zdun 1522 Napisano 6 Kwiecień 2010 26 lat. po studiach pedagogicznych ale nie pracujący w zawodzie tylko posiadający 2 własne działalności- kawiarenka internetowa oraz jubiler(srebro i bursztyn). Kiedyś hobby; fireshow dziś tylko praca-narzeczona-gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zientus17 0 Napisano 11 Kwiecień 2010 Lat 18 , uczenie się ostatni rok a potem to się zobaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbodynamo 8 Napisano 12 Kwiecień 2010 29 lat, zona i 5 - letni dzieciak. Gram od 22 lat, zaczynałem na Atari 65 xe. Mam za soba Ps1, Ps2, Psp, x360 i silny odwyk po MMO :) - od stycznia jestem szczesliwym posiadaczem ps3 slim 250. Pracuje w banku, a raczej troche nim kieruje ^^ Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionSOF 1 Napisano 21 Kwiecień 2010 22lata po szkole podoficerskiej i obecnie robię przy śmigłowcach P0zdr0! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sonjek 0 Napisano 1 Maj 2010 Wciąż jeszcze błogosławiona -nastka, pracująca studentka w Sosnowcu, którą wywiało prawie znad morza :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 1 Maj 2010 (edytowane) Sonjek błogosławiona Daj fote, mieszkam niedaleko @Fotkę dostałem i jest ok xD Nie wiedziałem, że naprawdę wyślesz fotkę - odważna jesteś. Co jak jestem jakimś zboczeńcem ^_^ Edytowane 2 Maj 2010 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei86PL 0 Napisano 20 Czerwiec 2010 24 lata. Debiut na tym forum. I debiut online. Pracujący fizycznie w Warszawie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrzypas 22 Napisano 21 Czerwiec 2010 28 wiosen na karku z wykształcenia inżynier organizacji transportu, podyplomówka z zarządzania nieruchomościami i tym właśnie na co dzień się zajmuję zawodowo. W gierki gram od 1986 r. :) ZX Spectrum potem Commodore 64, Amiga, Pegasus, PC, PSX potem była przerwa dorywczo pogrywałem na pożyczonych PS2 aż wreszcie zanabyłem PS3 i nie mogę wyjść z podziwu :) pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Midsage 1 Napisano 12 Lipiec 2010 23 lata. Studiuje prawo i dorywczo pracuje w sklepie komputerowym mojego kumpla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SrubkaPL 0 Napisano 14 Lipiec 2010 (edytowane) Mam 27 lat i pracuje w jednym z Warszawskich biur - obecnie 'zajmuję" się stronami www jednego z producentów drukarek i komputerów... Interesuję się motoryzacją którą to czynnie uprawiam :) oraz od czasu do czasu gram w gierki i oglądam filmy. Miałem X360 przez prawie 3 lata, a teraz postanowiłem spróbować PS3 i kupiłem Slima 250GB Pozdrawiam Edytowane 14 Lipiec 2010 przez SrubkaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 20 Sierpień 2010 Michał, 27 lat, inż. z grafiki 3D, pracuje w firmie IT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WalusJDM 2 Napisano 23 Sierpień 2010 25 lat, licencjat z Zarządzania i Marketingu. Kontynuuję studia i poszukuję ciekawej pracy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
astronom333 2 Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) Krzysiek, 23 lata na 3 roku studiow wojskowych w Wyższej Szkole Oficerskiej we Wrocławiu turbodynamo ...na zdjeciu to twoja zonka? Edytowane 25 Sierpień 2010 przez astronom333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
namarec 0 Napisano 24 Sierpień 2010 Maciek, 24 lata, uczący się na PW na wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych (na razie niestety jeszcze robiący inżyniera). Granie zaczynałem od Amigii 500 wespół z Pegasusem -> potem PC Pentium 166MHz (bez MMX ;)) i wiele innych komputerów, dokupiona do tego PS2 -> potem Xbox 360 -> i obecnie PS3 + XBox 360 + PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UjoDrom 1 Napisano 26 Sierpień 2010 (edytowane) Marcin, 28lat mam własny small biznes ;) żona+dziecko+konsola :D edit: no i jeszcze pies ;) Edytowane 26 Sierpień 2010 przez UjoDrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) Erwin 16 lat skończyłem gimnazjum wybieram się do zawodówki na elektryka niestety posiadam młodszego brata xD nie mam starszego brata ani dziewczyny za to mam konsole :) SouL § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników ------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób które ukończyły 21 lat. Edytowane 29 Sierpień 2010 przez SouL Nie zbanuję Cię tylko dlatego, że byłeś na tyle głupi żeby oficjalnie o tym mówić. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALIEN_ALIEN 0 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) . Edytowane 8 Lipiec 2022 przez ALIEN_ALIEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyku 0 Napisano 29 Sierpień 2010 Bartek, 20 lat już prawie, od października student architektury. pozdrawiam z Łodzi;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haro 1 Napisano 3 Wrzesień 2010 Haro, Mateusz konretniej. 25 latek z Walbrzycha, mlody, przystojny, wysportowany, pozna pani... A to nie o to tu chodzi? Na chwile obecna studiuje i pracuje, robiac bardzo powazne przymiarki to otwarcia wlasnego biznesu growego. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radeon 1 Napisano 5 Wrzesień 2010 Radek, 28 lat z wykształcenia handlowiec, pracuje w branży meblowej. Elbląg. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadymiacz 0 Napisano 12 Wrzesień 2010 Witam. Jako nowy użytkownik wypadałoby się przedstawić. Marcin, lat 20, po liceum, pracuję jako operator centrum numerycznego CNC. Pozdrawiam z Oleśnicy. PS. Satriani über alles! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomki 1 Napisano 19 Wrzesień 2010 Witam, Tomek z Opola. 23 lata. Student na MWSLiT we Wrocławiu. Pracujący w logistyce od 2 lat. Za wczasu przepraszam swojego pracodawcę za to że jutro spóźnie się do roboty. W notatce słuzbowej pojawi się zapis ..."Playstation Move od przeszło 5h.." :) pozdrawiam, T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor999 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Mateusz 17 lat technik mechanik , pozdrowienia z deszczowego Podkarpacia -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlayerOne!!! 1 Napisano 7 Październik 2010 Pracujący w EW na serwisie. Wysyłam wasze konsole do serwisu gwarancyjnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 7 Październik 2010 Michał, lat 18 Uczeń - Technikum Informatyczne Olesno (okolice Opola, z 50 km) ;) pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach