matison14 14 Napisano 22 Listopad 2009 Witam wszystkich użytkowników forum:) Ja już niektórych pozapraszałem mój psn id to matison14 Ja mogę z wami dzisiaj pograć wieczorem też po 22 Mam HS :thumbsup: może się nas więcej zbierze to będzie łatwiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worms 0 Napisano 22 Listopad 2009 Od poczatku na veteranie to i ja potrzebuje zrobić, tylko nie zawsze czas mam, może się jakoś spikniemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 22 Listopad 2009 (edytowane) Dzięki wielki YourFloody grało sie zajebiście ładnie gwiazdek nawaliliśmy Jak będziesz grał znowu to pisz na gg Edytowane 22 Listopad 2009 przez matison14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorek007 3 Napisano 22 Listopad 2009 No i Platynka wpadła:) wielkie dzięki za pomoc dla mobilestorm, mmm111174 i użytkownika kali_berek! Samemu było by ciężko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 22 Listopad 2009 Ja mam już 30 gwiazdek (wszystkie misje które przeszedłem są na veteranie) czyli już prawie połowa i nie było wcale aż tak trudno je zrobić (grałem z kumplem) ale z przejściem kampanii nie będzie już tak łatwo :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luuki1990 0 Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) Jak ktos chetny, moge pograc w SpecialOps. Narazie 26 gwiazdek samemu udalo mi sie zdobyc. ID: luuki1990 PS. kampanie mam juz za soba, na veteranie :) Edytowane 23 Listopad 2009 przez luuki1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 23 Listopad 2009 No ja mam już 53 i teraz to jak krew z nosa idzie. A wyłom i eliminacja to już mnie poprostu męczy nie mge tego ogarnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek7220 0 Napisano 23 Listopad 2009 Mam 12 gwiazdek, kampanie skończoną na Veteranie. Szukam osoby, która pomoże mi zdobyć gwiazdki w specops. Mam Headset. Chętni pisać na PSN ID: noowy7220 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirslavko 6 Napisano 23 Listopad 2009 Najgorsze z Echo jest "eksplozja" mało miejsca i wytrzymałe gady. Mokra robota jest do ogarnięcia dzisiaj padłem przy ostatnim pokoju grałem z kumplem i któryś z nas zastrzelił cywila. Mam problem z Charlie wex i ucekaj i na delcie wojenna jazda i atak na posiadłość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) A więc tak: mi brakuje 2 misji z Charlie: tą z 5 falami i 'Weź i uciekaj'; 2 misje Delta: to z tym pojazdem i znaczeniem oraz to z tą chatką i 40 przeciwnikami; 1 misja w Echo: ta z wyłomem. W środę powinienem mieć headseta, weteran ukończony, w multi zazwyczaj w czubie tabeli. PSNid wcis88; gram zazwyczaj rano i wieczorem :) Edytowane 24 Listopad 2009 przez wcisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PACZU 0 Napisano 24 Listopad 2009 Dodaj do do znajomych PACZU-PL i pogramy sobie on-line Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicarz 4 Napisano 24 Listopad 2009 Macie jakieś pomysły jak przejść poziom gdzie trzeba zabić 10 juggernautów w faveli (oczywiście po za hs z rpg i granatnika) na weteranie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cantona36 0 Napisano 24 Listopad 2009 Witam, Gdyby ktoś chciał dzisiaj pobawić się w dwójkę w przejście spec opsa to zapraszam rubens3666, jestem na początku drogi i raczej nie doświadczony gracz ze mnie :) jak coś to bede wdzieczny gg 12697165. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 24 Listopad 2009 Macie jakieś pomysły jak przejść poziom gdzie trzeba zabić 10 juggernautów w faveli (oczywiście po za hs z rpg i granatnika) na weteranie? http://www.youtube.com/watch?v=wJWX8_A2BN8&feature=related Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 24 Listopad 2009 jest ktos chetny na porobienie spec ops, ale nie na veteran, i nie na zaliczenie wszystkiego, ale tak poprostu dla przyjemnosci? oczywiscie nie wykluczam gry na veteranie, choc jakis specjalnie wyskilowany nie jestem. Zainteresowanych zapraszam, moj PSN ID: snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biz 0 Napisano 24 Listopad 2009 ja jestem chętny robienia na veteranie, ukończyłem singla i w sumie myślałem że ciężej będzie ale szybko poszło jak ktoś jest chętny mój PSN ID Biz_SnD gram sporo więc nie będzie problemu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nermal102 0 Napisano 25 Listopad 2009 Chetnie zagram Speca na Veteranie. Jestem dobrym graczem, zapraszam do gry ;) psn: nermal102 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biz 0 Napisano 25 Listopad 2009 Nermal chciałem Cię dodać do listy ale wyskoczył mi komunikat że osiągnąłeś maksymalną liczbę frendsów i operacja zakończyła się niepowodzeniem swoją drogą nawet nie wiedziałem że jest takie ograniczenie, jak będziesz miał wolne miejsce napisz do mnie a z przyjemnością pogramy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nermal102 0 Napisano 26 Listopad 2009 Nermal chciałem Cię dodać do listy ale wyskoczył mi komunikat że osiągnąłeś maksymalną liczbę frendsów i operacja zakończyła się niepowodzeniem swoją drogą nawet nie wiedziałem że jest takie ograniczenie, jak będziesz miał wolne miejsce napisz do mnie a z przyjemnością pogramy :) Ok jutro zrobię porządki z listą, to pogramy :) Jutro będę od 15:30. Mam już całą Alfę i prawię całą Bete na 3 gwiazdki. Spec Ops wciągaaa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 27 Listopad 2009 (edytowane) Zostały mi: 'Wojenna jazda', 'Atak na posiadłość' i 'Mokra robota'. Mogę pograć też inne misje. PSNid wcis88, mam HS. Edytowane 27 Listopad 2009 przez wcisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
math9 0 Napisano 27 Listopad 2009 Szukam kogos do spec ops na veteranie. PSN: Math610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piegus84 0 Napisano 29 Listopad 2009 Szukam chętnych do spec ops mój nick piegus84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlecko 1 Napisano 29 Listopad 2009 Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na kolosy? W spec_op "Atak na posiadłość" na Veteranie są kolosy.Do niektórych szczelałem ze snajperki i po 3-4 szczałach padają.A co dziwne z RPG 3 szczały i dalej stoją Więc jaką bronią najszybciej,można ich zabić. Denerwuje mnie ze dochodzę do momentu kiedy pozostaje 8 typów , wpada jeden kolos i nic go nie rusza.Odziwo nawet granaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 29 Listopad 2009 Walcie śmiało jak chcecie pograć online szukam ludzi do Spec ops. Skonczyłem singla na veteranie. PSN id: wojcik_dan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 29 Listopad 2009 Jak ktoś chętny na Spec Ops na Veteranie z HS to pisać ID: wojtekg , lub GG. Czas do ustalenia .:cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach