Skocz do zawartości
ONE

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w RDR zapisy już na drugi stół lecą (poker) to pewno chłopaki sobie poradzą bez nas. Ale jak trzeba będzie to się oczywiście pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu wymieniłem Uncharted 2 :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Lista -> Piątek 08.02.2013 - 19.00

1. Lenno_x

2. bickamil5

3. Tecumthe

4. bogda501

A trofea za misje co-op na hardzie i crushingu też zrobisz bez problemu. Wystarczy tylko dwóch takich graczy jak Kamil i trofiki na pewno wpadną :)

Pisząc, że na trudnych poziomach nie pogram w wami, miałam na myśli przede wszystkim to, że nie mam ich odblokowanych. A brak umiejętności wstydliwie włożyłam "do szuflady"...

No to do piątku..!! :clapping:

Edytowane przez Bogda501

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lenno_x

2. bickamil5

3. Tecumthe

4. bogda501

Pisząc, że na trudnych poziomach nie pogram w wami, miałam na myśli przede wszystkim to, że nie mam ich odblokowanych. A brak umiejętności wstydliwie włożyłam "do szuflady"...

No to do piątku..!! :clapping:

A dasz radę Bogda pograć dzisiaj z nami w co-op U2? Wszyscy mamy zablokowane te misje na hard, więc zaczniemy pewnie od easy albo normal. Brakuje nam 2 osób do dwóch teamów... :confused:

czemu wymieniłem Uncharted 2 :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Nie znasz dnia ani godziny :)

A jakby Ci się jakoś udało skombinować grę to zapraszamy. Dopiero wczoraj coś ruszyło z miejsca, więc pewnie w multi U2 jeszcze na długo zagościmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki kolego zaraz sprawdze a z tym kodem to chodzilo o zgodność o wersje na Europe bądz USA ale nie trzeba go bylo wpisywać. Jeszcze raz dzięki i sprawdze czy dziala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłoszenia parafialne :devil:

Wielkie dzięki za pamięć o mnie i cynk o wczorajszej ustawce, lennox i bickamil :ok: Niestety ale remont w domu spowodował że do Ps3 i forum zajrzałem koło 23, pisałem na PSN do drugiej z wymienionych wyżej osób ale po braku odzewu stwierdziłem że pewnie już po zabawie. Będę tu zaglądał, jak coś to może następnym razem los będzie łaskawszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Takie male info.

Zeby zagrac na crushingu w coop wystarczy ze jedna osoba ma to odblokowane i was zaprosi. Jak uda wam sie skonczyc to wtedy z automatu wpadaja trophy za normal, hard i crushing noi oczywiscie sie odblokowuja.

A czy uda wam sie to skonczyc to juz zupelnie inna sprawa. Dla poczatkujacych moze wydawac sie nie do przejscia ale dacie rady. Ja moge pomoc w piatek po 22 badz w sobote rano. tzn po 9.

Edytowane przez siivvy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dasz radę Bogda pograć dzisiaj z nami w co-op U2? Wszyscy mamy zablokowane te misje na hard, więc zaczniemy pewnie od easy albo normal. Brakuje nam 2 osób do dwóch teamów... :confused:

O której...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki za pamięć o mnie i cynk o wczorajszej ustawce, lennox i bickamil :ok: Niestety ale remont w domu spowodował że do Ps3 i forum zajrzałem koło 23, pisałem na PSN do drugiej z wymienionych wyżej osób ale po braku odzewu stwierdziłem że pewnie już po zabawie. Będę tu zaglądał, jak coś to może następnym razem los będzie łaskawszy.

No trochę daliśmy ciała.. bo obok Kamila i Lennoxa też wiedziałem o prośbie. Ale koncepcja luźnej ustawki dla fanu bez trofików posypała się kilka dni wcześniej. Wyszła ustawka tylko na trofiki, choć myślę, że większość przy okazji dobrze się bawiła. Plan na piątek jest taki sam, robimy trofiki starając się przy tym dobrze bawić. Wpadnij do nas Tomo w piątek! Zapraszam. Porobisz trofiki z nami :)

Kamil zaczął ustawkę na nicku bickamil5, ale później grał z nami na innym koncie więc pewnie dlatego nie było odzewu.

O której...?

Myślę, że do 21.00 wyrobimy się z pokerem w RDR, więc na misje co-op w U2 przełączymy się w tych okolicach, może trochę wcześniej. Na razie jest Lennox, Vulcan, William, ja i Ty Bogda ;)

Przydałaby się jeszcze jedna osoba do drugiego teamu, więc jak ktoś nie ma planów na dzisiejszy późny wieczór to też zapraszam :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak skombinuję to na pewno się odezwę, dzięki :D. Ahh, jakby było w plusie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam cie bardzo, ale bylem na innym koncie dlatego nie odpisalem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się dopisuję :)

1. Lenno_x

2. bickamil5

3. Tecumthe

4. bogda501

5. Vulcan_Genom

Takie male info.

Zeby zagrac na crushingu w coop wystarczy ze jedna osoba ma to odblokowane i was zaprosi. Jak uda wam sie skonczyc to wtedy z automatu wpadaja trophy za normal, hard i crushing noi oczywiscie sie odblokowuja.

A czy uda wam sie to skonczyc to juz zupelnie inna sprawa. Dla poczatkujacych moze wydawac sie nie do przejscia ale dacie rady. Ja moge pomoc w piatek po 22 badz w sobote rano. tzn po 9.

A tego przechodzenia to jesteś pewien. Wczoraj rozmawialiśmy z Kamilem, Hubsikiem i Mozuchem i słyszelismy wersję, że to nie działa tak jak w singlu, tzn. skończenie na crushingu nie daje trofików za hard tylko trzeba kończyć hard osobno itd. Zresztą dla mnie nieważne, bo wolę zacząć od normal i iśc wyżej jak coś, żeby sie nie zniechęcać od razu do crushinga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak potrzeba pomocy do crushingu jak i ustawek jestem skory pomoc by sobie tez pograc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość JURCZ91

Chętnie bym z wami zagrał. Do tej pory przeszedłem pierwszą część, ale drugą również posiadam.

Niestety nie jestem w stanie napisać czy na 100% będę w piątek o 19, ale jeśli można to wstępnie mnie zapiszcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@UP

Ja mam taką propozycję by do listy dopisywali się (osobiście) Ci, którzy na chwilę obecną są pewni co do piątku.

Bo potem jest tak, że takie Osoby blokują listę innym i się nie zjawiają (jak to miało miejsce wczoraj w RDR). A miejsc jest określona ilość.

Proponuję również, by w pierwszej kolejności trofiki robiły te Osoby, które były na poprzedniej ustawce i mają jakiś progres w statystykach pod to co zaczeliśmy .

Bo bez sensu jest by wszyscy zaczynali robić np. Akrobatę czy Protektorat a nikt nic nie wbił, zwłaszcza, że zajmuje to trochę czasu.

Potem oczywiście pomożemy nowym Graczom, którzy do nas dołączą.

Co Wy na to ?

Edytowane przez lennox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej nikt nikogo na listę wpisywać nie będzie, bo to później rodzi tylko niepotrzebne zgrzyty. Kto ma czas i chęci niech się wpisze na listę samodzielnie. Kto ma wątpliwości, niech poczeka aż się rozwieją ;) Jak braknie miejsca /do gry wchodzi 10 osób/ to nic złego się nie dzieje. Większość osób z sobotniej ustawki dopiero zaczęła przygodę z multi U2 i chyba wszyscy wciągnęli się na maksa, więc pewnie będziemy grać często. Na pewno też będzie rotacja w składzie i zawsze znajdą się jakieś dodatkowe miejsca. Powtórzę tylko za Kamilem, że bez Headseta jest bardzo ciężko. Komunikacja miedzy graczami przy robieniu trofików DLC z U2 to podstawa, więc dobrze by było gdyby ten HS był.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej nikt nikogo na listę wpisywać nie będzie, bo to później rodzi tylko niepotrzebne zgrzyty. Kto ma czas i chęci niech się wpisze na listę samodzielnie. Kto ma wątpliwości, niech poczeka aż się rozwieją ;) Jak braknie miejsca /do gry wchodzi 10 osób/ to nic złego się nie dzieje. Większość osób z sobotniej ustawki dopiero zaczęła przygodę z multi U2 i chyba wszyscy wciągnęli się na maksa, więc pewnie będziemy grać często. Na pewno też będzie rotacja w składzie i zawsze znajdą się jakieś dodatkowe miejsca. Powtórzę tylko za Kamilem, że bez Headseta jest bardzo ciężko. Komunikacja miedzy graczami przy robieniu trofików DLC z U2 to podstawa, więc dobrze by było gdyby ten HS był.

No bez HS to rzeczywiście jest małe utrudnienie. Ostatnio można tanio nabyć słuchawki Gioteck (EX-01 lub EX-02). Empik miał jakoś po 42,99PLN ale na stronie widzę, że już wyprzedali, bo niedostępne, ale może lokalnie w empikach są jeszcze. Dodatkowo nadmienię, że każdą słuchawkę BT do komórki da się z PS3 sparować. Moja Jabra sprzed kilku lat działa bez zarzutu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lenno_x

2. bickamil5

3. Tecumthe

4. bogda501

5. Vulcan-Genom

6. p-mozuch_1970 ( moj kumpel, ktory byl na ustawce )

7. hubsik ( moj kumpel, ktory byl na ustawce )

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

A tego przechodzenia to jesteś pewien. Wczoraj rozmawialiśmy z Kamilem, Hubsikiem i Mozuchem i słyszelismy wersję, że to nie działa tak jak w singlu, tzn. skończenie na crushingu nie daje trofików za hard tylko trzeba kończyć hard osobno itd. Zresztą dla mnie nieważne, bo wolę zacząć od normal i iśc wyżej jak coś, żeby sie nie zniechęcać od razu do crushinga :)

qrde teraz mi klina wbiles. moze jest faktycznie tak jak mowisz nie jestem do konca pewien. ja w U2 ostatni raz gralem w sierpniu i faktycznie moglo mi sie walnac z singlem. sorry...

w kazdym badz razie napewno crushing i hard sie odblokuja.

Edytowane przez siivvy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chce sie dopisac do grania z Wami na piatek, to wystarczy, ze dopisze swoj nick do listy? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piątek najwcześniej będę o 21...może do tego czasu ktoś się wykruszy i zwolni miejsce(bądź miejsce będzie już czekało okazyjnie zajmowane przej randomów) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chce sie dopisac do grania z Wami na piatek, to wystarczy, ze dopisze swoj nick do listy? :P

Tak, wystarczy.

W piątek najwcześniej będę o 21...może do tego czasu ktoś się wykruszy i zwolni miejsce(bądź miejsce będzie już czekało okazyjnie zajmowane przej randomów) :)

Weź mi się przypomnij w piątek na prive Daray jak już będziesz online. Dam znać jak stoimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, będę się tak nachalnie przypominał, że aż wyrzucisz mnie z friendsów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co za trofiki robicie? Może też się załapię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi