Skocz do zawartości
ONE

God Of War: Collection

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, gdzie dokładnie znajduję się 3 siostra za trofeum boss patch 3 ? (...) nie chce tego trofika ominąć...

Tego trofeum nie da się pominąć ;) Jedynie co może Cię spotkać to glitch a o tym przeczytasz więcej tutaj <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Chcę się zabrać za trofeum GOW I w którym trzeba przejść grę poniżej 1h.

Czy trofeum otrzymam jeżeli włączę grę na poziomie easy?

Przy nowej grze mogę wybrać inne stroje dla Kratosa, co one dają i czy jeżeli wybiorę inny strój to otrzymam trofeum.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Chcę się zabrać za trofeum GOW I w którym trzeba przejść grę poniżej 1h.

Czy trofeum otrzymam jeżeli włączę grę na poziomie easy?

Przy nowej grze mogę wybrać inne stroje dla Kratosa, co one dają i czy jeżeli wybiorę inny strój to otrzymam trofeum.

Pozdrawiam

Chyba ponizej 5h. Mozesz w strojach przechodzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz 5h na przejście gry.

Trofeum nie jest uzależnione od poziomu trudności wiec na spokojnie mozesz przejść na Easy.

Mozesz korzystać ze strojów, polecam strój krowy( nieskończona mana):thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info.

Jak można grać w strojach i dają takie bonusy to zacznę od nowa, na szczęście tylko 1h wczoraj zrobiłem.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z palcem w nosie przejdziesz i bez strojów, szkoda czasu na zaczynanie od nowa żeby oszczędzić może z 10 minut. Ja grałem normalnie w stroju Kratosa a i tak udało się skończyć grę poniżej 4h :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z Don't Leave Her Hanging. Złapałem tą kobietę i zostało mi powyżej 10 sekund. Trofeum nie wpadło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Artx

Jedyne słuszne i możliwe rozwiązanie to wgranie save'a przed tym miejscem i spróbowanie jeszcze raz. Trofea w Collection mają glitche, głównie pisuje się o BossBatch3 z GOW2 ale możliwe że jeszcze któreś jest uszkodzone. Jeżeli nie wpadnie to prawdopodobnie pomoże jedynie ponowne przechodzenie gry :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurdę ta GOW2 to jakaś masakra w sensie długości. Mam już nabite 14,5h a jestem w 2/3 dopiero. Nieprzyzwyczajony jestem, ostatnimi czasy grałem w 5-godzinne nowości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hee?

Coś bardzo długo? Grasz stopami? ;) Nie pamiętam czasu normalnego przechodzenia gry ale speed run przez GOW2 zajął mi 3,5h :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba nie zauważyłem tego skróta co się omija 3/4gry teehee.gif. Ale tak serio trzeba przyznać że jestem totalnym beztalenciem jeżeli chodzi o shlashery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, zwracam honor ;) sprawdziłem sobie save'a z ciekawości i pierwsze przejście gry też zajęło mi koło 16h

Co do skrótu to też go minąłem ;) lecąc na złamanie karku można jednak jak widać czterokrotnie skrócić rozrywkę - SZOK - KLIK :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurdę ta GOW2 to jakaś masakra w sensie długości. Mam już nabite 14,5h a jestem w 2/3 dopiero. Nieprzyzwyczajony jestem, ostatnimi czasy grałem w 5-godzinne nowości.

Heh, a dla mnie każda część GoW jest za krótka :) Powinieneś się cieszyć, że dla Ciebie przygody Kratosa trwają tak długo ;)

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a dla mnie każda część GoW jest za krótka :) Powinieneś się cieszyć, że dla Ciebie przygody Kratosa trwają tak długo ;)

Ja się niecierpliwie, bo chce się w końcu dorwać do 3. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się niecierpliwie, bo chce się w końcu dorwać do 3. :rolleyes:

3 miażdży totalnie... ale pisać więcej nie będę, trzeba to przeżyć. Możesz wydłużyć sobie dodatkowo tą wspaniałą sagę kupując PSP i God of War - Chains of Olympus oraz Ghost of Sparta, ja właśnie tak zrobiłem i jak tylko splatynuję 3 część to zabieram się za Chains of Olympus, którego udało mi się kupić za 20 zł (wszystko stan idealny) w międzyczasie odkładając kasę na Ghost of Sparta :)

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, przeszedlem juz gre i nie zebralem uber chest i pytanie jest takie czy mozna wrocic jakos za pomoca bonus play czy musze cala gra przechodzic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, przeszedlem juz gre i nie zebralem uber chest i pytanie jest takie czy mozna wrocic jakos za pomoca bonus play czy musze cala gra przechodzic?

Wrócić nie wrócisz, musisz lecieć całą grę od początku zbierając wszystkie uber chesty po kolei.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatkowo ustaw sobie jakiś strój, który daje nieograniczoną manę i włącz easy. Ja tak zrobiłem, przy okazji wbiłem brakujące trofea a musiałem dojść prawie do końca bo aż do Loom Chamber. Pamiętam, wpadło złoto i platyna. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedno:) tam gdzie jest pierwsza uber chest to włacza sie filmik na ktorym koles ciagnie mnie na koniu i jest to koles ktorego kratos zabil w pierwszej czesci. no i po filmiku juz nie moge wrocic tam gdzie jest uber chest wiec jak ja zdobyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jedno:) tam gdzie jest pierwsza uber chest to włacza sie filmik na ktorym koles ciagnie mnie na koniu i jest to koles ktorego kratos zabil w pierwszej czesci. no i po filmiku juz nie moge wrocic tam gdzie jest uber chest wiec jak ja zdobyc?

Potem jak go pokonasz to po jakimś czasie wrócisz na ten duży plac gdzie zaczynała się ta droga i jeszcze raz będziesz nią podążać. Wtedy zgarniesz skrzynie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.youtube.com/watch?v=1ubSvbf_Woo na filmiku widac ze kratos wychodzi na zewnatrz po schodach i idzie w strone gdzie jest pierwasza skrzynia i gdzie powinien go zaatakowac koles na koniu ale nic sie nie dzieje, co mam zrobic zeby znalesc sie na tych schodach?

Potem jak go pokonasz to po jakimś czasie wrócisz na ten duży plac gdzie zaczynała się ta droga i jeszcze raz będziesz nią podążać. Wtedy zgarniesz skrzynie :thumbsup:

ok dzieki, to juz sie nie martwie i gram dalej;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

GoW II pękła i kolejna platynka zawitała do mojej kolekcji ^^ W I brakuje mi przejście gry poniżej 5ciu godzin no i Challenge of the Gods :P I tu moje pytanko: Czy jest jakiś dobry sposób na 5 wyzwanie (to z tą kuszą)? Irytuje mnie już fakt, że te ciamajdy bawią się w kółko graniaste z umarlakami i greccy żołnierze ciągle obrywają od pocisków xD

Edytowane przez FancyMichael

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

mi się udało to za pierwszym razem :) jeśli dobrze pamiętam to zaczynałem ładować jak mój cel był na godzinie bodajże 12:10 - 12:15 (przyjmując że to koło to tarcza zegara oczywiście)

edit: chyba jednak to było 12:05 - 12:10

Edytowane przez darkman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi