seemon13 0 Napisano 26 Grudzień 2010 Ja jestem chętny na grę. Pasuje mi każdy dzień i każda godzina :P PSN: seemon13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 30 Grudzień 2010 Dużo osób w to jeszcze gra poniewaz zastanawiam się nad sprzedaniem Black ops i kupieniem MW2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszo 0 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) szczerze powiedziawszy, to mi bardziej podoba się mw2 niż bo. także... tak, kupuj mw2! A, i jestem chętny na operacje specjalne! PSN ID: MiszoZawodowiec Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Miszo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 9 Styczeń 2011 Też chętnie pogram ;) Głównie w weekendy. PSN id: timetoshake_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marzuk 0 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) marcin2402 Edytowane 10 Styczeń 2011 przez marzuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel5-85 0 Napisano 12 Styczeń 2011 szczerze powiedziawszy, to mi bardziej podoba się mw2 niż bo. także... tak, kupuj mw2! A, i jestem chętny na operacje specjalne! PSN ID: MiszoZawodowiec Jezeli chcesz zagrac w spec operacje to pisz, pawel5-85, mam juz platynke w mw2 ale zagrac zawsze mozna :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan3k 0 Napisano 16 Styczeń 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3nLC4And7F4 SUBSCRIBE ---> http://www.youtube.com/user/DatSiKTB and http://www.youtube.com/user/ronnie7pl Ja to DatSiK__ChaotiZz... Tak jakby co. ;p Zasubskrybujcie, oceńcie, skomentujcie. Będę wdzięczny. BTW. To nie moje kanały, tylko moich znajomych, ale jak najbardziej warte obejrzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento_ap 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Witam mam problem z multi w MW2. Ktos whakowal sie na moj profil i wszystko mi pozmienial nie moge nawet teraz ustawic sobie klasy jaka chce grac wszystkie emblematy i inne zostaly czesciowo wykasowane. Wszystko stalo sie podczas gry w sekunde. Moze wiecie czy mozna jakos to przywrocic do stanu w jakim bylo. Dzieki z gory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 31 Styczeń 2011 Nic niestety z tym nie zrobisz. Jak na razie na serverach w mp panuje chaos i nie jesteś jedyną osobą której tak sie stało. Odpuść sobie multi do puki coś z tym nie zrobią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) Ktos whakowal sie na moj profil i wszystko mi pozmienial Dobre Nie łam się, mi też ktoś hakuje konto, ale to przeważnie przez max. godzinę, później wszystko wraca do normy. Niemniej jednak zdarza się to nagminnie :verymad: Ehhh, niedobry haker... Edytowane 31 Styczeń 2011 przez Kami 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 9 Luty 2011 siemka, multi nadal jest nie grywalne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Luty 2011 Ja dołączam się do pytania. W wolnej chwili zrobię sobie nowe konto i posprawdzam MW1 i MW2. Swojego głównego na razie nie będę ryzykował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProfEsSional_PL 0 Napisano 9 Luty 2011 Ja grałem jakieś 10+- meczyków w MW1 i bez problemów ... czyżby źli i niedobrzy hajkerzy odpuścili sobie niecny plan niszczenia świata ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isao 4 Napisano 10 Luty 2011 Ja też dziś grałem i przez 4 mecze było ok ale poźniej zaczęło mnie wrzucać na shackowane więc trzeba grać dalej w BC2 albo czekać na KZ3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 12 Luty 2011 witam, dzisiaj kupiłem modern warfare 2 i czekam aż mi przyślą. Waszymi postami jestem zaniepokojony, tzn. ze na każdym serwie latają cziterzy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) witam, dzisiaj kupiłem modern warfare 2 i czekam aż mi przyślą. Waszymi postami jestem zaniepokojony, tzn. ze na każdym serwie latają cziterzy? już jest lepiej według mnie... ale kiedyś to była masakra i nie szło grać. Jeżeli ktoś chce ze mną pograć pisać na PW, posiadam swój klan i forum. Zapraszam! Edytowane 13 Luty 2011 przez Karol922 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 13 Luty 2011 już jest lepiej według mnie... ale kiedyś to była masakra i nie szło grać. Jeżeli ktoś chce ze mną pograć pisać na PW, posiadam swój klan i forum. Zapraszam! Jeżeli mozesz podaj nazwe klanu i linka do strokni :) Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCyktor 0 Napisano 15 Luty 2011 (edytowane) Ktoś chętny na SpecOps'a ? Muszę zrobić platynę a nigdy nie mam czasu. Mój nick to "MCyktor" wysyłać wiadomość na PSN jak ktoś jest chętny. (Nie mam headset'a) będzie trudniej ale myślę, że jestem w miarę ogarnięty. Edytowane 15 Luty 2011 przez MCyktor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 15 Luty 2011 juz jest lepiej, zagrałem z 10 map i ani jednego czita (przynajmniej takiego co by walił heady, zapieprzał jak dziki, czy skakał jak Małysz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ropadh 1 Napisano 16 Luty 2011 Elo sluchajcie no ja gram juz od dluzszego czasu czyli od poczatku jak mam ps3;p bedzie 2 miechy i cziterow spotkalem doslownie na palcach jednej reki Nie jest najgorzej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FlyingTigerPL 0 Napisano 16 Luty 2011 (edytowane) Czyli można grać już w multi i jest mniej hackerów? Bo kupuje MW2 w sobotę 26.02. Jak ktoś będzie chciał pograć razem to niech do mnie w sobotę pisze. Ale głupia sprawa bo w Modern Warfare 1 mam już zhackowane i pewnie nic sie nie da z tym zrobić co? Edytowane 17 Luty 2011 przez FlyingTigerPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Luty 2011 Modern Warcraft 1 już mogiła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MOLO47 0 Napisano 19 Luty 2011 Kto chętny na coop'a? Od razu headset bym sprawdził bo nie wiem czy mnie słychać czy nie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Locker 0 Napisano 19 Luty 2011 Chętnie pogram z Polakami ;) Moje PSN_ID: LockEEEr Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 19 Luty 2011 jak serwery, można pograć czy nadal lipa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach