Almarcino 57 Napisano 5 Styczeń 2011 Ja trafilem bo chcialem zakupic konsole i musialem troche poczetać o grach, zapowiedziach, samej konsoli ;) a to forum jest najlepsze w tej dziedzinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekk 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Po prostu Google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 6 Styczeń 2011 Kupiłem konsolę(córce) i trochę wieści na jej temat wypada posiąść-Google. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 14 Styczeń 2011 Kiedyś dawno w Google znalazłem, a kiedy kupiłem PS3 założyłem konto i oto jestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fya 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Znalazłam w Google, a że od pewnego czasu mam z konsol również i PS3 to się zarejestrowałam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 17 Styczeń 2011 Google, wpisałem poszukałem po czym po 2 tyg. od zarejestrowania się zakupiłem konsolę po czym od nowego roku zaczęłem się wypowiadac i brac czynny udział ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechaj3 0 Napisano 22 Styczeń 2011 Przez znajomego :) Fajna strona właśnie sie zalogowałem ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 24 Styczeń 2011 wujek Google kupilem PS3 szukalem jakies info i trafilem tu wczesniej czytalem osstatnio zaczynam sie udzielac nie zawsze sensownie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Reactor 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Szukałem znajomych(polaków) do online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sevecio 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Szukałem ludzi żeby sobie pograć z kimś ogarniętym W BF: BC2, no i kuzyn polecił stronkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 7 Luty 2011 Google. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaSic 4 Napisano 10 Luty 2011 Kupiłem konsolę , i z problemami zgłosiłem się do Was ( wujek Google troche mi pomógł ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheGrzesiowy 1 Napisano 11 Luty 2011 a ja chciałem coś o grach poczytać i jakoś wpadłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 18 Luty 2011 Wujek Google chciałem poczytać o PS3 który model lepszy jakie gierki kupować a teraz paczka z ps3 już w drodze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tauru89S 9 Napisano 25 Marzec 2011 No to trafiłem tutaj chyba tak jak większość szukałem informacji o PS 3, o grach na tą platformę, odwiedziłem raz i już zostałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiuu 1 Napisano 28 Marzec 2011 Hmm... Z tego co pamiętam to potrzebowałem pomocy do PS3, gdyż się popsuł i tu trafiłem ... Od tego czasu stwierdziłem, że muszę zostać i pomagać innym tak jak niegdyś mi pomagano :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 11 Kwiecień 2011 (edytowane) Forum znalazłem w Googlach chyba. Potrzebowałem pomocy, ponieważ nie mogłem znaleźć pewnej funkcji kamerki PS Eye (zwolnione tempo), a we wszystkich opisach urządzenia napisane było, że ta funkcja jest. Zarejestrowałem się. Niestety odpowiedzi przez te kilka miesięcy nie otrzymałem, mimo że pytanie ponawiałem wielokrotnie w temacie o kamerce. Tak czy siak, na forum pozostałem, czego nie żałuję, ponieważ poznałem wiele ciekawych ludzi, a także nauczyłem się wiele w kwestii niektórych gier, głównie BF:BC2. :) Edytowane 11 Kwiecień 2011 przez kuba105000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DetoX_PL 0 Napisano 13 Kwiecień 2011 Tak jak kolega wyżej, potrzebowałem pomocy i znalazłem ją na tym forum :) Postanowiłem zostać, bo fajnie jest tutaj posiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 14 Kwiecień 2011 Po zakupieniu czarnulki zapytałem pana Google :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 26 Kwiecień 2011 "Szukajcie a znajdziecie" Wszelkie info dot. ,,trójeczki" gier itp. odnosiło się do tej stronki. Więc się zarejestrowałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 8 Maj 2011 "Szukajcie a znajdziecie" Wszelkie info dot. ,,trójeczki" gier itp. odnosiło się do tej stronki. Więc się zarejestrowałem :) Dokładnie tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxior 0 Napisano 8 Maj 2011 Szukalem recenzji txt Red Dead Redemption :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 9 Maj 2011 Szukałem graczy w bf:bc2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 10 Maj 2011 Ja przymierzając się do kupna PS3 szukałem sposobu na podłączenie konsoli do swojego monitora ;) Wujek google skierował mnie tutaj i już tu zostałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oen1992 2 Napisano 12 Maj 2011 Zainteresowanie Konsolą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach