awierone 64 Napisano 3 Czerwiec 2009 Zawsze się zastanawiam z kim rozmawiam na forum:0 może ja zaczne......a wiec mam 25 lat... rok temu skonczylem Poznański AWF ale nie pracuję w zawodzie:) jestem przedstawiceilem handlowym ale od wrześnie będę uczył WF w Inowrocławiu :P pozdroooooooooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 3 Czerwiec 2009 24 lata, po studiach, rowniez nie pracuje w zawodzie (chyba malo kto w tym kraju pracuje) - pracuje w salonie telewizji n ;-)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 4 Czerwiec 2009 Ja mam 16 lat i jestem uczniem liceum ogólnokształcącego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 4 Czerwiec 2009 lat 16, uczeń 3gimnazjum/I LO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 4 Czerwiec 2009 (edytowane) 17 lat w październiku skończę 18 obecnie uczeń 2 klasy technikum profil technik-mechanik specjalizacja samochody ale już po wakacjach uczeń 3 klasy :) pozdrawiam Edytowane 4 Czerwiec 2009 przez Qekon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 4 Czerwiec 2009 Ja mam 13 lat (29.08 skończę), i jestem uczniem I Gimnazjum nr 41. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 4 Czerwiec 2009 18 po maturze, szukam studiów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 4 Czerwiec 2009 Ja mam 16 lat lat 16, 17 lat Ja mam 13 lat 18 po maturze, No proszę jak miło. Będzie co banować :P Ciekawym wielce co na to nasz Admin? Kłamstwo podczas rejestracji i złamanie Regulaminu. Nieładnie. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 4 Czerwiec 2009 Jeśli mam dostać bana ok ale chce konkretny powód i jak się nie mylę przy rejestracji było "mam więcej niż 13 lat" wiec w czym problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 4 Czerwiec 2009 Przepisy & Zasady RejestracjiAby kontynuować, musisz zaakcepować poniższe warunki:Regulamin v3.01 Rejestrując się na forum akceptujesz niniejszy regulamin. (...) 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób mających 21 lat lub więcej Ja tam o 13 nic nie widzę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 4 Czerwiec 2009 Aha no to ok jak musicie usunąć :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 5 Czerwiec 2009 § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób mających 21 lat lub więcej (prowokatorzy dyskusji w tym temacie zostaną uznani za osoby niespełniające tego punktu regulaminu) REGULAMIN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 5 Czerwiec 2009 Ale wtopa :P Widać jak czytamy regulamin chłopaki... A tak w ogóle to czemu akurat 21 ? Tzn. wiem, że zaraz zaglądały by tu dzieci z gimnazjum i wyjeżdżały z tekstami : "PS3 ssie pałę" itd. ale czy np. 19 lat nie wystarczy. Człowiek jest już przecież dojrzały i może się wypowiedzieć na forum jak normalny człowiek... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 5 Czerwiec 2009 W dzisiejszych czasach wg mnie 19 lat nie wystarczy. Nie brac tego do siebie ale rosnie nam pokolenie glabow i baranow, albo ja juz stetryczalem w wieku 26 lat. Wczoraj widzialem jak jakis kretyn probowal robic ollie na desce w tramwaju, to chyba mowi samo za siebie. Nie, tramwaj nie byl pusty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 5 Czerwiec 2009 Trzeba było mu pociągnąć buractwo się tempi nie wiedziałeś o tym ? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 5 Czerwiec 2009 Heh do nas się czepiacie a jeden z modów nie ma nawet 20 lat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 5 Czerwiec 2009 Trzeba było mu pociągnąć Ta a później włóczyć się z gnojem po sądach. Heh do nas się czepiacie a jeden z modów nie ma nawet 20 lat... Który? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 5 Czerwiec 2009 Który? :) Nie będę wytykał palcami. Po prostu sprawdźcie sami po profilach w końcu na tym forum nie jest aż tak wielu modów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 5 Czerwiec 2009 (edytowane) ej nie róbcie offtopa ! :D Ja pracuje w firmie ubezpieczeniowej, studiuje filozofie, mam zielone oczy i czarne włosy. Któryś z panów chętny...? :* Ps. w wolnych chwilach dłubie w nosie btw. 30% osób które oddały głosy w ankiecie odnośnie wieku na naszym forum nie spełnia warunków regulaminu ;) a mowa tylko tym jednym punkcie ! Edytowane 5 Czerwiec 2009 przez patyk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuper39 0 Napisano 19 Czerwiec 2009 Ja mam 19 lat po maturze :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 20 Czerwiec 2009 Ja mam 13 lat (29.08 skończę), i jestem uczniem I Gimnazjum nr 41. Też mam urodziny 29.08 ;) 26 lat, osoba pracująca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 20 Czerwiec 2009 Teraz mogę o sobie śmiało powiedzieć- absolwent gimnazjum, lat 16 :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 20 Czerwiec 2009 22 lata z zawodu blacharz samochodowy, pracujący jako konfekcjoner na produkcji płynów czyszcząco nabłyszczających.. :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 22 Czerwiec 2009 29 lat ..... nauczyciel akademicki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 22 Czerwiec 2009 16 lat - absolwent Gimnazjum, przyszły uczeń Liceum Ogólnokształcącego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach