Patricko 8082 Napisano 19 Sierpień 2012 Troll has been banned. Mission accomplished 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielatPL 2 Napisano 20 Sierpień 2012 google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katzkiRDM 0 Napisano 21 Sierpień 2012 Google i założyłem konto bo szukam odpowiedzi na pytanie skąd wziąć grę Angry Birds na PS3 , siostra mnie męczy bo chciałaby pograć. Przeszukałem całe PS Store, dział minis i nie mogę za nic znaleźć tej gry a na youtube widziałem polski gameplay od Maxima. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vramin 5 Napisano 21 Sierpień 2012 Zanim kupiłem PS3 zaglądałem na stronę, widziałem że kumpel przeglądał. Potem komentowałem newsy i zarejestrowałem się tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cheryl49 4 Napisano 25 Sierpień 2012 Ostatnio całą grową uwagę poświęcałem konsolom Nintendo, tymczasem PS3 jak nie miałem tak nie mam do tej pory. Czas nadrobić zaległości, a i żeby podyskutować to się przyda taki portal w razie problemów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawq 2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oho 2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 17 Wrzesień 2012 Gdy często używałem PSP, to wyszukałem całkiem fajne forum o tym handheldzie. Gdy przerzuciłem się na PS3 to pomyślałem ze fajnie by było wyszukać podobne forum. Wypisałem w google "PS3" i tak się tu pojawiłem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walczy 15 Napisano 17 Wrzesień 2012 google :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 21 Wrzesień 2012 google :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 22 Wrzesień 2012 Wpisałem w google forum o ps3 i to forum wyskoczyło jako pierwsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 22 Wrzesień 2012 google :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qfas 0 Napisano 24 Wrzesień 2012 Od dłuższego czasu śledzę stronę główną, i miałem już dość gimbusiarstwa w komentarzach, toteż zawitałem na forum, co by - mam nadzieję - po ludzku porozmawiać:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_dsadfga_ 2 Napisano 25 Wrzesień 2012 Poprzez google. Zarejestrowałem się wcześniej (pół roku temu) ale coś rejestracja się schrzaniła i nie mogłem się zalogować na swoje konto, przypomnieć hasła itp. Ogólnie konto było ale nie mogłem się do niego dostać i olałem sprawę. Dziś jednak założyłem nowe konto i rozpoczynam moją działalność na tym forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 2 Październik 2012 Szukałem recenzji, chyba ME2, i tak zostałem na dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 10 Październik 2012 Gralem w COD i ktos wspomnial to wbilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekBTM 1 Napisano 25 Październik 2012 z tego co pamietam to chyba google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 7 Listopad 2012 Google i nuda w pracy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 22 Listopad 2012 Google :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bass_x 0 Napisano 29 Listopad 2012 google, szukałem info o trofeach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 29 Listopad 2012 ja trafiłem tutaj przez google ddy miałem problem z konsolą to mi wyswietliło ps3site Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 29 Listopad 2012 Szukałem ludzi do grania w Starhawk. I nie znalazłem, przez to nie kupiłem pudełka, a dopiero wersję Digital Multiplayer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaurusPL 2 Napisano 1 Grudzień 2012 (edytowane) Jak plejstejszyn3INFO (czytaj ps3) upadło to przyszedłem tutaj, tęsknie. Edytowane 1 Grudzień 2012 przez TaurusPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piona 0 Napisano 1 Grudzień 2012 przez taki sam przypadek co nabycie ps3 :] Zaklikane i9001 Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 1 Grudzień 2012 Spamujący trochę temat, no ale się dopiszę. Na forum trafiłem w momencie kupna konsoli :) miałem dosyć irytujących forów konkurencji, gdzie gracze konsolowi, czy też pestrójkowicze są traktowani wielokrotnie w poniżający sposób. Wielcy PCtowcy myślą, że są lepsi i nawet nie wiedzą, w jak wielkim są błędzie :) Dlatego też ruszyłem na poszukiwania forum typowo dla graczy PS3. No i znalazłem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach