Skocz do zawartości
Radoi_PL

Medal Of Honor

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie twierdze że moh to porażka, porażką jest fakt że nie moge pograć w multi a wydałem na gre dwie setki. Moh jest specyficznym tytułem i nie każdemu przypadnie do gustu. Owszem są rzeczy które wkurzają na maksa zwłaszcza sejving gry powodujący zawiesznie gry na około 3 sekundy a wtedy tylko bum witamy głową pocisk ze snajperki :P Ja mam nadzieje że ea wyjdzie szybko na przeciw oczekiwaniom i powstanie patch ale wspominając BF BC2 Dice jakoś nie śpieszyło się z patchami :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kazikosky

a grales i w multi i w singla? czy widziales na youtube? :P a moze po prostu jestes maniakalnym fanem MW2?

Edytowane przez thegrim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje pomocy Medal Of honor przeszedłem i teraz chciałbym skimś pograć przez neta wybieram tryb gry w jaki chciałbym pograć i ładuje się i po chwili wyskakuje komunikat rozłączono nie wiem co mam zrobić żebym mógł skimś pograc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytaj pare postow wyzej :) tam jest odpowiedz....

widzialem dzisiaj w grze jakiegos polaka z liczba 1998 w nicku i niestety jak sie okazalo tyle mial faktycznie lat (brat mu HS podlaczyl...), tak wiec mam wielki apel dla graczy-dzieci, ktorzy czytaja to forum:

"pograjcie w LBP i EyePet, a za MoH sie nie bierzcie.... psujecie zabawe po prostu :) i to, ze wam mama pozwolila grac w gre 18+ w zaden sposob mnie nie przekonuje..."

dziekuje, dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 14.10.2010 o 21:47, holis napisał:

Zastanawiam się czy żona ci nie daje czy zwyczajnie ci już nie staje.

No to jest chamstwo, holis, zasługujące na cios prosto na twarz ( brak wulgaryzmów zamierzony).

Wielu udzielających się na tym forum prezentuje wysokie skille, godne podziwu osiągnięcia ( np. 2800 dogtagów), ale też w większości to właśnie ich chyba jedyne osiągnięcia, takie właśnie "e-online-protezopenisy". Tylko nieliczni, vide Snosh, zachowują zdrowy rozsądek i kulturę.

Smutne pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy czytam Wasze komentarze to Cieszę się, że odmówiłem preorder nowego MoH'a. Z tego co widać to ta gra jest jednym wielkim dnem. Dzięki DICE!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 16.10.2010 o 20:50, hivonzooo napisał:

Gdy czytam Wasze komentarze to Cieszę się, że odmówiłem preorder nowego MoH'a. Z tego co widać to ta gra jest jednym wielkim dnem. Dzięki DICE!

mze czas zaczac myslec samodzielnie a nie opierac sie na komentarzach innych. Wierz mi, nie jest dnem.

W dniu 16.10.2010 o 19:24, thegrim napisał:

poczytaj pare postow wyzej :) tam jest odpowiedz....

widzialem dzisiaj w grze jakiegos polaka z liczba 1998 w nicku i niestety jak sie okazalo tyle mial faktycznie lat (brat mu HS podlaczyl...), tak wiec mam wielki apel dla graczy-dzieci, ktorzy czytaja to forum:

"pograjcie w LBP i EyePet, a za MoH sie nie bierzcie.... psujecie zabawe po prostu :) i to, ze wam mama pozwolila grac w gre 18+ w zaden sposob mnie nie przekonuje..."

dziekuje, dobranoc

dokladnie to samo pisalem kilka postow wyzej. ja spotkalem goscia ktory mial nick szymon1996. i wyciagnalem takie same wnioski. Nie robmy z MoHa call of duty

W dniu 16.10.2010 o 18:33, kill napisał:

Jak się nie grało w inne shootery online no to na pewno ;)

sugerujesz ze nie gralem w nic poza moh?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 16.10.2010 o 17:51, hanti napisał:

Que Passa ?

Jakby co to facet gra na najwyższym poziomie trudności :whistling:

Powiadasz niby to na hardzie gre, to troche kaszana bo coś z myszka nie umie sie obejśc, ledwo co celuje, żenua

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Thegrim

Dla twojej ciekawosci powiem ci ze mam obie gry (mw2 MOH).I mam okazje w te gry grac.Wydaje mi sie ze bronicie tej gry po zrobil to wasz kochany Dice.Albo ja gram w inna gre od was.Dice pisalo ze ta gra bedzie odwzorowala w 100 % konfikt i ze bedzie oczywiscie realistyczna.Roznica polega na tym ze w dzisejszych grach slowo (realistyczna) oznacza grafike.Niestety MOh nawet grafiki realistycznej nie ma.Ba ta gra nawet nie ma fizyki jak mi wytlumaczysz fakt ze Ak -47 najbardziej nie humanitarna bron na swiecie nie ma rozrzutu? Czym sie sie rozni M16 od AK > w tej grze?.Przepraszam tu bronie nie roznia sie niczym od siebie!(ale wiecie to ten wspanialy silnik Dice).Boskie hitboxy gdzie cie dawno tam nie ma ,ale jednak dostaniesz..Po zgonie twojej postaci dowiadujesz sie ze grasz manekinem.Spadki fpsow (rozumiem na komputerze ale na konsoli!)Genialne respy gdzie zrzucisz nalot i polowy teamu nie ma.Cudowne granaty lecace na max 10 metrow.Nie zapominajcie Granat w Moh jest plastikowy i zabija tylko jak jestes od niego metr. Fantastyczne tryby gry i az 5 map za jedyne 180 zl.Dla was kazdy co krytykuje komercyjny bubel bedzie fanem coda.

Apel do dzieci mlodziezy doroslych jesli sie zastanawisz nad kupnem tego komercyjnego gowna zastanow sie 3 razy.

Dobranocbiggrin.gif

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem fanem bf2 i czekalem z niecierpliwoscia na moh-a dlatego ze dice go robilo , ale po 2 dniach grania sam nie wiem co mam o tym wszystkim myslec.tragedia. 15 rang z czego 10 zrobilem w jeden dzien,moze z 8 pukawek sie naliczylem ,odblokowania bron to smiech na sali-rozne tlumiki? ku...a mac po h.j mi rozne tlumiki i inne gowna skoro to niema wplywu na gre.czy to kalach czy szotgun, tak samo zabija,nie czuc roznicy ani troche.jezu no i snajper to istny Bog. TRAGEDIA , OMIJAC SZEROKIM LUKIM

Edytowane przez kaczor100uk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 16.10.2010 o 19:34, Rogalec napisał:

No to jest chamstwo, holis, zasługujące na cios prosto na twarz ( brak wulgaryzmów zamierzony).

Zapytaj żonę tank-manii (bo ponoć jest psychoterapeutą) czy to chamstwo czy może jednak ma to głębszy sens zważywszy na poziom frustracji i agresji występujący w poście poprzedzającym. Jest wiele naukowych tekstów traktujących o tym problemie. Co prawda przekaz został uproszczony do minimum ale czy gdybym napisał "Czy Twój atak na mnie jest spowodowany narastającą frustracją związaną z perturbacjami w pożyciu małżeńskim?" to już by chamstwem nie było? Jakkolwiek uważasz, ten wątek dyskusji został już zamknięty i niech tak pozostanie.

Wielu udzielających się na tym forum prezentuje wysokie skille, godne podziwu osiągnięcia ( np. 2800 dogtagów), ale też w większości to właśnie ich chyba jedyne osiągnięcia, takie właśnie "e-online-protezopenisy".

Jeżeli ktoś ma 15 lat to trudno wymagać od niego życiowych osiągnięć. Jeżeli natomiast pijesz do mnie (na co wskazywałoby wspomnienie o dogtagach) to muszę Cię niestety rozczarować.

Tylko nieliczni, vide Snosh, zachowują zdrowy rozsądek i kulturę.

Bartek jest znany z nienagannych manier i elokwencji :wink:

Żeby nie było całkiem off top to zapytam - gdzie sprawdzacie sobie statystki z MOHa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 16.10.2010 o 23:54, kazikosky napisał:

@Thegrim

Dla twojej ciekawosci powiem ci ze mam obie gry (mw2 MOH).I mam okazje w te gry grac.Wydaje mi sie ze bronicie tej gry po zrobil to wasz kochany Dice.Albo ja gram w inna gre od was.Dice pisalo ze ta gra bedzie odwzorowala w 100 % konfikt i ze bedzie oczywiscie realistyczna.Roznica polega na tym ze w dzisejszych grach slowo (realistyczna) oznacza grafike.Niestety MOh nawet grafiki realistycznej nie ma.Ba ta gra nawet nie ma fizyki jak mi wytlumaczysz fakt ze Ak -47 najbardziej nie humanitarna bron na swiecie nie ma rozrzutu? Czym sie sie rozni M16 od AK > w tej grze?.Przepraszam tu bronie nie roznia sie niczym od siebie!(ale wiecie to ten wspanialy silnik Dice).Boskie hitboxy gdzie cie dawno tam nie ma ,ale jednak dostaniesz..Po zgonie twojej postaci dowiadujesz sie ze grasz manekinem.Spadki fpsow (rozumiem na komputerze ale na konsoli!)Genialne respy gdzie zrzucisz nalot i polowy teamu nie ma.Cudowne granaty lecace na max 10 metrow.Nie zapominajcie Granat w Moh jest plastikowy i zabija tylko jak jestes od niego metr. Fantastyczne tryby gry i az 5 map za jedyne 180 zl.Dla was kazdy co krytykuje komercyjny bubel bedzie fanem coda.

Apel do dzieci mlodziezy doroslych jesli sie zastanawisz nad kupnem tego komercyjnego gowna zastanow sie 3 razy.

Dobranocbiggrin.gif

jezeli dla ciebie realistycznie odwzorowany konflikt polega na realistycznej graficie to gratulacje i zycze Ci wszystkiego najlepszego :] tu chodzi o walki w Afganistanie, a nie jakis tragiczny konflikt miedzy rosja i usa i to jeszcze pokazany jakby to byl jakis film dla mlodziezy amerykanskiej "ku pokrzepieniu serc".... no dramat :/  wiadomo, ze MoH ma sporo bledow, ale mamy nadzieje, ze DICE je poprawi... nie skazujmy gry multi po pierwszym tygodniu :) zwlaszcza, ze nie jest ona zla... a co do twojego kochanego MW2 :) rowniez posiadam ta gre (kupiona w dzien premiery) i przyznam, ze calkiem fajnie sie gralo na poczatku :) ale teraz nie moge tam nawet sie poruszac :/ ta postac chodzi jakby jezdzila na jakis rolkach czy cos :/ to jest po prostu zalosne :/ nawet tydz temu zawitala na gra u mnie w czytniku (chcialem sie wprowadzic w klimat dla MoH) i w to multi nie da sie grac... ludzie tam lataja z samymi nozami :/ szybciej podbiegniesz i zabijesz kolesa z noza niz wycelujesz i strzelisz :/ w calej rundzie/grze nie widzialem NIKOGO kto by chociaz raz strzelil ;] no co to kur%$ ma byc ja sie pytam? tak wyglada multi gry, ktora tak uwielbiasz? to najlepiej bedzie jak wrocisz do niej grac i do tego tematu rowniez nie wrocisz :) bo nic nie wnosisz, a tylko nas wkur#@&sz :) 

P.S. i czemu ty do cholery nie uzywasz interpunkcji? noz tylko mi nie mow, ze masz 10 lat... (chociaz to byloby calkiem sensowne)

Edytowane przez thegrim
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka słów w temacie nowego MoHa.

Na pierwszy ogień pójdzie kampania dla pojedyńczego gracza - największym plusem jest klimat, wreszcie gra osadzona we współczesności traktująca o rzeczywistym konflikcie (jakoś atak Rosji na USA przedstawiony w MW2, czy BC2 nie bardzo do mnie przemawia - a Six Days in Fallujah chyba się nie doczekam...)

Kampania klimatyczna, ale cholernie krótka... Co to ma być? Stopień trudności, też raczej dla casulli niż dla hardkorowych graczy.

Singla można opisać trzema słowami: klimatycznie, krótko, łatwo...

Multi - cóż reklamowane jako połączenie najlepszych elementów BC i MW. Efekt jest taki, że zawiedzeni są gracze obydwu tych tytułów.

Na początek co mi się nie podoba: za mało klas postaci, za mało broni, modele postaci "sił przeciwnych"; masa drobnych błędów. Co mi się podoba? Misje typu "Combat" - lubię w sieciowych fpsach robić coś więcej niż tylko bezmyślnie fragować.

MoH nie jest grą idealną, jest grą ze zmarnowanym potencjałem - odnoszę wrażenie, że został wydany na szybcika, tylko po to, by napchać kieszenie wydawcy przed premierą "pewniaków" sezonu.

Za chwilę premiera nowego CoDa; chwilę później BC2:Vietnam, a zaraz potem Killzone 3. Może się, okazać, że za pół roku serwery MoHa będą świecić pustkami.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobyłem wczoraj Dowódca ogniowy i platynka już na wyciągnięcie mej ręki. Może przed premierą COD:BO ogram jeszcze Enslaved o.O<div>Co do kampanii to zajebista. Opowiada o prawdziwym konflikcie, nie ma tam żadnej fantasy jak w MW2, super pokazany konflikt, więzi pomiędzy członkami zespołu. Podoba mi się też wielowątkowość fabuły, gdzie wojna to tylko tło dla zmagań naszych wojaków. Do tego należy dodać, że grafika stoi na dobrym poziomie - po prostu niczym się nie wyróżnia z tłumu. Strzela się bardzo przyjemnie, przede mną jeszcze Tier 1 i gra poleci na allegro, bo multi mnie jednak nie wciągnęło jak w CODzie. Czuć tutaj BC2, mechanika jest taka sama, ten sam chód, ta sama ciężkość broni, zmniejszone są mapy, ale czy jest szybciej i dynamiczniej? Nie wydaje mi się. Ja lubię się pobawić customizacją, arsenałem, a tutaj jeśli o to chodzi to jest mizeria, 4 bronie w każdej klasie to śmiech na sali. Gra na solidną 7 - nic co wykracza poza średnią. </div>

Edytowane przez 1908borsuk
Brawo dla tego Pana-ja daję 8-
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 16.10.2010 o 23:21, mcroki napisał:

Powiadasz niby to na hardzie gre, to troche kaszana bo coś z myszka nie umie sie obejśc, ledwo co celuje, żenua

Zwróć uwagę na AI oraz celownie ich niż na grę jego :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 17.10.2010 o 00:31, holis napisał:

Żeby nie było całkiem off top to zapytam - gdzie sprawdzacie sobie statystki z MOHa?

medalofhonor.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem z uwagą wszystkie Wasze opinie w tym watku na temat MoH`a...

Dlaczego nie kupię Medal of Honor?Bo gry na konsoli traktuję jako czystą rozrywkę. BC2 daje mi funu na 150%, bawię się tocząc wojnę w trybie multi,zmagam się z sobą i przeciwnikami,jest cool...więc po co mi inna wersja tego samego produku? Bo ma inną grafikę? Bo będę strzelał z innego karabinka? Bo tłem do zabawy będą inne lokacje?Inne budynki?Inaczej ubrani "wrogowie"?Mam ochotę postrzelać i pogadać z kumplami,więc odpalam BC2 i zanurzam się w zabawę "w wojnę"!!! Mam ochotę poczuć się jak Kubica-wkładam F2010 i jazda!!! Ponieważ lubię fantastykę MOŻE kupię sobie jeszcze Killzone3,żeby w czasie zabawy poczuć się jak ...ja wiem..."kolonialny marines" z serii powieści "Honor Harrington"....

Z niektórymi grami jest trochę jak z ...podrywaniem lasek i seksem z nimi...Jesteśmy kuszeni wspaniałym opakowaniem, coraz to lepszą grafiką, odmiennym sterowaniem, różnymi bonusami....i co? Kiedy przychodzi do meritum (czyli korzystania ze zdobytego wreszcie produktu) to okazuje się że to meritum jest TAKIE SAMO!!!!!

Oczywiście to tylko moje zdanie...........i nie ma mowy,żebym oceniał co jest lepsze a co gorsze...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 17.10.2010 o 09:14, Marqus_Pirx napisał:

Przeczytałem z uwagą wszystkie Wasze opinie w tym watku na temat MoH`a...

Dlaczego nie kupię Medal of Honor?Bo gry na konsoli traktuję jako czystą rozrywkę. BC2 daje mi funu na 150%, bawię się tocząc wojnę w trybie multi,zmagam się z sobą i przeciwnikami,jest cool...więc po co mi inna wersja tego samego produku? Bo ma inną grafikę? Bo będę strzelał z innego karabinka? Bo tłem do zabawy będą inne lokacje?Inne budynki?Inaczej ubrani "wrogowie"?Mam ochotę postrzelać i pogadać z kumplami,więc odpalam BC2 i zanurzam się w zabawę "w wojnę"!!! Mam ochotę poczuć się jak Kubica-wkładam F2010 i jazda!!! Ponieważ lubię fantastykę MOŻE kupię sobie jeszcze Killzone3,żeby w czasie zabawy poczuć się jak ...ja wiem..."kolonialny marines" z serii powieści "Honor Harrington"....

Z niektórymi grami jest trochę jak z ...podrywaniem lasek i seksem z nimi...Jesteśmy kuszeni wspaniałym opakowaniem, coraz to lepszą grafiką, odmiennym sterowaniem, różnymi bonusami....i co? Kiedy przychodzi do meritum (czyli korzystania ze zdobytego wreszcie produktu) to okazuje się że to meritum jest TAKIE SAMO!!!!!

Oczywiście to tylko moje zdanie...........i nie ma mowy,żebym oceniał co jest lepsze a co gorsze...

Ale Marqus, idac tym tokiem myslenia to gdybys juz wczesniej gral w BC to nie gralbys teraz w ogole w BC2, bo to praktycznie to samo z drobnymi ulepszeniami ;) Chcesz powiedziec, ze jak wyjdzie BF3 to tez w niego nie bedziesz gral chocby niewiadomo jakby byl lepszy od BC2?? Poza tym trzeba miec tez na uwadze fakt ze na konsolach ludzie bardzo szybko przerzucaja sie na nowsze gry, akurat MoH czy MAG to gry "cieszace sie" niklym zainteresowaniem i nie bylo w ogole mowy zeby wygryzly MW2 i BFBC2, ale jak wyjdzie np. wspomniany BF3 to obawiam sie ze nie bedziesz juz mial z kim grac w BC2 i sila rzeczy i tak bedziesz musial sie przerzucic na BF3. Pozdro.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli pojawi się BC3 i nikt nie bedzie już grał w BC2...to oczywiscie kupię!Pewnie z tego samego powodu kupię dodatek Vietnam,mimo że nie ukrywałem swojej opinii na jego temat-ale część argumentów na forum mnie przekonała...<br> Oczywiscie nie neguje wypuszczania nowych wersji dobrych tytułów i "ruchu w interesie".O MoH`u są opinie np. snoscha (którego to opinie szanuję) i są to opinie entuzjastyczne...Wczoraj grałem z kolegą,który z kolei oswiadczył,że zakup MoH`a to były "najgorzej wydane pieniądze w tym roku i tylko BC2!!!" (koniec cytatu)...Śmieszy mnie więc rankingowanie gier (wspaniała,najgorsza,beznadziejna,cudowna).<br>Na mojej półce ma być strzelanina,wyścig,przygoda,bijatyka....po jednym z gatunku (jak u Noego).Pewnie gdybym zaczął zabawę od MoH`a to byłby to MoH...Zacząłem od BC...więc jest to BC!!!

Edytowane przez Marqus_Pirx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MoH jest super w multim tylko szkoda, że malo map, a fabula taka sobie ale napewno wzruszająca a zwlaszcza końcówka ;)  :psbutton:

A po za tym MAG i MoH mają duże zainteresowanie wród ludzi, po za tym skoro nie są takie fajne to czemu pomysl MAG'a na 256 osób (chyba) w trybie gry jest i idziala i trudno wtrafić na serwer bo jest za dużo graczy ! Co do MoH skoro slaba gra to czemu przed premierą bylo cholernie dużo zamówień na nią, i nie twierdzę że MAG i MoH są lepsze od CoD czy BC każda prezentuję inną rozgrywkę  :teehee: :psbutton:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w multi i napewno zagoszczę na serwerach dłużej.Grałem w konkurencyjne tytuły i ten jakoś w obecnej chwili najbardziej mi pasuje.Co do MW2 to mam już dość grania kukłą i strzelania do kukieł bo tak właśnie odbieram rozgrywkę w COD...BC2 jest świetny ale w obecnej chwili mam tymczasowy brak weny do tej produkcji.

Edytowane przez Adriano1982

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BC2 to najlepsze multi, i nikt tego nie neguje. Ale medal to swietna gra i mila odskocznia od BC2 w ktorym mam ponad 500h w multi. Gra sie w MoHa przyjemnie, szybko, mecze nie trwaja tak dlugo jak w bc2. I akcja nie dzieje sie ta kszybko jak w MW2. Dla ludzi ktorzy chcieli troche przyspieszyc rozgrywke z BC2 i nie radzili sobie zbytnio w MW2 (tak jak ja), MoH wydaje sie gra idealna.

Ma oczywiiscie wady, jak kazda gra. Ale jak dla mnie suma tych wszystkich minusow i plusow wychodzi nadal dodatnio. I mi czas spedzony z MoH plynie naprawde przyjemnie.

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi