Skocz do zawartości
Emir

Modern Warfare 2 - Online

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. Dobra wracajmy do tematu czyli MW2 Online. Ściągnął już ktoś nowe mapki i zagrał na nich? Jak się gra, fajny desing, można pograć, warte swojej ceny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No to kupione, tylko na razie nie wiem jak to zainstalować. Po zakupie pokazuje sie 7 paczek po 318MB - czy muszę wszystkie zainstalować? Bo po ściągnięciu i instalacji pierwszej nowe mapy nie pojawiły się w grze jeszcze...

Aaa, ile razy mogę to ściągać?

witam mam problem chcialem kupic nowe mapy do MW2 kiedys juz placilem karta na kredytowa a teraz mam taki komunitat An error has occurred (80023102) Prosze o pomoc, i jeszcze jak cos to gdzie moge nowa karte wpisac i z innej zaplacic??? Z gory dziekuje

Edytowane przez radzik031

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

online to tylko MW2 . a jak z tymi nowymi mapami orjetuje sie ktos ??? pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt się nie ,,orjetuje" ;/ Po co zakładasz osobny topik, do tego bezsensowny... Jesteś taki kozak 666 to idź do piekła verymad.gif - spytaj się szatana co on myśli o nowych mapach.

A online to nie tylko MW2, ale także U2, BC2, FIFA 10, FIFA 10 WC, FP i wiele, wiele innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kupione, tylko na razie nie wiem jak to zainstalować. Po zakupie pokazuje sie 7 paczek po 318MB - czy muszę wszystkie zainstalować? Bo po ściągnięciu i instalacji pierwszej nowe mapy nie pojawiły się w grze jeszcze...

Aaa, ile razy mogę to ściągać?

Na jednej konsoli możesz ściągać ile chcesz. Na "grzbiecie" pudełka z grą masz kod BLES - ściągnij odpowiednią do tego kodu wersję Stimulus Package. Ja mam polską wersję gry BLES-00690 i takie mapki ściągnąłem.

Mapki są ładnie zrobione, fajnie się gra i ogólnie warto było kupić :D Salvage <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

5 razy , wiec mozesz 4 sciagniecie sprzedac za 10 zł i mapy cie wyniosą 10 zł :P ....

Co ty za głupoty wypisujesz!!!Mapy możesz pobrać ile chcesz,a używać jednego konta możesz tylko na 5 konsolach.

Kolega @hapnik był szybszy;)

Edytowane przez bartez82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi niestety przy dodawaniu funduszy do konta wyskakuje błąd 80023102.

Chciałem zmienić kartę, ale przy zmianie wyskakuje jeszcze inny błąd, jeszcze kilka dni temu kupowałem dodatek do Uncharted 2 i wszystko hulało :/

WTF ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem zmienić kartę, ale przy zmianie wyskakuje jeszcze inny błąd, jeszcze kilka dni temu kupowałem dodatek do Uncharted 2 i wszystko hulało :/

WTF ??????

Ja mam dokładnie to samo. 2 tygodnie temu kupywałem Final fight i lux, tydzień temu rapidshare i też elegancko. Poszukałem o co kaman z błędem i było żeby wyczyścić billing information na stronie store.playstation.com zrobiłem to i jak wprowadzam dane do karty to :

The credit card information cannot be updated.

A na pewno jest aktualna i ma środki

POmocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie serwery sa przeciazone, karty nie dzilaja, lipa ... popatrzymy na rozwoj sytuacjiiiiii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WTF ??????

mialem to samo ale zmienilem karte na inna i mapki juz sie instaluja:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeszedłem na konto psn us i poszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No suki szmaty !!

Skasowałem dane karty i wklepałem inną, to mi pisze, że dane nie są poprawne do cholery :/

To wklepałem na powrót to co było ze starej karty i też pisze, że dane są not valid, no zaraz komus łeb urwę :/

Nie pali mi się jakoś super do tych dodatków, ale do cholery jasnej czemu to nie działa poprawnie :/

Ahhh dobra odpuszczam sobie, jutro spróbuje.

Powodzenia w zabijaniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kabi27 moze tobie dodatek nie dzialac ale jesli masz gre z usa to ok :]

he kawal;]

spotyka sie 2 informatykow i jeden pyta sie drugiego-

- wiesz gdzie lezy usa??

- nie wiem... ale chyba nie daleko usb

hehheehee :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kicha wjeba....łem 16$ zapomniałem żę dodatki mają blokady regionalne QURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mapki są "uniwersalne" i działają z każdą europejską wersją MW2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie są na tyle uniwersalne gdy kupisz z US do gry PL, wiem bo umoczyłem 16 $

Może ktoś chce odkupić :) za połowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli mapki europejskie. Masz do wyboru kilka wersji i ściągasz tą, która Ci będzie działać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat z innego forum jak wrzucić kase do portfela w PS3 i pobrać mapki

https://store.playstation.com/login.gvm
log in here, then find the billing information section, add your credit card details if u havent already. THen try add funds. if that doesnt work then go onto playstaion store, and go into the video section, NOT game. Go into your cart, add funds, and it should work fine. then downlaod the map pack. make sure you downlaod the correct one, as 7 will show up, each with a different BLES code. check on your game to see which one to download. 

U mnie zadziałało.mapki juz się sciągają:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram już od dwóch tygodni i muszę powiedzieć, że jest to najlepsze gra w jaką do tej pory grałem. Skończyłem już testy więc mogę grać cały weekend (na tygodniu nie mogę bo jeszcze trochę nauki jest :biggrin:

lejto123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanie bardzo ważne :). Jeżeli grałem w multi mając wersję gry z USA i teraz odpaliłbym wersję EURO'pejską to czy cały profil, ranga, bronie itd. idzie w cholerę czy nie ma to znaczenia jaka wersja gry? Mi się wydaje że nie ma znaczenia nośnik ale nie chce sobie strzelić bramki samobójczej :). Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy rzeczywiście za grę na Stimulusie dostaje się jakieś bonusowe punkty doświadczenia? Grając wczoraj chwilkę nie zauważyłem tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@UP

Nie ma żadnych bonusowych punktów , tak samo punktuje sie na stimulusie i bez dodatku , chodź ostatnio widze 2x więcej pkt za fraga :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

o co chodzi z tym dzieleniem sie mapami? mam zamiar kupic te mapki jak jest sposob moge sie podzielic za free jak cos pisac na forum albo nick psn starblant....i kiedy to naprawia zeby mozna bylo z karty przelac pieniadze???

W tym poście LINK masz wszystko opisane jak wrzucić kase do portfela.

Edytowane przez bartez82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi