aro777 0 Napisano 6 Październik 2013 A ja miałem problemy z siecią w PS3, znalazłem forum, uzyskałem pomoc dzięki czemu problem się rozwiązał i jestem tutaj do dziś i pewnie tak już zostanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carboni 1 Napisano 2 Grudzień 2013 Po tym jak stałem się posiadaczem, z ciekawości znalazłem portal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 23 Grudzień 2013 Zostałem posiadaczem konsoli i trafiłem z autamatu do was✌️ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 25 Grudzień 2013 Zostałem posiadaczem konsoli i trafiłem z autamatu do was✌️ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straszak15 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Trafiłem tutaj bo się nudziłem. :) Wpisałem w Google ,,Forum o PS3'' i mi wyskoczyło. Taka to historia. Zarejestrowałem się bo uznałem żebym się zarejestrował. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rave 9 Napisano 26 Grudzień 2013 Zaglądając na PS Site ciężko nie wpaść w końcu na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eps8n 0 Napisano 2 Luty 2014 A wlasnie rozgaladam sie za kupnem PS3 to i tutaj wpadlem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALIEN_ALIEN 0 Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) . Edytowane 8 Lipiec 2022 przez ALIEN_ALIEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zelas12 0 Napisano 8 Marzec 2014 Bardzo prosto szukałem info o trofikach do ACBF no i jestem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 27 Marzec 2014 Szukalem informacji o ps3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitewolf83 4 Napisano 30 Marzec 2014 Ja trafiłem przez przypadek albo inaczej forum zostało mi polecone. Jestem zadowolony bo są tu naprawdę porządni ludzie i pomocni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan02 0 Napisano 9 Kwiecień 2014 No jak trafiłem hmmmm szukałem info o ps3 i gierkach i oto jestem dzięki google :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookass90 9 Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) Szukałem informacji dlaczego Super Silm tak głośno pracuje Edytowane 10 Sierpień 2014 przez lookass90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 6 Sierpień 2014 Ja od dawna czytałem pssite, jeszcze kiedy nazywało się ps3site ;) i w końcu postanowiłem zacząć udzielać się na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 6 Sierpień 2014 Tomo mnie zmusił :( 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 7 Sierpień 2014 Bardzo bardzo dawno temu szukałem stronki o PS3, która zapowiada się rozwojowo :D Jak widać dobrze trafiłem (rejestracja 2007 :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 29 Październik 2014 Przedewszystkim Google.pl ;) wiele razy przeglądałem to forum ale dopiero niedawo postanowiłem sie zarejestrować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Partnik 1 Napisano 7 Listopad 2014 Znalazłem w google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMonk__ 8 Napisano 7 Listopad 2014 Forum polecił mi kolega od którego zakupiłem PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cajo 1 Napisano 15 Listopad 2014 Od znajomego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 4 Styczeń 2015 Poszukiwałem dobrego forum w googlach, sprawdziłem kilka i najbardziej zainteresowało mnie PS3 Site. Dużo czytania w porównaniu z innymi forami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakam77 0 Napisano 17 Czerwiec 2015 (edytowane) Witam wszystkich (to mój pierwszy post).Na początk roku kupiłem PS4 i szukałem jakiegoś forum z informacjami o konsoli i grach.Z casem PSSite stało się u mnie numerem jeden i właściwie nie zaglądam już nigdzie indziej.Pozdrawiam redakcję i użytkowników. Edytowane 17 Czerwiec 2015 przez kakam77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CreIser550 1 Napisano 25 Wrzesień 2015 Wyszukiwarka Google zadziałała ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drakhtul 0 Napisano 5 Grudzień 2015 Ja szukualem jak przerobic plejke i jakos trafilem tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justynka 0 Napisano 29 Luty 2016 od znajomego:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach