Skocz do zawartości
Radoi_PL

Medal Of Honor

Rekomendowane odpowiedzi

po pierwszych zachwytach chcę się tej gry pozbyć. tylko mam pytanie czy ten online pass jest jednorazowy? jak go użyłem to osoba która kupi ode mnie już go nie będzie w stanie użyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak online pass jest jednorazowy dlatego wartość twojej gry automatycznie spada może ze 120 zł wyciągniesz :confused:

Edytowane przez afrikan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tam pieprzenie najpierw ludzie narzekali że w innych grach to postrzale ze snajpy gość powinien wyzionąć ducha od jednego strzału - no i gdzie teraz są ci "znafcy" wojennych realiów? dostali grę pod siebie i co nie pasuje im? Gra ma sporo zalet, na snajperów też są sposoby, zresztą gra się tak albo raczej dobiera taktykę na jaką wróg pozwala i jeżeli w naszym teamie jest przynajmniej kilku rozgarniętych to rozgrywka online w multi jest prawdziwą przyjemnością.

problemem nie jest samo posługiwanie się snajperką tylko to, że ze snajperki w MOH - U można prawie strzelać seriami. W innych fpsach snajperki są dużo wolniejsze. Dlatego w moh jest tylu camperów.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę u znajomego i cieszę się bardzo, że wycofałem pre-ordera. Podejrzewam, że gra zacznie umierać po wyjściu Black Ops i nie wróżę jej zbytniego supportu ze strony EA/DICE. Biorąc jednak pod uwagę fakt, że jest to tak jakby trochę debiut tej serii w takiej odsłonie, to i tak odniosła spory sukces. Dla mnie największym minusem jest brak clan-supportu, ale rozumiem, że dla niektórych to nie ma większego znaczenia. Miłego grania panowie, ale najprawdopodobniej do zobaczenia na celowniku w Wietnamie :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra odniosła sukces tylko dlatego, że nazywa się jak się nazywa. Niestety ale w takiej formie to ona nawet nie powinna zostać przekazana sklepom. Dno i totalna porażka. Co to ma być? Wersja pre alfa foxtrot centauri? Brzydka jak kupa, jakby ktoś zapomniał oteksturować obiektów. Zero optymalizacji. Nawet podczas zmiany broni potrafią się na niej nie wczytać tekstury! Żenujące spadki animacji. Singiel to chyba prolog i pierwszy rozdział, a kolejne 9 i epilog ktoś przez przypadek skasował z dysku. Multiplayer to jakiś śmieć, kompletny

pierdolnik

bez ładu i składu, o którym szkoda w ogóle się rozpisywać, bo go tak naprawdę nie ma. Jest coś co przypomina multiplayer. Czyli są lokacje a na nich biegają kartonowe ludziki. Przypomina to trochę skecze Benny Hilla, brakowało mi tylko tej muzyczki. Od czasu do czasu można utknąć na pseudo respie i zaliczać zgony.

Ta gra to niesmaczny żart. W zasadzie po kupnie można by ją reklamować z tytułu niezgodności towaru z umową.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli są lokacje a na nich biegają kartonowe ludziki. Przypomina to trochę skecze Benny Hilla, brakowało mi tylko tej muzyczki. Od czasu do czasu można utknąć na pseudo respie i zaliczać zgony.

albo nauczyc sie w to grac poprostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo nauczyc sie w to grac poprostu.

A nie no oczywiście, że można. Suahili też można się nauczyć. Pytanie tylko po co?

Jako że wydaje się iż jesteś jedynym zagorzałym fanem tej, moim zdaniem pseudo produkcji spod znaku FPS, chętnie poczytałbym jakie twoim zdaniem ma zalety ten shooter jeśli chodzi o zmagania multiplayerowe. W czym jest lepszy od podobnych jemu gier i dlaczego ktoś miałby tracić czas i pieniądze by w niego grać.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie no oczywiście, że można. Suahili też można się nauczyć. Pytanie tylko po co?

Jako że wydaje się iż jesteś jedynym zagorzałym fanem tej, moim zdaniem pseudo produkcji spod znaku FPS, chętnie poczytałbym jakie twoim zdaniem ma zalety ten shooter jeśli chodzi o zmagania multiplayerowe. W czym jest lepszy od podobnych jemu gier i dlaczego ktoś miałby tracić czas i pieniądze by w niego grać.

nie jedynym. ale ok

zalety:

1. piekna grafika w multi. CoD sie chowa ze swoja martwa natura.

2. Przepiekne mapy. Taki np bazar, czy ruiny Kabulu to mistrzostwo.

3. Szybka rozgrywka, ale nie beztroskie bieganie jak w CoD, tu trzeba pomyslec jak sie przemiescic zeby nie dostac head'a.

4. Brak perkow. Dla mnie to ogromna zaleta. Zadnych ninja, martyrdomow i innych glupot.

5. Fajne tryby rozgrywki..... od spokojniejszego trybu misji, do rzezni w trybie sector control.

6. Dobor broni. Nie jest moze zbyt bogaty, ale sa za to najwazniejsze pukawki typu M16, M4,, M24 czy ukochany SV98.

7. gra wymaga pewnego zgrania i koordynacji. gracze typu rambo raczej nie odnajda sie w medalu.

8. uczucie strzelania z broni jest rewelacyjne. A sniperkami gra sie chyba najprzyjemniej ze wszystkich multi w jakie gralem.

9. nie wywala z serwerow, nie zrywa polaczen, praktycznie nigdy (poza zwisem konsoli)

10. Mega wazna rzecz...... brak killstreakow. Tu sa jedynie pointstreaki, nagradzane tylko nalotem lub akcja wsparcia. Nie ma debilnych chopper gunnerow, strzelajacych do zanaczonych wrogow, nie ma harrierow, psow, czy mega debilnego Nuke'a.

11. klimat ;) muzyka i afganskie scenerie, talibowie.......

wady:

1. brak rozmowy glosowej w menu i w oczekiwaniu na kolejna mape. wymusza to pisanie wiadomosci poprzez psn.

2. konstrukcja niektorych map, umozliwiajaca kamperstwo na koncu waskiego gardla.

3. zbyt szybko sie ginie, tzn nie ma mozliwosci zareagowania na ostrzal poprzez odwrocenie sie i zabicie. Jak juz zaczynasz przyjmowac kule to po tobie.

4. cos jest posrane, konsola za czesto sie wiesza, calkowicie.

Dzieki Medalowi i poradom mojego frontowego kolegi rozkaz'a, nauczylem sie troche grac mapa. analizowac jej konstrukcje i mozliwosci poruszania sie po niej zeby nie zaliczac head'ow. No i ten sposob poruszania sie wprost z BC2. Czyli jak biegniemy to biegniemy, a nie slizgamy sie jak po lodzie jak w MW2.

Fanbojow CoD od razu uspokajam, mam w planach zakup CoD: BO ;)

to tak na szybko. Lubie ta gre, co poradze........

Edytowane przez snosch
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kill nie mam zamiaru nic insunuować, ale chciałbym również żebyś wyraził swoją opinię na temat konkurencji. Bo nie napiszesz chyba, że singiel w MW2 trzymał jakikolwiek poziom? A multi to kwestia gustu. Nie jestem jakimś zagorzałym obrońcom MoHa, bo sam wytykałem mu błędy. Jednak na tle innych gier FPS dostępnych obecnie na rynku według mnie tragedii nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snosch zgadzam się z większością wypisanych punktów, ale zapomniałeś tylko podać w wadach że w tej grze jest zgraja pieprzonych kamperów (przeważnie snajperów). Czeka taka ciota żeby nabić pierwszego killstreaka, a dalej jest już z górki naloty, moździerze i inne cuda nie wspominając o ostatnim pocisku ze strefą rażenia na całą mapę.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snosch zgadzam się z większością wypisanych punktów, ale zapomniałeś tylko podać w wadach że w tej grze jest zgraja pieprzonych kamperów (przeważnie snajperów). Czeka taka ciota żeby nabić pierwszego killstreaka, a dalej jest już z górki naloty, moździerze i inne cuda nie wspominając o ostatnim pocisku ze strefą rażenia na całą mapę.

tak, masz racje, ale to jest wlasnie granie mapą. Umiejetnosc unikania ich, a jak juz sie trafi, to szybko wziac snipera i wiedziec gdzie drania znalezc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no ludzie nie przesadzajcie :/ jakos mam juz na liczniku kilkanascie godzin z MoH i z kamperami/snajperami nie mam wiekszego problemu... w BC2 czy CoD tego nie ma? jak jest sniper to i sa ludzie, ktorzy zawsze nim beda grac :/ koniec tematu.... widzisz, ze koles siedzi gdzies za skala to albo go obejdz albo wez i go snajperka sciagnij....

wkurzaja mnie ludzie, ktorzy pograja 1h i oceniaja gre :/ jestes slaby i nie reagujesz za szybko to giniesz i koniec :/ zmniejsz sobie swoja ilosc "pkt umiejetnosci" i beda Cie dolaczali do graczy na twoim poziomie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snosch ja dałbym duże piwo zęby zobaczyć Twoja rozgrywkę i tyle w temacie, ogólnie to wiem dlaczego tylko Tobie się ta gra podoba

hmm jakość grafiki na bank nie jest lepsza, chyba chodziło Ci o niszczenie budynków itp. a to inna sprawa

mapy jak to mapy, zależy kto jaki ma gust i styl grania, tu jest ich za mało, ale to można zmienić DLC

3. Szybka rozgrywka, ale nie beztroskie bieganie jak w CoD, tu trzeba pomyslec jak sie przemiescic zeby nie dostac head'a.

nie ma takiej opcji żeby było szybciej, w COD, BC2 można pomyśleć jak obejść mapę żeby heada nie dostać, tutaj padniecie na respie nie pomaga

4. Brak perkow. Dla mnie to ogromna zaleta. Zadnych ninja, martyrdomow i innych glupot.

to jest duży minus, jak coś się nie podoba to można wyłączyć tu tego nie ma wcale

5. Fajne tryby rozgrywki..... od spokojniejszego trybu misji, do rzezni w trybie sector control.

w kazdej grze sa rozne tryby, kazdy cos wybierze dla siebie a ta ma ich chyba najmniej

6. Dobor broni. Nie jest moze zbyt bogaty, ale sa za to najwazniejsze pukawki typu M16, M4,, M24 czy ukochany SV98.

aaaaaaa no tak masz SV 98 i kropka :)

7. gra wymaga pewnego zgrania i koordynacji. gracze typu rambo raczej nie odnajda sie w medalu.

tu nie wiem, bo nie trafilem na kogos z kim bym mogl sie zgrac - LEZ NA RESPIE I NIE WSTAWAJ?:)

8. uczucie strzelania z broni jest rewelacyjne. A sniperkami gra sie chyba najprzyjemniej ze wszystkich multi w jakie gralem.

fakt, fajnie sie strzela, tu sie zgadzam w 100%

9. nie wywala z serwerow, nie zrywa polaczen, praktycznie nigdy (poza zwisem konsoli)

no i nie zauwazylem lagow, pewnie maja dedykowane serwery, wiec to zaleta producenta

10. Mega wazna rzecz...... brak killstreakow. Tu sa jedynie pointstreaki, nagradzane tylko nalotem lub akcja wsparcia. Nie ma debilnych chopper gunnerow, strzelajacych do zanaczonych wrogow, nie ma harrierow, psow, czy mega debilnego Nuke'a.

jak nie ma? sam je wymieniles?

chopera to przynajmniej zestrzelic mozna jak ktos szybko zareaguje a tu masz strzal z pernambuko w glowe i po spiewie

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalety:

1. piekna grafika w multi.

Jak to przeczytałem to mnie zamroczyło, spadłem z fotela i mało sobie zębów nie wybiłem. Jakbym chciał się ustosunkować do reszty takich "plusów" to mógłbym nie dożyć jutra :)

Kill nie mam zamiaru nic insunuować, ale chciałbym również żebyś wyraził swoją opinię na temat konkurencji. Bo nie napiszesz chyba, że singiel w MW2 trzymał jakikolwiek poziom? A multi to kwestia gustu. Nie jestem jakimś zagorzałym obrońcom MoHa, bo sam wytykałem mu błędy. Jednak na tle innych gier FPS dostępnych obecnie na rynku według mnie tragedii nie ma.

Nie ma na tym forum chyba większego wroga MW2 niż ja :) Ale jakie to ma znaczenie. Przecież nie będę porównywał szajsu do szajsu :)

Beny, ale to jest wina map i projektu rozgrywki multi, a nie ludzi. To gra daje taką możliwość. Gra się tak żeby wygrać, a skoro gra sama podpowiada najprostsze rozwiązania to dlaczego z nich nie skorzystać? W imię ideałów?

tak, masz racje, ale to jest wlasnie granie mapą. Umiejetnosc unikania ich, a jak juz sie trafi, to szybko wziac snipera i wiedziec gdzie drania znalezc ;)

Nie. To mapa gra przeciwko nam. Granie mapą czyli unikanie jej słabych punktów, tak? A ja się pytam, dlaczego mapa w ogóle ma słabe punkty. Nie powinna ich mieć, chyba że ja źle rozumiem idee dobrej mapy multiplayerowej, w której podstawową zasadą jest zrównoważenie w każdym możliwym miejscu.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no ludzie nie przesadzajcie :/ jakos mam juz na liczniku kilkanascie godzin z MoH i z kamperami/snajperami nie mam wiekszego problemu... w BC2 czy CoD tego nie ma? jak jest sniper to i sa ludzie, ktorzy zawsze nim beda grac :/ koniec tematu.... widzisz, ze koles siedzi gdzies za skala to albo go obejdz albo wez i go snajperka sciagnij....

wkurzaja mnie ludzie, ktorzy pograja 1h i oceniaja gre :/ jestes slaby i nie reagujesz za szybko to giniesz i koniec :/ zmniejsz sobie swoja ilosc "pkt umiejetnosci" i beda Cie dolaczali do graczy na twoim poziomie....

W BC2 na normalu nie spotkasz tylu kamperów/snajperów co w MoHu, tam trzeba umieć grać snajperem bo jednym strzałem nie zabijasz (chyba że headshot). Według mnie taka ilość snajperów/kamperów spoowodowana jest tymi pointsreakami/killstreakami, i chęć puszczenia tego syfu. Thegrim ostatnie zdanie jest skierowane do mnie?

Nie ma na tym forum chyba większego wroga MW2 niż ja :) Ale jakie to ma znaczenie. Przecież nie będę porównywał szajsu do szajsu :)

Jeszcze ja jestem

Edytowane przez zaizu_5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snosch ja dałbym duże piwo zęby zobaczyć Twoja rozgrywkę i tyle w temacie, ogólnie to wiem dlaczego tylko Tobie się ta gra podoba

hmm jakość grafiki na bank nie jest lepsza, chyba chodziło Ci o niszczenie budynków itp. a to inna sprawa

mapy jak to mapy, zależy kto jaki ma gust i styl grania, tu jest ich za mało, ale to można zmienić DLC

nie ma takiej opcji żeby było szybciej, w COD, BC2 można pomyśleć jak obejść mapę żeby heada nie dostać, tutaj padniecie na respie nie pomaga

to jest duży minus, jak coś się nie podoba to można wyłączyć tu tego nie ma wcale

w kazdej grze sa rozne tryby, kazdy cos wybierze dla siebie a ta ma ich chyba najmniej

aaaaaaa no tak masz SV 98 i kropka :)

tu nie wiem, bo nie trafilem na kogos z kim bym mogl sie zgrac - LEZ NA RESPIE I NIE WSTAWAJ?:)

fakt, fajnie sie strzela, tu sie zgadzam w 100%

no i nie zauwazylem lagow, pewnie maja dedykowane serwery, wiec to zaleta producenta

jak nie ma? sam je wymieniles?

chopera to przynajmniej zestrzelic mozna jak ktos szybko zareaguje a tu masz strzal z pernambuko w glowe i po spiewie

kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi. Mialem wypisac moim zdaniem zalety i wady i je wypisalem.

1. tu sie nie rozwala budynkow. Mowieo wygladzie grafiki, Scenerie sa o wiele bardziej szczegolowe i piekne.

2. twoj kontrargument jest bez sensu. Napisalem ze mi sie podobaja i ze to jest argument ZA.

3. Jest szybciej niz w BC2 zdecydowanie. A jesli nie umiesz wyjsc z respa, to juz nie moja wina.

4. wspominasz o perkach. Co z tego ze ja je wylacze, skoro inni maja? chodzi o to zeby ich ogolnie nie bylo. Tak mi bardziej pasuje. Tojest wojna, a nie S/F.

5. Napisalem tylko ze mi te trubu pasuja. A trybu w stylu battlefieldowego RUSHu nie ma w grach typu CoD.

6. no wlasnie mam swoje ukochane m24 i sv98 i to jest argument ZA. Nie interesuja mnie jakies interventiony, czy jakies wyimaginowane sniperki ktorych nazw nawet powtorzyc nie umiem ;)

7. gra z kims to podstawa, choc lapie sie czesto na tym, ze lepiej mi idzie jak gram sam ;)

8.

9.

10. Masz tylko naloty. nic wiecej. Pozatym zeby nalot dobrze wykonac, to trzeba sie ostro wychylic z za zaslony. Nie jest to proste biorac pod uwage zagrozenie Head'em. Za to fajne sa akcje wsparcia. Dostajesz punkty za osiagniecia, nie psujac rywalowi zabawy jakmis debilnymi chopperami czy nukami.

piszesz ze chcialbys zobaczyc jak gram. Po co? Jestem zwyklym sredniakiem, moze nawet gorzej. Poprostu potrafie sie dostosowac do warunkow w grze i czerpac z tego przyjemnosc. Bo gra jest naprawde swietna. Z wadami ale swietna.

bzdura jest tez mowienie ze nie ma odrzutu. Jest, i to calkiem niezly. Nie ma szans zeby walic cala serie i trafic dalszego wroga. Trzeba tak samo jak w innych grasz walic bursty.

aaaa, jeszcze jedna wada, brak killkam. ale da sie zyc ;)

Jak to przeczytałem to mnie zamroczyło, spadłem z fotela i mało sobie zębów nie wybiłem. Jakbym chciał się ustosunkować do reszty takich "plusów" to mógłbym nie dożyć jutra :)

a gdzie jest ladniejsza? w beznadziejnym KZ2, gdzie nikt sie specjalnie nie musial wysilac, bo to gra kosmiczna, wiec i modele budynkow i przedmiotow raczej proste do wymodelowania..... czy moze w mw2, gdzie nawet drzewko czy krzaczek sie od wiatru nie zakolysze, wszystko jak martwa makieta.

Jedno z czym sie zgodze, to to ze grafika w singlu jest marna. No ale to Danger Close i w sumie mam to gdzies. Ale do grafiki od DICE sie przyczepic nie mozna.

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ale po co ta dyskusja? Jest tyle gier do wyboru, że każdy znajdzie coś dla siebie. Mnie osobiście MOH się podoba, a jeszcze bardziej się podoba jak 'wychodzi' - kiedy zabijam więcej razy niż ginę ;) heh, zawsze to jakaś odskocznia od BC2. Słusznie Snosch napisał, że w tej grze trzeba przemyśleć każdy ruch, a nie lecieć na pałę jak w MW2. Jakieś popieprzone helikoptery i inne pierdoły. Jak się człowiek wczuje to gra jest bardzo OK. Ale jak wspomniałem wcześniej - jeśli komuś nie odpowiada to niech nie neguje innych - NIE CHCESZ, NIE GRAJ! Proste.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ale po co ta dyskusja?

Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

Fora dyskusyjne są obecnie bardzo popularną formą grup dyskusyjnych w Internecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bzdura jest tez mowienie ze nie ma odrzutu. Jest, i to calkiem niezly. Nie ma szans zeby walic cala serie i trafic dalszego wroga. Trzeba tak samo jak w innych grasz walic bursty.

ahahhaahahahah snoch dobry zart serio:laugh::thumbsup:

W jakie ty gry wczesniej grales ,ze mowisz ze ta gra ma niezly rozrzut? (Modern szit 2 ma wiekszy)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten medal łatwy jak koziołek matołek grałem na kompie bo plej zepsuty ale się zdziwiłem na hard w 3h zakończyłem końcówka odrażająca liczyłem na coś lepszego fabułe można przejść na tzw. pałę bez problemu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kill, zwracam honor ;)

Konkluzja jest według mnie prosta, MoH ma wady dla niektórych istotne, dla niektórych mniej. Część się dobrze bawi, reszta liczy na CoD:BO jak to się skończy raczej wiadomo... sprzedaż tytułu Activiosion zmiażdży EA, ale czy będzie skok jakościowy? Wątpię. Za to nowy Medal na pewno dalej będzie miał swoich zwolenników, a już na pewno można stwierdzić, że gra budzi kontrowersje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co niektórych to nie rozumiem i z tego co czytam to czepiają się MOH na sile,, o tak żeby było co popisać,a mianowicie każdy pisze z MOH to nie BC2 czy MW2 itd.. a z drugiej strony czepia sie MW-BO ze nie ma nic nowego, ze to samo co w MW2 a jak w MOH jest wiele nowych rzeczy i nie ma wielu zbędnych typu killcam itd..to każdy marudzi.Wielu osobą się nie podoba bo szybko giną bo nie widza kto ich zabił itd..ja jakoś gram i mi to nie przeszkadza i jakoś nie mam tak jak co niektóre osoby piszą z snajperzy utrudniają grę ..poza tym co do broni jest ich wystarczająco i dobrze z tyle jest bo czy w BC2 czy MW jest ich za dużo i nie każdy jej używał była bo była .A mapki w MOH są świetne i świetnie oddają klimat wojny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się czy ludzie którzy tak negują i prowadzą tutaj krucjatę przeciwko MOH grali w tą grę czy tylko posiłkują się opiniami marnych recenzentów i opinii nadgorliwców. BTW ta gra podoba się również innym użytkownikom więc nie róbcie ze Snosch`a "jedynego męczennika" bo jest ich więcej.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak w MOH jest wiele nowych rzeczy

Na przykład jakie?

i nie ma wielu zbędnych typu killcam itd..to każdy marudzi.

Killcam to zbędna rzecz? Pewnie tak, kamperzy czują się jak w raju. Nie ma go, bo za dużo z tym roboty, a grę trzeba było wcisnąć ludziom przed wyjściem BO, bo potem nikt by tego nie kupił.

poza tym co do broni jest ich wystarczająco i dobrze z tyle jest bo czy w BC2 czy MW jest ich za dużo i nie każdy jej używał była bo była

Czyli jak jest za dużo broni i jest z czego wybierać to też źle? Mało jest bo czasu nie starczyło (patrz wyżej).

Zastanawiam się czy ludzie którzy tak negują i prowadzą tutaj krucjatę przeciwko MOH grali w tą grę czy tylko posiłkują się opiniami marnych recenzentów i opinii nadgorliwców.

Jaką znowu krucjatę? Nie wiedziałem, że Forum jest tylko dla osób, którym gra się podoba i chcą ją poklepać po pleckach. Opinie są różne. Pozytywne i negatywne. Pomagają one niezdecydowanym w wyborze. A to czy ktoś grał i ile, można sobie podejrzeć w liście trophies.

Mam nieodparte wrażenie, że zwolennicy MoHerowi ;) próbują usprawiedliwić wydanie dwóch paczek na grę, w którą raczej by nie grali gdyby kosztowała 10 złotych i była dołączona do Komputer Świata a nazywała się np. Extreme Shooter. Powiedzieć o tej grze, że ma ładną grafikę to jak o kupie, że pachnie. Fajne mapy, tylko trzeba wiedzieć jak po nich chodzić. Mało broni to lepiej, bo nie muszę się martwić o wybór. Ktoś tam nawet dopatrzył się recoila (chyba patrząc z centymetra w tv). Brak perków to zaleta, bo przecież jak nie ma czegoś to jest lepiej ;) Nie zrywa połączeń. No nic dziwnego skoro gra na serwerach zaledwie kilka tysięcy ludzi. Grę można skończyć w jedno popołudnie ale to zdaje się nikomu nie przeszkadzać. Aż dziwne , że notorycznych zwisów konsoli nikt nie uznał za atut, wszakże można by uznać, że w tym czasie się chłodzi itd. itp. ;) Nie ma to jak dostać niedopracowany, ubogi w zasoby produkt i się z tego cieszyć :) A jak się cieszą w EA! Albo w Danger Close. Uuuuu. Jestem pewien że podskakują na kanapach klaszcząc uszami, że zarobili krocie takim niskim kosztem.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie ma go, bo za dużo z tym roboty, a grę trzeba było wcisnąć ludziom przed wyjściem BO, bo potem nikt by tego nie kupił.
1,5 mln to b. dobry wynik jak na "nową markę". Zdania o tej grze są podzielone, dzieci CoDa nie będą jej lubiły, ja za to bardzo się wciągnąłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi