kazior 12 Napisano 2 Październik 2009 Może mi ktoś powiedzieć jak to jest z tym trybem gry ''Wirtualna Gwiazda', ''Mój sezon Live'',''adidas live session. Chodzi mi za co trzeba płacić i ile, oraz czy przypadkiem nie ma w moj sezon live czegoś takiego, że moge wybrać sobie 1 klub i grać za darmo? jesli chodzi o sezon live to za darmo mozesz rozegrac 5 spotkań. pozniej musisz wykupic za 16 pln (chyba) jedna lige lub za 32 pln wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mgwawpl 4 Napisano 2 Październik 2009 Ponawiam pytanie o możliwość 2vs2 online...jak to ustawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 2 Październik 2009 Dobra ja już nic nie rozumiem z tego co się dzieje ze statystykami online. Wchodzę do zakładki Player Hud i mi wyświetla, że mam dwie wygrane, jedną porażkę i streak równy jeden. Tymczasem przegrałem tylko jeden mecz online, jeszcze wczoraj mój ciąg zwycięstw wynosił 8, dzisiaj po wygranych dwóch meczach zmienił się na jeden. Poza tym tak jak pisałem, przed każdym ale to każdym meczem online aktualizują mi się i ściągają składy. Czy ja mam jakąś kopniętą kopię, czy multiplayer w Fifie 10 jeszcze kuleje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ch3rrY 21 Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) Dobra ja już nic nie rozumiem z tego co się dzieje ze statystykami online. Wchodzę do zakładki Player Hud i mi wyświetla, że mam dwie wygrane, jedną porażkę i streak równy jeden. Tymczasem przegrałem tylko jeden mecz online, jeszcze wczoraj mój ciąg zwycięstw wynosił 8, dzisiaj po wygranych dwóch meczach zmienił się na jeden. Poza tym tak jak pisałem, przed każdym ale to każdym meczem online aktualizują mi się i ściągają składy. Czy ja mam jakąś kopniętą kopię, czy multiplayer w Fifie 10 jeszcze kuleje? Duża szansa że kuleje.. w końcu dużo osób gra od tygodnia a dziś premiera :) Albo to co było przed 2.10 to darmowa wersja beta dla sklepów na wystawę, a my łosie dawaliśmy po 149-199zł .. że niby spod lady... HAHAHAHA :D - żeby zaraz jakiś półinteligent, użytkownik forum wp, nie wziął tego na serio co pisze... to było żartem :P Edytowane 2 Październik 2009 przez Ch3rrY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 2 Październik 2009 Gra jest jednak trudniejsza niż poprzedniczka. W 09 łatwiej jednak można było strzelać gole dzięki wykorzystaniu szybkiego snajpera i podania na dobieg. Teraz już tak łatwo nie jest. Trzeba jednak trochę się poprzepychać. I teraz każde użycie kółka daje nam możliwość zarobienia kartki, połowa takich odbiorów kończy się faulem. Jak dla mnie to jednak za dużo. Poprzednia wersja to jednak była bardziej radosną, dynamiczną arcadówką, 10 jest już pod tym względem inna. I tylko ignoranci mówią, że od wielu lat FIFA się nie zmienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 2 Październik 2009 Gra jest jednak trudniejsza niż poprzedniczka. W 09 łatwiej jednak można było strzelać gole dzięki wykorzystaniu szybkiego snajpera i podania na dobieg. Teraz już tak łatwo nie jest. Trzeba jednak trochę się poprzepychać. I teraz każde użycie kółka daje nam możliwość zarobienia kartki, połowa takich odbiorów kończy się faulem. Jak dla mnie to jednak za dużo. Poprzednia wersja to jednak była bardziej radosną, dynamiczną arcadówką, 10 jest już pod tym względem inna. I tylko ignoranci mówią, że od wielu lat FIFA się nie zmienia. Dokładnie tak jest. Walka bark w bark w takich sytuacjach pokazuje, że trzeba się sporo czasami namęczyć ale daje też mnóstwo frajdy bo co to za radość kopania piłki do przodu żeby taki CR ją dogonił ;) Ja się w tym roku przesiadłem z PES'a na FIFE i nie żałuje ale wiem, że PES i tak zagości u mnie w czytniku tylko pytanie jest na jak długo bo jak na razie w FIFE wciągnąłem się jak nigdy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 2 Październik 2009 Mam problem... mianowicie kupiłem za 36zł na PSS "SEASON LIVE 2.0" (było to konto do pobrań z PSS a nie główne) Potem wbiłem na moje główne konto z trofeami itd. i co się okazało? SL 2.0 nie ma... Nawet w Download List na tym koncie co kupiłem nie ma lecz na samym koncie jak odpale FIFA10 to SL2.0 jest... :smileysad: ale ja tam go nie chce... Co mam zrobić żeby mieć Season Live 2.0 na moim drugim koncie?? Pozdro i czekam na odpowiedź tu albo GG: 8988087 Pytanie zadane przez mojego kolegę, który nie posiada konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 2 Październik 2009 Lol. Niestety tak jak myślałem 65% ludzi na których trafiam online gra Realem. Przesiadka z MU stała się faktem. Całe szczęście to już nie 09 i nie ma przegiętych klubów, a to zawsze satysfakcja pokonać "Królewskich" Bordeaux albo Fulham, chociaż dla mnie wcale nie jest to takie łatwe jak dla niektórych na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 2 Październik 2009 Czemu w liście rankingowej nie ma Polski? Jak cos to dodawać : PiPoLiNiO do znajomych. Bo nie moge coś trafić na żadnego rodaka:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emde_awf 0 Napisano 2 Październik 2009 JA JESTEM CHETNY NA ZAPIS DO JAKIEJS LIGI!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masza32 5 Napisano 2 Październik 2009 Mam pytanie czy jak gracie w sieci to tez vo mecz was wywala z PlayStation network?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 2 Październik 2009 Mam pytanie czy jak gracie w sieci to tez vo mecz was wywala z PlayStation network?? Mnie wywala i to dość często :( Powinni to szybko naprawić bo to strasznie irytujące :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 2 Październik 2009 masza mnie tak samo wywala i to nie tylko nas :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_fcb 11 Napisano 2 Październik 2009 Lol. Niestety tak jak myślałem 65% ludzi na których trafiam online gra Realem. Przesiadka z MU stała się faktem. Całe szczęście to już nie 09 i nie ma przegiętych klubów, a to zawsze satysfakcja pokonać "Królewskich" Bordeaux albo Fulham, chociaż dla mnie wcale nie jest to takie łatwe jak dla niektórych na tym forum. sezonowcy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) Heh, możliwe, ja jestem kibicem Realu od 12 lat i bardzo chętnie bym pograł tym klubem online, ale nie chce psuć innym nerwów, wybieram Real tylko przeciwko MU i Barcy, a i tak nie zawsze. Przeważnie przeciwko klubom z czołówki gram Bordeaux, chociaż czasami ciężko jest z najsilniejszymi "pięciogwiazdkowcami". Generalnie gra się przyjemniej, bo zauważyłem, że ludzie grają bardziej kombinacyjnie, na razie nie spotkałem się z oklepanymi schematami. Rewelacja, że można zakończyć mecz remisem. Edytowane 2 Październik 2009 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_fcb 11 Napisano 2 Październik 2009 Heh, możliwe, ja jestem kibicem Realu od 12 lat i bardzo chętnie bym pograł tym klubem online, ale nie chce psuć innym nerwów, wybieram Real tylko przeciwko MU i Barcy, a i tak nie zawsze. Widzę, że trafił swój na swego jeśli o staż kibicowania chodzi ;) Ja Barcelonie już hołduje piętnasty rok :D co do rozgrywek w sieci to jeszcze nie zdarzyło mi się spotkać na swojej drodze wirtualnego gracza który grał "obciachowym" (sorry za wyrażenie :P) Realem co uważam za trochę dziwne zjawisko :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibn21 0 Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) Ja gram Juve...ten klub kocham od kad...kur... od kad pamietam , zagrm w jakas lige chetnie chociaz najlepszy nie jestem w fifke i wogole jak ktos chetny to po gram moj id Ziben a czy ktos juz rozwiazal problem game face'a? bo ja wciaz swojej buzki wstawic nie moge:/ Edytowane 2 Październik 2009 przez zibn21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 2 Październik 2009 Ja mam pytanko ;p Gra ktoś w Wirtualną Gwiazdę? Moj nick id jagby co :budyn_gohan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanry 2 Napisano 2 Październik 2009 Mam problem... mianowicie kupiłem za 36zł na PSS "SEASON LIVE 2.0" (było to konto do pobrań z PSS a nie główne) Potem wbiłem na moje główne konto z trofeami itd. i co się okazało? SL 2.0 nie ma... Nawet w Download List na tym koncie co kupiłem nie ma lecz na samym koncie jak odpale FIFA10 to SL2.0 jest... :smileysad: ale ja tam go nie chce... Co mam zrobić żeby mieć Season Live 2.0 na moim drugim koncie?? Pozdro i czekam na odpowiedź tu albo GG: 8988087 Pytanie zadane przez mojego kolegę, który nie posiada konta. Z tyłu pudeła jest numer na infolinie EA, tam udzielą ci najdoładniejsze odpowiedzi. Trochę głupio że download przypisali do danego konta, a nie np. do danej konsoli. Nie byłoby takiej niespodzianki dla kogoś kto placi a dodatek. Nie jesteś jedyną osobą, która ściąga różne rzeczy z PSS na inne konto, niż to na którym gra na codzień. Na moje oko, to chcą wydębić jak najwięcej kasy. Chcesz mieć aktualizacje zapłać. Skończyło się dzieleniem konta na 5 userów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer 0 Napisano 2 Październik 2009 Jezeli jest ktos chetny to zrobilem klub do tej wirtualnej gwiazdy chcialem zobaczyc czy chociaz fajnie sie w to gra jak chcieli byscie dolaczyc to piszcie "podanie", nazwa klubu to PS3SITE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 2 Październik 2009 ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA PIERWSZY TURNIEJ FIFA 10 NA PLAYSTATION 3 Z NAGRODAMI!!! NAGRODA GŁOWNA : KOSZULKA SERWISU eFIFA.pl !!!!!!!!! START ZAPISÓW : NIEDZIELA 19:30!!!! Jak Zagrać ? 1.Posiadać Konto na forum 2.Kliknąć na dole przycisk '' Dołącz do Turnieju'' 3.W Komentarzu podać nick PSN (Play Station Network) oraz podać swój numer gadu-gadu ! LINK DO TURNIEJU: http://forum.efifa.pl/tournaments.php?do=view&id=68 UWAGA!!TRZEBA BYĆ ZALOGOWANYM!!!!! UWAGA!!!RÓWNIEŻ WYSTARTOWAŁ LADDER 1on1 eFIFA.pl PS3!!!!POKONAJ KAŻDEGO!!! Link do Laddera: http://forum.efifa.pl/ladders.php?do=view&id=18 Ustawienia Gry : - Sezon adidas live - off - Stopień trudności gry - World Class - Czas gry - 5 minut - Tryb gry - Rankingowa - Prędkość gry - Normalna - Jeżeli w meczu padnie remis, gramy dogrywkę jeśli zgodzą się na nią obie strony Masz Pytania ? Pisz! -> Przemowawa -> Numer GG -> 4349673 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yahooo8 5 Napisano 3 Październik 2009 Witam koledzy ja mam pytanie jako, dopiero od wczoraj jestem posiadaczem PS3 jest laikiem w jego sprawach a wiec pytanie: W menu mam normalna rozdzielke 1920x1080 i jest ok uruchamiajac Fife 10 rozdzielczosc sie zmienia na 1280x768 przez co gra fakt wyglada ladnie ale nie ma antialiasingu czyli krawedzie sa mocno poszarpane, czy da sie zwiekszyc rozdzielczosc gry do 1920x1080 czy po to jest niezalezne od konsoli po prostu gra ma taka rozdzielke i koniec. Co do fify samej tez mam 3 male pytanka. 1. Na roznych filmikach podczas intra meczu jak sa pokazywane formacje to sa koszulki druzyn u mnie sa zawsze takie same bez wzgledu jaka druzyna gram a powinny byc koszulki druzyn. 2. Po strzeleniu bramki mam tylko jedna powtorke a nie kilka z roznych ujec jak tez chyba powinno byc bo tak jest u innych. 3. Co mnie najbardziej martwi, powtorki mi skacza troche nie chodzą płynnie tak ma byc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dym0 1 Napisano 3 Październik 2009 Wy też gracie cały sezon nie zmieniając w ogóle zawodników ? Zauważyłem, że ich kondycja się nie pogarsza. Można tym samym składem przejść cały sezon. Co do zacinania się powtórek, to u mnie ten problem nie występuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
any65 0 Napisano 3 Październik 2009 W przyszłym tygodniu miałem stać się posiadaczem nowej FIFY, no ale trafiłem na złodzieja :angry: na Allegro, niejaki "G-BeNeK" nabił w butelkę ponad 30 fanów wirtualnego futbolu i 170 złoty poszło się j.....ć :sad: Gościu miał same pozytywy (170 ) a teraz zablokowane konto! Może to kara, że po wielu latach grania w PES-a chciałem się przesiąść na FIF-kę ? Trzeba będzie wysupłać nową kasę, bo przecież bez piłeczki nie da się żyć, na zwrot tamtej raczej nie liczę, w naszym "państwie prawa" :biggrin::biggrin::biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mihau 0 Napisano 3 Październik 2009 Wy też gracie cały sezon nie zmieniając w ogóle zawodników ? Zauważyłem, że ich kondycja się nie pogarsza. Można tym samym składem przejść cały sezon. Co do zacinania się powtórek, to u mnie ten problem nie występuje. Bo Ty nie masz jaj, a ja mam jaja długie i mi się tnie. Wszystkim się tnie tak poza tym. Co do piłkarzy to męczą się jak byk, po 2-3 meczach zagranych są już na żółto ( pomocnicy, i napastnicy ). No chyba, że masz po 90 wszystkich i grasz Realem 4 sezon. Mnie tylko loadingi wkurzają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach