bboyOlszan 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Łukasz 19 lat Student pierwszego roku Socjologii na Uniwersytecie Łódzkim . Poza zajęciami Bboy(od kilku lat :)) oraz zapalony gracz :). Mieszkam w Łodzi. pozdrawiam :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drewas 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Sebastian lat 16 pierwsza konsola - pegasus, potem amiga, psx, pc, game boy color, game boy advence, ps3 ;p, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wirasz 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Patryk lat 15(rocznikowo 16) narazie 3 gim ale niedlugo LO czeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 4 Luty 2010 To teraz może ja... 35 lat, żonaty, 2 synków (2,5 roku i 11 m-cy). Z wykształcenia socjolog. Pracuję w amerykańskiej korporacji. Jak tylko mam czas, to gram (głównie wieczory i nocki). Zaczęło się w zamierzchłych czasach od ZX, potem C64 (szalałem za Amigą 800xl kolegi) Amiga C32, następnie tony składanych i modyfikowanych PC (uwielbiam OC). I wreszcie od niedawna PS3 i jestem zachwycony. To Forum czytam codziennie lub prawie codziennie i bardzo mi się tu podoba :biggrin: Zamieszkuję sobie w Łodzi PS. Dla tych z wiekową "jedynką" z przodu. Tak, tak. Tacy starzy ludzie jak ja jeszcze żyją i nawet grają :ninja: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 11 Luty 2010 Ja podobnie jak poprzednik, zbliżam się do 30tki, pracuję jako inżynier, i dodatkowo studiuję. Dzieci na razie nie mam, ale mam żonę, która namiętnie ze mną pogrywa w motorstorma i VF5. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 12 Luty 2010 Siema, jestem Paweł jestem w trakcie kończenia studiów (jeszcze 3 semestry) ale ledwo wyrabiam motywacyjnie bo i tak wrócę do UK po nich, a już troszkę tam posiedziałem. Mam 24 lata mój pierwszy post a już trochę tu siedzę czatając :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 14 Luty 2010 (edytowane) Witam. Seweryn 20 lat, tak się złożyło że dopiero w klasie maturalnej, ale cóż bywa :turned: Gram od czasów PSX'a i zostało mi do dziś, PS3 Slim 120 GB :) Edytowane 14 Luty 2010 przez sew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bucaner 1 Napisano 14 Luty 2010 18 lat uczeń drugiej klasy technikum na profilu technik informatyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 17 Luty 2010 PS. Dla tych z wiekową "jedynką" z przodu. Tak, tak. Tacy starzy ludzie jak ja jeszcze żyją i nawet grają Mój tata mając 46 lat przeszedł wszystkie części Call Of Duty, więc dla mnie to nie dziwota;) 18 lat, uczeń LO/profil dziennikarski. Zacząłem grać na komputerze, później był Pegasus, GameBoy, GameBoy Advanced, PS2 i teraz PS3;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omar 3 Napisano 17 Luty 2010 32 lata, menadżer - dział sprzedaży granie dorywczo w COD WAW i prawie nałogowo w Demons Souls :) pierwszy kontakt z grami - pong, pacman, mario bros - na automatach :) atari, commodore, amiga, pc, gameboy, psx, ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom1422 2 Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) Tomek, lat 17. Nauka w LO na profilu "chómanistycznym". Gram od dawna. Pierwszą konsolą był Pegasus, później PS1, PS2, Xbox 360, PSP no i obecnie PS3. Pozdrawiam. Edytowane 23 Sierpień 2010 przez Tom1422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytas 0 Napisano 18 Luty 2010 Wojtek 27 lat, Inż Zarządzania i Marketingu, pracuje, gram od dziecka. Najpierw Commodore 64, ale pierwszy szok był przy PSX, którego dojechaliśmy z bratem do śmierci (pod koniec konsola chodziła tylko "do góry nogami"). Potem trochę przerwy od konsoli (ale był blaszak), PS2 teraz PS3 :) Pozdrawiam wszystkich graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g@mer 1 Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) 23 lata bezrobotny od paru tygodni i nie uczący się zamieszkały w Łodzi ! Edytowane 18 Luty 2010 przez g@mer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 18 Luty 2010 Niespełna dwudziestoletni uczeń liceum wieczorowego, a do tego także pracownik handlowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas555 0 Napisano 22 Luty 2010 22 lata Student informatyki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 27 Luty 2010 Witam! Jestem Stillo, z imienia Michał. 17 letni (w lipcu 18) uczeń Technikum Informatycznego :) mieszkam w małej mniejscowości Olesno w woj. Opolskim... jestem gitarzystą i graczem :) od niedawna mam ps3 i myśle, że z czasem sie tu zaklimatyzuję:D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dagonet 0 Napisano 28 Luty 2010 Uczeń 1 kl. technikum informatycznego o profilu informatyk przyszły absolwent PJWSTK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raagoon 0 Napisano 6 Marzec 2010 Faktycznie jak zupełnie jak spotkanie AA i prawie jak przywitanie ;) Rocznikowo 36, w teorii jednak jeszcze 35 lat zamieszkały od urodzenia w Gdańsku. Absolwent Wyższej Szkoły Zarządzania w Gdańsku. Niestety pracujący jako administrator sieci w ... portalu ;) fragment korporacji FT ;) Hobby: fotografia amatorska i podróże. Witam i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 8 Marzec 2010 Witam Wszystkich, jestem Michał i jestem gameoholikiem ;p. Nieco poważniej to mam 20 lat (rocznikowo ale do czerwca blisko), studiuje dziennie Prawo na UŁ, a inne hobby to spędzanie czasu z moja lepsza polówka i kibicowanie Łódzkiemu Widzewowi. Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
マテウシュ 0 Napisano 11 Marzec 2010 Mateusz, lat 19. Interesuje się japonistyką, fotografią oraz wirtualną rozrywką o ile czas na to pozwoli. Przyszły operator DTP. Aktualnie posiada Xbox 360, chciałby zamienić go na PlayStation 3, niestety konsolka Sony jest sporo droższa. Także na razie tylko czyta to forum i gdzieś w głębi marzy o wyrzuceniu X360 przez okno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triku 1 Napisano 1 Kwiecień 2010 Faktycznie jak zupełnie jak spotkanie AA i prawie jak przywitanie Każdy przecież wie, że najlepiej gra się przy piwie @topic -> Patryk, lat 22, zrobiony licencjat z amerykanistyki na UJ (od pazdziernika magisterka), koniec z końcem wiążę dzięki pracy w hotelu **** (nocne zmiany na recepcji - jedna właśnie w trakcie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaLa 4 Napisano 2 Kwiecień 2010 Paula, lat 19. Studentka I roku Stosunków Międzynarodowych ;) Moje hobby to : gry (ogólnie fanka konsol Sony xD ), sport (głównie sztuki walki i piłka nożna), filmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcziiiiii 1 Napisano 3 Kwiecień 2010 Adrian lat 19. jestem uczniem Technikum mechatronicznego i w przyszłości będę ,,obrabiał" obrabiarki CNC i inne PLC o_0 ; D ogólnie dużo czytam książek. PS3 mam od września. a no i z uwagi na tytanowy kręgosłup jestem niezniszczalny ; P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papryka7 0 Napisano 6 Kwiecień 2010 12lat zainteresowania Informatyka i konsole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 6 Kwiecień 2010 28 lat zastepca dyrektora hotelu. Zona i syn fan gamingu i zimnego piwa :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach