h ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 16 Maj 2010 i znowu porownanie do gta dajcie spokoj gta jest tak bardzo inna gra ze bania boli ... 30 h a potem multi i wszystko jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) na normalne przejscie gry pewnie poswiecimy ok 20h, a lacznie ze wszystkimi pobocznymi zadaniami i zrobieniu trofkow za mimi gierki duzo, duzo wiecej :) w porownaniu do dzisiejszych gier to jest sporo :) no i nie zapominajmy o multi, ktory wydaje sie duzo bardziej dopieszony niz w GTA4.... R* powoli uczy sie robic genialne gry z genialnym multi Edytowane 16 Maj 2010 przez thegrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 16 Maj 2010 Kto do mojego gangu? Palec pod budkę ;) Jak jest jeszcze miejsce to z checia powalcze pod bandera ps3site gangu;> Zamowilem preordera z angli wiec mysle wkrotce bedzie. HS tez oczywiscie jest. W sumie bede mial tez kumpla bo mu tez zamowilem egzemplarza takze jak da rade to i dwoch KOWBOJOW chetnych jest ! ;> Daj znac Soul jak cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 16 Maj 2010 jezeli sie zmieszcze to bardzo chetnie rowniez bym sie zalapal do druzyny :) HS jest i korzystam z niego codziennie :) P.S. bardzo bym prosil moderatorow o przeniesienie wszystkich postow (w tym moich) zwiazanych z multi do odpowiedniego tematu :) dzieki wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 16 Maj 2010 Ja również chętnie bym się załapal do drużyny.HS jest a RDR będzie w piątek na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 16 Maj 2010 10 minutowy gameplay w HD >>> http://vimeo.com/11781523 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach