Roki-81- 2 Napisano 3 Listopad 2010 Fajny wałek poszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 3 Listopad 2010 Ten darmowy dostaniesz jak kupisz ten co nie jest darmowy buhaha. Po prostu w kulki sobie lecą i tyle. Pieprzysz bzdury, darmowy też jest, ale trzeba pamiętać, że jest on darmowy dla tych co kupili płytkę z online pass. Ja już zessałem obydwa i idę testować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) No to lecę zobaczyć czy już jest ten darmowy dodatek :) Nie wiem jak jest u was, ale u mnie po ściągnięciu DLC nie mogę w niego pograć bo cały czas wiesza mi się konsola, w innych tryba normalnie mi śmiga, ale jak włączam tryb Eliminacja to się wiesza konsola. Edytowane 3 Listopad 2010 przez balneator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 3 Listopad 2010 Jednak jest tak jak pisał tank-mania, zassałem i po 5 nieudanych próbach połączenia się darowałem sobie, może jutro uda się połączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 3 Listopad 2010 I doopa z testów, sześć razy wlazłem i sześć razy zwiecha. Dam im kilka godzin na ogarnięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 3 Listopad 2010 Zacina wam sie konsola,gdy wlaczacie nowy tryb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzialkowiec 2 Napisano 3 Listopad 2010 Zacina wam sie konsola,gdy wlaczacie nowy tryb? Tak :) Lipa... dziś chyba nikt nie pogra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) Skąd wy pobraliście ten patch? E. nevermind. Edytowane 3 Listopad 2010 przez Ronni_92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 3 Listopad 2010 Zacina wam sie konsola,gdy wlaczacie nowy tryb? Dokładnie po wybraniu trybu Eliminacja totalna zwiecha konsoli czyli tak jak pisałem wcześniej update free = bubel.:verymad: A jak z płatnym dodatkiem?jeżeli tak samo to = 2xbubel a na dodatek w sklepie widnieje data 02.11.2010 nie zła ściema :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 3 Listopad 2010 Dokładnie po wybraniu trybu Eliminacja totalna zwiecha konsoli czyli tak jak pisałem wcześniej update free = bubel.:verymad: A jak z płatnym dodatkiem?jeżeli tak samo to = 2xbubel a na dodatek w sklepie widnieje data 02.11.2010 nie zła ściema :down: Jezooo, chłopie trochę cierpliwości, nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi. Są w trakcie włączania może nie wszystkie softy są uruchomione. Jak dzieci, tupnięcie nóżką i już musi być! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 3 Listopad 2010 Można już grać w nowym trybie już się nie wiesz, a przynajmniej mi już się nie wiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HokTauRi 3 Napisano 3 Listopad 2010 dalej zawiesza sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 3 Listopad 2010 To po co w ogóle wchodzicie? Poczekajcie te pare godzin aż się wszystko ustabilizuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HokTauRi 3 Napisano 3 Listopad 2010 jak to po co ? aby sprawdzić nową rozgrywkę głupie pytanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 3 Listopad 2010 Tak, a potem płacz dalej na forum że ci sie konsola wiesza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 3 Listopad 2010 Kolega @Ronni_92 ma racje zamiast wyżalać się na forum to poczekajcie gra wam nie ucieknie. Dzisiaj serwery szczególnie są przeciążone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apoc 0 Napisano 3 Listopad 2010 Wieszające się tryby z nowych DLC to nie wina przeciążonych serwerów, tylko zapluskwionego kodu. Nowe tryby będą się wieszały dopóki DICE nie wypuści łaty - identyczne zwisy były w becie. Idioci nie potrafią porządnie przetestować kodu zanim wypuszczą go na rynek. Pomijam już fakt, że dodatek jest płatny. Żenada. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 3 Listopad 2010 Wieszające się tryby z nowych DLC to nie wina przeciążonych serwerów, tylko zapluskwionego kodu. Nowe tryby będą się wieszały dopóki DICE nie wypuści łaty - identyczne zwisy były w becie. Idioci nie potrafią porządnie przetestować kodu zanim wypuszczą go na rynek. Pomijam już fakt, że dodatek jest płatny. Żenada. Dokładnie jak mogę za coś zapłacić 36 zeta i tego nie sprawdzić tłumacząc sobie że może się ustabilizuje i zwolnią się servery = frajer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) Dokładnie jak mogę za coś zapłacić 36 zeta i tego nie sprawdzić tłumacząc sobie że może się ustabilizuje i zwolnią się servery = frajer. Na pewno się nie ustabilizują, bo nigdy się nie stabilizują. Zawsze biorą kasę i uciekają do Brazylii, a my mamy non stop zawieszone konsole. Edit: Pograłem chwilę i nowe mapki tyle, że co z tego skoro znowu nalot, nalot, mozdzierz, patriot... Quwa mogli wogóle dać bombę atomową... Po drugie połowa to snajperzy szukający killów, nie ogarniają nic tylko szukają jak nabić. Stoi wróg z M60 za skałką, a obok niego 6 moich snajperów. Jeden wróg broni skutecznie przejścia bo tamci szukją w piź..ie miodu gdzieś daleko. Ja odpuszczam i wracam do BC2, tam też tak jest, ale mapy są na tyle duże, że można obejść i pokombinować. No i oczywiście zobaczymy nowy CoD BO, a nuż. Jeden wniosek dla mnie jest oczywisty, mapy muszą być duże żeby można było kombinować i jakąś strategię stosować, bo na tych małych można tylko robić za mięcho dla oszołomów, albo samemu stać się oszołomem. Edytowane 4 Listopad 2010 przez tank-mania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 4 Listopad 2010 Na pewno się nie ustabilizują, bo nigdy się nie stabilizują. Zawsze biorą kasę i uciekają do Brazylii, a my mamy non stop zawieszone konsole. Edit: Pograłem chwilę i nowe mapki tyle, że co z tego skoro znowu nalot, nalot, mozdzierz, patriot... Quwa mogli wogóle dać bombę atomową... Po drugie połowa to snajperzy szukający killów, nie ogarniają nic tylko szukają jak nabić. Stoi wróg z M60 za skałką, a obok niego 6 moich snajperów. Jeden wróg broni skutecznie przejścia bo tamci szukją w piź..ie miodu gdzieś daleko. Ja odpuszczam i wracam do BC2, tam też tak jest, ale mapy są na tyle duże, że można obejść i pokombinować. No i oczywiście zobaczymy nowy CoD BO, a nuż. Jeden wniosek dla mnie jest oczywisty, mapy muszą być duże żeby można było kombinować i jakąś strategię stosować, bo na tych małych można tylko robić za mięcho dla oszołomów, albo samemu stać się oszołomem. zgadzam się z opisem w 100% Polecam MAG tam są mapki duże , duzo mozliwości, snajper nigdy nie jest bezpieczny, można polować na kamperów. Chociaż ostatnio ten zły MOH mnie odciągnął od MAGa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 4 Listopad 2010 zgadzam się z opisem w 100% Polecam MAG tam są mapki duże , duzo mozliwości, snajper nigdy nie jest bezpieczny, można polować na kamperów. Chociaż ostatnio ten zły MOH mnie odciągnął od MAGa Coś mnie ten MAG nie przypasował, grałem tylko chwilę i nic konkretnego i złego nie mogę na niego napisać, ale jakiś taki infantylny. Może to ten głos narratora. Na pewno zrobię do niego jeszcze jakieś podejście wtórne. Kamperzy i snajperzy u wroga mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie lubię na nich polować, dla mnie to wyzwanie i jakaś różnorodność w grze. Gorzej jak jest np. misja, a ich jest 10 u "naszych", a dwóch zapycha na m-coma i dostaje w doope. Chcą posnajperzyć to przecież można na rozgrywkach typu "deathmatch" bez problemu, ale jak są rozgrywki z misjami to niech się dostosowują to scenariusza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 4 Listopad 2010 Bombe atomowa? Panowie... czemu wy wszytkie gry kojarzycie z tym szitem.Od Coda trzeba uciekac! Ninja Pro! I wbicie noza z 10 metrow.....i wszytkie dzieci.....yea yea! ale fajne!.... battlefield sucks MOH sucks! Cod:BO RLZ! Dobrze ,ze producenci z EA nie wpadli na pomysl z perkami.Mi osobiscie sie killstreaki podobaja,tylko chyba 3 killstreak jest najlepszy (ta rakieta co lecisz) dalsze jakies takie ......... Co znaczy( Pogoda u tadka) non stop taliby spamuja jak gram Dzialaja wam te tryby gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Moze i gra nie jest wybitna ale singiel jest fajny... ale nie ma co go porownywac do coda bo to co innego. Tu mamy akcje jak to jest w rzeczywistosci w stylu "jest ich 20tu bedzie ciezko", a nie jak w codzie 1-2 men hero w stylu "mamy przed sobą wrogą baze ja biore polowe, a ty drugą polowe". Multi mi sie nie podobalo z powodu zlych respawnów, slabych map, niewywazonych broni, slabego rozwoju postaci i ogolnej maniery camperki na mapach. jak chcesz to mnie tez mozesz sprawdzic... 15 lvl assault, 5 lvl Spec Ops i chyba 4 lvl sniper. Edytowane 4 Listopad 2010 przez dreadnought1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 4 Listopad 2010 Multi jest dobre, mi nawet bardziej się podoba multi w MOHu niż w BFBC2, gram cały czas w MOHa i już nawet nie zaglądam do BFBC2. Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają na tą grę ??? jak dla mnie to tylko za mało mapek jest. Czekam też z niecierpliwością na Black Ops. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayuro 3 Napisano 4 Listopad 2010 A tak przy okazji. Myślę, że nie ma co tutaj bronić tej gry bo i tak się to nie uda. Sporej liczbie osób się podoba i to jest najważniejsze. To coś w stylu co jest lepsze .. PS3 czy X360 :) Tu i tu znajdziesz zwolenników. Osobiście jestem grą jestem zachwycony i jest z kim grać na serwerach. Czego więcej można chcieć? Mam takie odczucia, z tego co czytam w internecie i wnioskuję stricte po stylu pisania. Moim zdaniem da się rozróżnić, kto mniej więcej w jakim przedziale wiekowym jest - nie zawsze oczywiście ale mniej więcej. Mam wrażenie, że MoH'a wybrali ludzie troszkę starsi, których nie kręcą kwestie perków czy naklejek na broń ale stricte mocny, dobry gameplay. BC2 jest gdzieś pośrodku. Nie chcę nikogo urazić oczywiście i nie mówię, że jest to zasada wyboru danej marki. Zostaję przy MoH'u, BC3 (jak wyjdzie), Killzone3 i Resistance3 - tyle mi wystarczy. Call of Duty po prostu sobie odpuszczam. MW i MW2 mi wystarczą aby tej serii nie polubić bo BO wydaje się być ich kopią z lepszą grafiką po prostu - tak wnioskuję po filmikach z gameplayem. To by było na tyle w temacie Medal of Honor z mojej strony. Pozdrawiam i miłego zbliżającego się weekendu Wam życzę. Grzesiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach