Skosny 4 Napisano 8 Listopad 2011 bede robil dopoki trofeum nie wpadnie... pewnie sie okaze ze drugi raz gre przejde :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 9 Listopad 2011 Spurred To Victory wykonane. Na 21 misji mi zaliczylo czyli ta zmiana konia przez Bonnie nie miala wplywu. Nie majac dodatkow zadnych zauwazylem ze w trofeach mam niektore zablokowane z plusikiem w rogu. To sa trofea z UN i innych DLC? Czyli zeby w RDR zdobyc platynke musze tez ukonczyc tez UN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 9 Listopad 2011 Nie... tylko podstawowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 9 Listopad 2011 ale zawarte sa juz tez te z UN nawet gdy nie mam jeszcze tego dodatku... Bo widzialem jedno ze np ukoncz 100% z UN. Sa na samym koncu i w rogu obrazka z klodeczka maja ten plusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 9 Listopad 2011 Każdy tak ma, nawet jeśli nie ma dodatków. Do platyny potrzebujesz jednakże tylko tych z podstawki. Like I said. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 10 Listopad 2011 ok czaje. a multiki mozna robic obojetnie na ktorej plycie czy te bez trofea "plusikow" nie moge zrobic na UN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 10 Listopad 2011 Chodzi Ci o to czy trofea podstawowe można zrobić w UN? Nie, to dwa oddzielne single. A te od multi w podstawce można (jeśli nie w podstawce) zrobić odpalajac multi z płytki UN. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommiller 1 Napisano 10 Listopad 2011 W dniu 8.11.2011 o 19:24, kaynt napisał: zero spadkow FPS macie w RDR ? kurde, to chyba konsole z kosmosu. Nie wiem czy z kosmosu, ale ja w RDR GOTY nie mam najmniejszych nawet jak przelatuję przez miasto na pełnym "gazie" - mam starą 80tkę FAT (ponad 3 lata). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 10 Listopad 2011 W dniu 10.11.2011 o 06:29, Joxer TeaMan napisał: Chodzi Ci o to czy trofea podstawowe można zrobić w UN? Nie, to dwa oddzielne single. A te od multi w podstawce można (jeśli nie w podstawce) zrobić odpalajac multi z płytki UN. O ta opcje z multikiem mi chodzilo. Dzieki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 10 Listopad 2011 mam 98.8% i nie wiem czego mi jeszcze brakuje... Macie jakies pomysly? Myslalem ze zlapanych bandytow bo daja po 0.1 no ale zlapalem i juz sie nie nalicza procent wiec to musi byc co innego... Nie wiem co jeszcze moze dawac 0.2%.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 10 Listopad 2011 Zrób sobie tu konto: https://socialclub.rockstargames.com/games/lan/index-signin.html jak już się zaktualizuje to będziesz miał jak na dłoni to czego nie zrobiłeś, a to co jest już odfajkowane. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 10 Listopad 2011 wykonane 100% :) okazalo sie ze jednak bandyci.. Bo robilem w new austin a brakowalo mi w Neuva Paradiso, nie wiedzialem ze to podzielone jest i myslalem ze to sie liczy ogolnie. Kolejny raz dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaynt 10 Napisano 10 Listopad 2011 jak odblokowac rzeczy z GOTY? bron, te stroje, tego konia jakiegos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 10 Listopad 2011 co do kostiumu to tyle wiem: Deadly Assassin – kostium odblokowywany tylko dla tych, którzy kupili Red Dead Redemption w pre-orderze i otrzymali specjalny kod. Po odblokowaniu kostiumy konieczne jest jeszcze wykonanie szeregu czynności: 1. Search Coots Chapel – jeden z elementów jest w skrzyni w Coots Chapel koło Armadillo. 2. Clear out Twin Rocks Hideout – ukończ kryjówkę gangu Twin Rocks Hideout. 3. Capture or kill Moe van Barr (New Austin Bounty target) – złap lub zabij przestępce Moe van Barr. 4. Win a duel in Amarillo – wygraj pojedynek rewolwerowy. 5. Complete “American Appetites” Stranger mission – ukończ misję dodatkową “American Appetites”. Dzięki temu kostiumowi pase trybu Dead Eye będzie się regenerował 2 razy szybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaynt 10 Napisano 10 Listopad 2011 ^ to to akurat mi pisze, zebym wykonal te zadania. Poprostu myslalem ze da sie gdzies szybciej odblokowac bez koniecznosci robienia tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 10 Listopad 2011 nie da sie... tak samo jest w podstawowym rdr ze zeby otrzymac musisz te podpunkty wykonac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 10 Listopad 2011 Panowie o co chodzi z ta popularnoscia? Robie questy pomagam ludzia itp dostaje punkty popularnosci Jesli mam duzo punktow to bede bardziej poszukiwany itp? moga w tej grze polowac na mnie bounty hunters? (singleplayer) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 11 Listopad 2011 W dniu 10.11.2011 o 23:24, kazikosky napisał: Panowie o co chodzi z ta popularnoscia? Robie questy pomagam ludzia itp dostaje punkty popularnosci Jesli mam duzo punktow to bede bardziej poszukiwany itp? moga w tej grze polowac na mnie bounty hunters? (singleplayer) Nie będziesz bardziej poszukiwany :) Jak pozabijasz cywilów i szeryfów to wówczas będziesz bardziej poszukiwany, Za Fame max dostaniesz trofika :) Nic więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 12 Listopad 2011 Dodam tak od siebie... ostatnio przechodzę grę drugi raz i rozumiem już praktycznie 95% dialogów... I dlatego sądzę że warto grać parę razy bo wyłapałem parę smaczków: 1. Podczas misji "Exodus in America", gdy jedziemy z Jake'em do Fortu Mercer, on pyta się Marstona czy jeździ czasami do miasta i "używa" "usług" kobiet. Marston odpowiada: Jestem żonaty. Natomiast odpowiedź kolesia: "Ain't we all, Mr. Marston? :D 2. Podczas pewnej misji w Blackwated Fordham wypomina Marstonowi to że zabił wiele niewinnych ludzi i obrobił prawie 40 banków pod ich protekcją. Spokojna odpowiedź Marstona: I heard that they give some reward for 50. Nie mogłem się powstrzymać by nie napisać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skosny 4 Napisano 13 Listopad 2011 tez to wylapalem :) generalnie kazdy jeden dialog czytalem bo jak dla mnie fabula kozak. ale ze smutkiem stwierdzam ze multik nie przypadl mi do gustu... pogralem z trzy godzinki pare dni temu i poki co do niego nie wrocilem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makmak 16 Napisano 13 Listopad 2011 Ja czasem wejde na multi, żeby wbić 50 lvl. Kiedyś może pokuszę się o calaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Listopad 2011 W dniu 13.11.2011 o 09:17, makmak napisał: Ja czasem wejde na multi, żeby wbić 50 lvl. Kiedyś może pokuszę się o calaka. Całe przejście moim zdaniem obowiązkowe :) Jak dla mnie nie ma lepszej gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooler 0 Napisano 27 Listopad 2011 Wczoraj skonczylem RDR, swietna gra :) Mam tylko problem z trofikiem The Gunslinger. Wlaczam tryb expert, strzelam komus w glowe, czekam... i nic :( Mial ktos taki problem, jakies pomysly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 27 Listopad 2011 Może dokładnie nie celujesz albo robisz to w deadeye (zresztą nie wiem czy to niweluje pucharek)? Spróbuj walnąć komuś precyzyjnie snajperką w głowę na expercie. Mi zaliczyło. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooler 0 Napisano 27 Listopad 2011 Juz zrobione, ale mimo tego dzieki :) Po prostu musialem ustrzelic jakiegos ''zbira'', a ja strzelalem w cywilow. Dead eye nie niweluje pucharku. Multi wciaga? Jakby co to id coolerPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach