Rainhaus 10 Napisano 29 Maj 2011 Wpisałem w google "ps3" i kliknąłem w pierwszy wynik :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vCheater 0 Napisano 4 Czerwiec 2011 Szukałem jakiegoś porządnej strony o PS3 i grach na tą konsolę no i po chwili znalazłem i trafiłem tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek. 0 Napisano 10 Czerwiec 2011 wpisałem ps3 i pyk... ps3site.pl się kłania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 11 Czerwiec 2011 Trafiłem tu przez google, spodobało mi się i zostałem na dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 12 Czerwiec 2011 Przed premierą F1 2010 wpisałem w góglę F1 2010 forum i tak wpadłem tutaj B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoda_Mistrz 3 Napisano 21 Lipiec 2011 Na forum trafiłem niejako w podwójny sposób - po pierwsze, oczywiście google.pl :D i praktycznie w tym samym czasie kumpel z pracy powiedział mi, abym się zarejestrował na ps3site :D Kupiłem konsolę wczoraj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swift 0 Napisano 23 Sierpień 2011 Szukałem informacji o PS3 które niedługo zamierzam kupić i trafiłem na wasze forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwan6543 0 Napisano 23 Sierpień 2011 wpisalem w google "forum ps3" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 23 Listopad 2011 Ja trafiłem tutaj dzięki koledze, który polecił mi portal PS3site.pl . Oczywiście bez rejestracji na forum nie mogło się obejść. PS3 Site to potęga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 17 Grudzień 2011 Szukałem forum na temat konsol a szczególnie PS3 i tą uznałem za najlepszą :) I nie pomyliłem się ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvGodzSon86 3 Napisano 19 Grudzień 2011 Za namową kolegi (cyt. chyba najlepsze forum o ps3 w polsce jak chcesz z kimś pogadać to wpadaj tam") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 14 Styczeń 2012 Chyba podobnie jak wszyscy, szukałem forum o PS3, trafiłem tutaj i tak zostałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 15 Styczeń 2012 Mi pomógł Google, zresztą jak zawsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil555525 3 Napisano 1 Luty 2012 Szukałem dobrego forum ps3 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicKamil 13 Napisano 24 Luty 2012 Szukałem graczy do wspólnego grania w BC2 a poza tym sam fakt posiadania PS3 skłnił mnie do zarejestrowania się na forum. Niekiedy a nawet często warto pytać aby nie błądzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 24 Luty 2012 Szukałem graczy do gry w BF3, i też do innych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lived 0 Napisano 25 Luty 2012 Szukałem poradnika ale nie pamiętam jakiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Marzec 2012 3 lata temu chciałem popisać o j-rpg/rpg, zostałem wyrzucony przez jakiegoś "wspaniałomyślnego" admina, pionka do potęgi z którym się pokłóciłem o jedną z tych gier (oczywiście cała dyskusja polegała na wymianie zdań bez żadnych chamskich zachowań, ale kij mu w .... już z czego widzę go tu nie ma - jego pretekstem były "przecinki w złych miejscach"), a wróciłem gdyż sporo się pozmieniało in plus, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 4 Maj 2012 Wpadłem na chwilę zostałem dłużej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) Wyleciałem przez drzwi, wróciłem oknem :laugh: ! Edytowane 4 Maj 2012 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 5 Maj 2012 Taptalk mi wyszukał polskie forum o ps3 :) ------------------------ Tapnięte z mojego Galaxy S II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 25 Maj 2012 Szukałem w Google forum o PS3 i to cała historia. :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 26 Maj 2012 Szukalem strony z newsami o PS3, a ze jest tu jeszcze forum to zajrzalem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quii 5 Napisano 27 Maj 2012 wpisałem w google ps 3 forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 27 Maj 2012 Babcia mi dała linka na fejsie. Byłem przez kilka lat na XboxOnline i jako, że już Xboxa nie posiadałem przez jakiś czas, zarejestrowałem się tutaj, bo ktoś z XO mi to forum polecił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach