Skocz do zawartości
arab

Jak trafiliście na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Google i założyłem konto bo szukam odpowiedzi na pytanie skąd wziąć grę Angry Birds na PS3 , siostra mnie męczy bo chciałaby pograć. Przeszukałem całe PS Store, dział minis i nie mogę za nic znaleźć tej gry a na youtube widziałem polski gameplay od Maxima.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim kupiłem PS3 zaglądałem na stronę, widziałem że kumpel przeglądał. Potem komentowałem newsy i zarejestrowałem się tu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio całą grową uwagę poświęcałem konsolom Nintendo, tymczasem PS3 jak nie miałem tak nie mam do tej pory. Czas nadrobić zaległości, a i żeby podyskutować to się przyda taki portal w razie problemów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy często używałem PSP, to wyszukałem całkiem fajne forum o tym handheldzie. Gdy przerzuciłem się na PS3 to pomyślałem ze fajnie by było wyszukać podobne forum. Wypisałem w google "PS3" i tak się tu pojawiłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dłuższego czasu śledzę stronę główną, i miałem już dość gimbusiarstwa w komentarzach, toteż zawitałem na forum, co by - mam nadzieję - po ludzku porozmawiać:).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprzez google. Zarejestrowałem się wcześniej (pół roku temu) ale coś rejestracja się schrzaniła i nie mogłem się zalogować na swoje konto, przypomnieć hasła itp. Ogólnie konto było ale nie mogłem się do niego dostać i olałem sprawę. Dziś jednak założyłem nowe konto i rozpoczynam moją działalność na tym forum ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja trafiłem tutaj przez google ddy miałem problem z konsolą to mi wyswietliło ps3site

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem ludzi do grania w Starhawk. I nie znalazłem, przez to nie kupiłem pudełka, a dopiero wersję Digital Multiplayer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak plejstejszyn3INFO (czytaj ps3) upadło to przyszedłem tutaj, tęsknie.

Edytowane przez TaurusPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przez taki sam przypadek co nabycie ps3 :]

Zaklikane i9001 Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spamujący trochę temat, no ale się dopiszę. Na forum trafiłem w momencie kupna konsoli :) miałem dosyć irytujących forów konkurencji, gdzie gracze konsolowi, czy też pestrójkowicze są traktowani wielokrotnie w poniżający sposób. Wielcy PCtowcy myślą, że są lepsi i nawet nie wiedzą, w jak wielkim są błędzie :) Dlatego też ruszyłem na poszukiwania forum typowo dla graczy PS3. No i znalazłem ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi