Skocz do zawartości
ONE

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wielkie dzięki za wspólną zabawę, a w szczególności za pomoc doświadczonych kolegów z uniwersum multi U2: AT. Do następnego razu. Szkoda, że nie mogłem zostać do końca. Udało się nowicjuszom powibijać wszystkie planowane trofki ?

Z rozpoczętych to brakuje mi 25 kill`i typu akrobata :biggrin:

Po mnie miałeś robić Ty William ale musiałeś już kończyć -> cóż, nic tylko umawiać sie na następny raz i jedziemy.

Dobrze by było kolejnym razem by wszyscy zrobili protektorat (tego też nie mam) i 100 x akrobatę :)

bo to chyba mamy porozpoczynane.

Edit: Wiedza i pomoc naszych nowych Kolegów bezcenna -> Szacun Panowie.

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś mogę z wami pograć MP (jestem laik w MP Uncharted2). :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Taka ustawka , to nawet co drugi dzień...! Podobało mi się, chociaż wiem, że niezbyt rozgarnięta białogłowa niewiele wam pomogła, ale za to co się nauczyłam - to już moje. Szkoda tylko, że nie było nas 10-ciu, i musieliśmy czasem tolerować przypadkowych rozrabiaków...

Dwa trofki, jakie zdobyłam upiększają moją kolekcję... i wołają o więcej..!

Panowie byli mili i pomocni... ( szkoda tylko że tacy ruchliwi.... :rofl: )

Hmmm.. no to kiedy następny termin..?????

Edytowane przez Bogda501
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Bogda no co Ty :) -> Radzisz sobie wyśmienicie ;) Na pewno nie odstajesz od nas :)

Wszyscy tu jesteśmy nowicjuszami ;) -> ale wspólnie damy radę ;)

Nie mogę się doczekać kolejnego grania. Tak się wciągnąłem, że chyba "enty" raz przejdę singla a w multi to już na pewno zagoszczę na dłużej :biggrin:

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam dziś wasze posty i strasznie żałuję, że nie mogłem z wami zagrać. Mam tylko nadzieję, że następna ustawka już blisko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam dziś wasze posty i strasznie żałuję, że nie mogłem z wami zagrać. Mam tylko nadzieję, że następna ustawka już blisko :)

Blisko, blisko :)

Na pewno coś szybko zorganizujemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też wszystkim dziękuję. Było miło i chcę znowu. A multi w U2 to przepiękne. Uwielbiam widoki z wysokości, a tu U2 bije RDR na głowę( bo tu raczej "parterowo"). Rzecz, która mi się nie podoba, to to, że nie można chwilkę postać, bo wyrzuca (mnie osobiście nie wyrzuciło, ale subiektywnie oceniając nie podoba mi się to). Rozumiem, że to takie ubezpieczenie, żeby np. nie kampić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat już gorący, chętnych przybywa, no i o to chodzi :) To co byście powiedzieli na najbliższy piątek o tej samej porze? Pokończymy grillowania, protektoraty, akrobaty i rapid firery, a przy okazji można się na luźno poboksować jak wczoraj ;) A propos boksowania, wczoraj z Vulcanem chyba z 3 razy pod rząd jak się tak punczowaliśmy to oboje równocześnie ginęliśmy, więc może to sposób na kolejny trofik upadłego anioła za zabójstwo po śmierci :) To o czym mówiliście jak Bogda rozwalała generator i ktoś ją zabił :) Ja wczoraj wbiłem trofiki Rapid Fire i za akrobaty a do tego wpadły 2 grillowania i 5 protektoratów. No i też się wciągnąłem :) W środku tygodnia z chęcią bym pograł na co-op, więc jakby były chętne osoby to piszcie. Możemy zrobić dwa teamy w razie czego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

100 x zabicie z reki = TROFEUM , piatek mi pasuje

50 x zabicie po ( wlasnej smierci ) = trofeum

20 x grillowanie beczka

7 x rapid fire - potrojne zabicie

50 x ciche zabicie z ukrycia ( trzeba udusic gracza )

50 x wygraj STARCIE DRUZYN

50 x wygraj LIKWIDACJA

50 x wygraj ZADANIA / GRABIEZ

200 x wrzuc skarb w trybie GRABIEZ ( za jeden skarb , cala druzyna dostaje po jednym )

2500 x zabij na STARCIU DRUZYN

10 x zabij jako pierwszy gracz w MECZU

50 x OBRONCA

20 x zabij kolesia , ktory ma 5 zabic z rzedu bez smierci

15 x zabij: ( do 1 medalu zalicza sie: 3zabicia z karabinu, 3 zabicia z pistoletu i 3 zabicia granatem )

10 x PROTEKTORAT

50 x ZEMSTA: zabij gracza, ktory "ostatnio"zabil ciebie

5 x zabij: ( "przewroc" kolesia granatem lub HAMMERem , a potem dobij pistoletem )

100 x zabij ze ZWISANIA

Edytowane przez bickamil5
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Temat już gorący, chętnych przybywa, no i o to chodzi :) To co byście powiedzieli na najbliższy piątek o tej samej porze? Pokończymy grillowania, protektoraty, akrobaty i rapid firery, a przy okazji można się na luźno poboksować jak wczoraj ;) A propos boksowania, wczoraj z Vulcanem chyba z 3 razy pod rząd jak się tak punczowaliśmy to oboje równocześnie ginęliśmy, więc może to sposób na kolejny trofik upadłego anioła za zabójstwo po śmierci :) To o czym mówiliście jak Bogda rozwalała generator i ktoś ją zabił :) Ja wczoraj wbiłem trofiki Rapid Fire i za akrobaty a do tego wpadły 2 grillowania i 5 protektoratów. No i też się wciągnąłem :) W środku tygodnia z chęcią bym pograł na co-op, więc jakby były chętne osoby to piszcie. Możemy zrobić dwa teamy w razie czego.

Tecu - co-op zróbmy od razu na crushing pod trofea :) - ja jestem chętny, kiedy walczymy ? może dziś ? bo dlaczego nie :)

============================================

No to rezerwujemy miejsca by się nie okazało, że zabraknie :)

Lista -> Piątek 08.02.2013

1. Lennox

Edytowane przez lennox
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tecu - co-op zróbmy od razu na crushing pod trofea :) - ja jestem chętny, kiedy walczymy ? może dziś ? bo dlaczego nie :)

============================================

Lista -> Piątek 08.02.2013

1. Lennox

Dodam odrazu ze kooperacja CRUSHING jest kilka razy trudniejsza od: CRUSHING z singla :P

1. Lenno_x

2. bickamil5

Edytowane przez bickamil5
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
tec - co-op zróbmy od razu na crushing pod trofea :) - ja jestem chętny.

BTW.

:rofl:

Ludzie komuna wraca, Uncharted na kartki :laugh: Dobra to i ja się wpiszę bo czuję, że dziś lista się zapełni :biggrin: Lennox, ja muszę harda wcześniej odblokować...

Dodam odrazu ze kooperacja CRUSHING jest kilka razy trudniejsza od: CRUSHING z singla :P

A jak odblokuję (w multi) harda na normal to crushing też się odblokuje, czy dopiero po przejściu misji na hard? A wczoraj się tak wciągnąłem że jeszcze z dwie misje zrobiłem :) Grałem na easy, ale w Wiosce (tam gdzie czołg był) wcale tak łatwo nie było :) Tylko 3 próby na całą misję, dobrze że checkpointy są. Czuję, że z Crushingiem będzie mega ciężko...

Lista -> Piątek 08.02.2013 - 19.00

1. Lenno_x

2. bickamil5

3. Tecumthe

EDIT:

PS. Lennox, po jednej misji co-op U2 w przerwie jak chłopaki będą dziś pokera w RDR wbijać :laugh:

Edytowane przez Tecumthe
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100 x zabicie z reki = TROFEUM , piatek mi pasuje

50 x zabicie po ( wlasnej smierci ) = trofeum

20 x grillowanie beczka

7 x rapid fire - potrojne zabicie

50 x ciche zabicie z ukrycia ( trzeba udusic gracza )

50 x wygraj STARCIE DRUZYN

50 x wygraj LIKWIDACJA

50 x wygraj ZADANIA / GRABIEZ

200 x wrzuc skarb w trybie GRABIEZ ( za jeden skarb , cala druzyna dostaje po jednym )

2500 x zabij na STARCIU DRUZYN

10 x zabij jako pierwszy gracz w MECZU

50 x OBRONCA

20 x zabij kolesia , ktory ma 5 zabic z rzedu bez smierci

15 x zabij: ( do 1 medalu zalicza sie: 3zabicia z karabinu, 3 zabicia z pistoletu i 3 zabicia granatem )

10 x PROTEKTORAT

50 x ZEMSTA: zabij gracza, ktory "ostatnio"zabil ciebie

5 x zabij: ( "przewroc" kolesia granatem lub HAMMERem , a potem dobij pistoletem )

100 x zabij ze ZWISANIA

Ja sobie wczoraj zerkałem w staty i mam 47obrońców, bedę musiał tą trójkę więc "dobić", ale jestem na tak, żeby pograć trochę w U2.

:rofl:

Ludzie komuna wraca, Uncharted na kartki :laugh: Dobra to i ja się wpiszę bo czuję, że dziś lista się zapełni :biggrin: Lennox, ja muszę harda wcześniej odblokować...

A jak odblokuję (w multi) harda na normal to crushing też się odblokuje, czy dopiero po przejściu misji na hard? A wczoraj się tak wciągnąłem że jeszcze z dwie misje zrobiłem :) Grałem na easy, ale w Wiosce (tam gdzie czołg był) wcale tak łatwo nie było :) Tylko 3 próby na całą misję, dobrze że checkpointy są. Czuję, że z Crushingiem będzie mega ciężko...

Lista -> Piątek 08.02.2013 - 19.00

1. Lenno_x

2. bickamil5

3. Tecumthe

EDIT:

PS. Lennox, po jednej misji co-op U2 w przerwie jak chłopaki będą dziś pokera w RDR wbijać :laugh:

Tecu, grasz dziś?? Ja będę na konsoli, więc jak będziesz to zagadaj. Zagrałbym z Wami w piątek, tylko co muszę ukończyć/odblokować, żeby z Wami zagrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tecu, grasz dziś?? Ja będę na konsoli, więc jak będziesz to zagadaj. Zagrałbym z Wami w piątek, tylko co muszę ukończyć/odblokować, żeby z Wami zagrać?

Wpisujcie się na piątek bo zaraz towaru na półkach braknie :laugh: W piątek powtórka z wczoraj, nic nie trzeba odblokowywać. Będziemy kończyć zaczęte trofiki.

Ja pisałem o misjach co-op. Tam się poziomy trudności odblokowują. No mnie dziś blokuje ten poker, wcześniej nie dam rady. Chyba, że wpadniesz dzisiaj Vulcan na tego pokera w RDR, pomożemy z Lennoxem chłopakom w trofiku, a w przerwie po jednej misji w co-pa U2 zrobimy :laugh: Bo oni i tak potrzebują do 30 minut na trofika z pokera dla jednej osoby. A my tylko wchodzimy i spadamy. Ewentualnie, możemy się ustawić na misje co-op jak skończą pokera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tecu bo się pogubiłem :)

w muti w U2 trzeba jakoś extra odblokowywać Crushing ? Czy wystarczy że singla na Crushing ukończysz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tecu bo się pogubiłem :)

w muti w U2 trzeba jakoś extra odblokowywać Crushing ? Czy wystarczy że singla na Crushing ukończysz ?

Cytuję z http://trophyhunters...hieves/dodatek/

I Told You I Was Hardcore!

Ukończ 3 misje z trybu co-op na hardzie. Hard odblokowujemy po przejściu jakiejkolwiek z misji na poziomie normal. Pucharek wpadnie po ukończeniu Nepal Warzone, The Village i The Sanctuary na poziomie trudności hard. Współpraca będzie tu kluczowa a misje wydają się być o wiele trudniejsze niż te znane z singla na poziomie Crushing (!). Powodzenia.

Trudność: 6/10

You Can't Break Me

Podobnie jak w poprzednim DLC będziemy się musieli zmierzyć z trybem Co-op. Ci zaprawienie w boju, którzy ukończyli wszystkie misje na poziomie trudności Hard nie mają się czego obawiać. Owszem teraz trzeba wszystkie 3 misje przejść na Crushingu ale jeśli dobrze pamiętasz każdą misję da się ją ukończyć już przy 1 podejściu. Poziom trudności Crushing odblokowujemy przechodząc jakąkolwiek misję na Hardzie.

Trudność: 7/10

To chyba wystarczy po jednej misji przejść na każdym poziomie... i można się brać za crushing, a po przejściu wszystkich misji na crushing wpadnie też trofik za harda? Dobrze rozumiem, że wszystkie trofiki DLC trzeba robić na public server, również te z co-op?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No, to czeka nas niezła jazda :D

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z wami w te trudne misje nie pogram, bo wyżej poziomu łatwego nie podskoczę.

Cały czas go szlifuję i jeszcze jestem kulejąca.... (że o Normalu to nawet nie wspomnę).

:wallbash:

Jak będziecie grać takie walki jak wczoraj, to będę jedna z pierwszych chętnych na liście..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok :)

Bogda dopisz się do listy na piątek i zarezerwuj sobie czas :)

Będzie super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z wami w te trudne misje nie pogram, bo wyżej poziomu łatwego nie podskoczę.

Cały czas go szlifuję i jeszcze jestem kulejąca.... (że o Normalu to nawet nie wspomnę).

:wallbash:

Jak będziecie grać takie walki jak wczoraj, to będę jedna z pierwszych chętnych na liście..

Ok :)

Bogda dopisz się do listy na piątek i zarezerwuj sobie czas :)

Będzie super :)

No właśnie Bogda, dawaj na listę ;) Bo w piątek robimy powtórkę z wczoraj.

A trofea za misje co-op na hardzie i crushingu też zrobisz bez problemu. Wystarczy tylko dwóch takich graczy jak Kamil i trofiki na pewno wpadną :)

A na easy zawsze na luzie możemy pograć dla fanu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nie wiem czy dam rady dołączyć do was w piątek, ponieważ będę z dzieciakiami na feriach u dziadków, a tam nie ma neta. Planuję powrócić w piątek wieczorem, lub w sobotę więc zapiszcie mnie jako rezerwowego na piątek (może się uda). Dzisiaj wieczorem chętnie zagram z Wami (Tecu i Vulcan, a może dołączą tez Vetarani - Mozuch i Bickamil to do Was :) ) w co-op. Jak będzie potrzeba to i pomogę przy pokerze RDR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam kolegow i kolezanki. Sorry ze bez polski znakow ale nie chca mi wskoczyc jak wciskam "alt"

Mam problem z DLC do U2 chodzi mi o to ze od tygodnia, czyli od kiedy sciagnolem darmowe dodatki to ani razu nie wskoczyla mi nowa mapka. Skorki postaci sa trofea wskakuja wszystko jest tylko mapek nie ma... dodam ze kod z plyty z instrukcji i z pudelka byl zgodny z tym jaki nalezalo miec aby dodatki sciagnac...

Czy ktos wie moze o co tu chodzi?? HELP PLEASE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nie wiem czy dam rady dołączyć do was w piątek, ponieważ będę z dzieciakiami na feriach u dziadków, a tam nie ma neta. Planuję powrócić w piątek wieczorem, lub w sobotę więc zapiszcie mnie jako rezerwowego na piątek (może się uda). Dzisiaj wieczorem chętnie zagram z Wami (Tecu i Vulcan, a może dołączą tez Vetarani - Mozuch i Bickamil to do Was :) ) w co-op. Jak będzie potrzeba to i pomogę przy pokerze RDR.

No mi wyjątkowo następny weekend nie pasuje (sobota i niedziela). W sobotę jadę do chrześnicy na urodziny w góry, wracam w poniedziałek. Jakbyś był w piątek wieczór byłoby super! A co do dzisiaj to można zrobić dwa teamy po 3 osoby, albo podzielimy się po dwóch. Mamy 4 osoby. Lennox, Vulcan, William i ja. Jakby doszły jeszcze dwie osoby to byłoby idealnie.

Witam kolegow i kolezanki. Sorry ze bez polski znakow ale nie chca mi wskoczyc jak wciskam "alt"

Mam problem z DLC do U2 chodzi mi o to ze od tygodnia, czyli od kiedy sciagnolem darmowe dodatki to ani razu nie wskoczyla mi nowa mapka. Skorki postaci sa trofea wskakuja wszystko jest tylko mapek nie ma... dodam ze kod z plyty z instrukcji i z pudelka byl zgodny z tym jaki nalezalo miec aby dodatki sciagnac...

Czy ktos wie moze o co tu chodzi?? HELP PLEASE

Co do pierwszego: Panel sterowania - Opcje regionalne i językowe - Klawiatury i języki - Ogólne - Wybierz Polski (programisty). Jak nie pomoże to usuń pozostałe języki.

Co do drugiego: Nie mam pojęcia. Jak ściągałem dodatki z multi DLC to nie wpisywałem żadnych kodów. Wyskoczyły po pierwszym uruchomieniu multi i po prostu je ściągnąłem. Może przy instalacji Ci się coś pochrzaniło. Zawsze można usunąć dodatki jeszcze raz i ściągnąć od nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi