Skocz do zawartości
Radoi_PL

Medal Of Honor

Rekomendowane odpowiedzi

no to i ja się wypowiem.   :biggrin:

na początku miałem ochotę tę grę wyp..#$@..ić za okno razem z padem i telewizorem. Teraz, po poznaniu mapek i ogarnięciu gry, jako tako mi idzie i gra się naprawdę świetnie. 

Moim zdaniem wiele zależy od poziomu doświadczenia graczy. Gra dobrze dobiera poziomy umiejętności i to ma duży wpływ na rozgrywkę. Jak się dobije mniej więcej do poziomu 2000 pkt. gra się już dużo lepiej. Oczywiście zdarzy się czasem człek, który ma dużo szczęścia i wali po głowach nalotami raz po raz, ale jest to do przeżycia.

Generalnie nie zniechęcać się i będzie dobrze.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !Jak zniszczyć cały obóz Al-Kaidy w misji "Dorothy to suka" ? Nie moge wbić tego trofeum.

Z góry dzięki za pomoc. rolleyes.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !Jak zniszczyć cały obóz Al-Kaidy w misji "Dorothy to suka" ? Nie moge wbić tego trofeum.

Z góry dzięki za pomoc. rolleyes.gif

hej też się z tym męczyłem powtarzałem tą misję 3 razy ale się udało może pomoże Ci ten filmik

ewentualnie poczytaj poradnik http://plhunters.crazy4us.com/gotowe-poradniki-f1/medal-of-honor-poradnik-t27.htm

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzizas. Ta gra to największa klapa tego roku, jutro idę ją wymienić na F1 2010, bo to co pokazali to po prostu śmiech na sali, nie tego spodziewałem się po EA.

Duże wady:

- grafika, jak z 2005 roku, już FarCry lepiej prezentował grę światłem, etc. tekstury

- brak jakiejkolwiek synchronizacji muzyki z akcją, strzelamy, jakbyśmy grali na serwerze, kompletna nuda

- zero fizyki, czyli "ładuj we mnie, a ja i tak będę stał w miejscu", poruszanie beczek nie wchodzi w rachubę (gra wydana w 2010 roku, LOL!!!)

- popatrzcie, jakie ruchy ma bohater, jak wsiada na ciężarówkę, kamera rusza się, jakby to była gra z 2000 roku

- rasowy klon CoD dla Amerykanów, którzy i tak nie są wymagający, byleby postrzelać do brudasów i usłyszeć słynne "Tango down"

Gram w drugiej misji, ale mam wrażenie, że twórcy zapomnieli dodać tekstur i kolory są straszne! Jadąc w pełnym słońcu widać tylko to co poniżej horyzontu, wszystko powyżej to czysta biel, tak jakby u Arabów nie było chmur i niebieskiego nieba. W dodatku te kolory, skąd oni to wzięli?!

Moja ocena na chwilę obecną 2/5

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzizas. Ta gra to największa klapa tego roku, jutro idę ją wymienić na F1 2010, bo to co pokazali to po prostu śmiech na sali, nie tego spodziewałem się po EA.

Duże wady:

- grafika, jak z 2005 roku, już FarCry lepiej prezentował grę światłem, etc. tekstury

- brak jakiejkolwiek synchronizacji muzyki z akcją, strzelamy, jakbyśmy grali na serwerze, kompletna nuda

- zero fizyki, czyli "ładuj we mnie, a ja i tak będę stał w miejscu", poruszanie beczek nie wchodzi w rachubę (gra wydana w 2010 roku, LOL!!!)

- popatrzcie, jakie ruchy ma bohater, jak wsiada na ciężarówkę, kamera rusza się, jakby to była gra z 2000 roku

- rasowy klon CoD dla Amerykanów, którzy i tak nie są wymagający, byleby postrzelać do brudasów i usłyszeć słynne "Tango down"

Gram w drugiej misji, ale mam wrażenie, że twórcy zapomnieli dodać tekstur i kolory są straszne! Jadąc w pełnym słońcu widać tylko to co poniżej horyzontu, wszystko powyżej to czysta biel, tak jakby u Arabów nie było chmur i niebieskiego nieba. W dodatku te kolory, skąd oni to wzięli?!

Moja ocena na chwilę obecną 2/5

ale masz problemy ja gre odebralem przed wczoraj a wczoraj ja przeszedlem i moim zdaniem zajebista. Tylko szkoda ze koncowka nie byla tak fajna jak w seriach COD ... ale coz gra ogolnie calkiem wporzo :) mam do was pytanie poniewaz mam niewykorzystany kod online. ale propobujac zagrac multi nie mialem problemu choc zadnego kodu nie wprowadzilem... nie wiecie o co chodzi ? to jakies demko na gre online czy caly czas mi bedzie dzialac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod jest do ściągnięcia darmowego DLC, ale ten darmowy dodatek i tak nie działa bo każdemu konsola sie wiesza jak w to gra. Może w niedalekiej przyszłości to naprawią, ale wątpię żeby im się chciało he.

Edytowane przez balneator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie jak to jest z tym kodem do wykorzystania na gre online. bo ja go nie wpisalem a moge grac przez neta ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie jak to jest z tym kodem do wykorzystania na gre online. bo ja go nie wpisalem a moge grac przez neta ?

Zeby grac w multi moha nie musisz miec zadnego klucza ...

Online Pass code to zupelnie cos innego, co ? Google.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby grac w multi moha nie musisz miec zadnego klucza ...

Online Pass code to zupelnie cos innego, co ? Google.com

co ty gadasz musisz miec przeciez mam fife 11 kupilem i aby pograc online to trzeba wprowadzic cd keya... w moh tak samo ponoc jest dlatego pytam. mi sie wydaje ze sie mylisz. Szuaklem tego hasla na google ale nie znalazalo. wiec ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w moh tak samo ponoc jest dlatego pytam.

Wiesz, "ponoc" to ryby moga grac w pilke, szkoda ze nie ma na to twardych dowodow. A MoH to nie FIFA.

A na goglach nie znalazlo bo nie umiemy szukac pewnie ...

Prosze: http://lmgtfy.com/?q=Medal+of+Honor+Online+Pass+information

Pierwsza lepsza strona z gory, potwierdza moje slowe.

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty gadasz musisz miec przeciez mam fife 11 kupilem i aby pograc online to trzeba wprowadzic cd keya... w moh tak samo ponoc jest dlatego pytam. mi sie wydaje ze sie mylisz. Szuaklem tego hasla na google ale nie znalazalo. wiec ?

kod jest potrzebny tylko do sciagania nowych dodatkow , jesli go nie uzyles to w przyszlosci jak ukaza sie np nowe mapy to nie bedziesz mogl na nich grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://lmgtfy.com/?q...online+pass&l=1

Jeśli potrzebujesz pomocy w tłumaczeniu również służę pomocą ;)

Mam przerwę od Medala do którego z przyjemnością powrócę, wydaje mi się, że osoby krytykujące zawzięcie ten tytuł chcą być w modzie, wychwalać CoDa, no, a MoH nie jest modny, więc trzeba go zjechać.

Skoro Wam się nie spodobało, współczuje, sam się nie raz zawiodłem na grze - Little Big Planet, Motorstorm: Pacific Rift - hity, ale dla mnie szajs jakich mało. Za to krytykowany MoH dla mnie jest super.

Kwestia gustu ot co, ale nie można przy tym mówić, że gra to porażka. Każdy ma swoje zdanie.

edit: ajjj Alu mnie wyprzedził :P

Edytowane przez Flo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jakie info na temat tego zasranego DLC kiedy będzie można w to zagrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale masz problemy ja gre odebralem przed wczoraj a wczoraj ja przeszedlem i moim zdaniem zajebista. Tylko szkoda ze koncowka nie byla tak fajna jak w seriach COD ... ale coz gra ogolnie calkiem wporzo :) mam do was pytanie poniewaz mam niewykorzystany kod online. ale propobujac zagrac multi nie mialem problemu choc zadnego kodu nie wprowadzilem... nie wiecie o co chodzi ? to jakies demko na gre online czy caly czas mi bedzie dzialac ?

mam jeszcze jedno pytanko pykam po sieci bez problemu choc kodu jeszcze nie wpisalem zastanwiam sie czy go wpsiac czy nie :P  powiedzcie mi jak jest opcja sieciowa rankingi kariera to tam pisze wszyscy ktorzy graja w moha ile pkt maja ile razy zabili itp moj nick jest na samym dole i pisze ze wszystko 0 i ze gralem online tez 0 min.... a jak dam w bok i pisze znajomi to tam pisze ile mam pkt i ile czasu gralem... powiedzcie mi od czego to jest zalezne ze tak pisze ?? czemu sie sie te pkt nie licza w rankingu ogolnym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo takie gry kupuje sie dla multi. Dla setek godzin w multi. A ja kty kupiles dla zrobienia platyny, to juz twoj problem. Zauwazylem ze najbardziej narzekaja ludzie tzw. trophy whore. Musicie zrozumiec ze MoH czy CoD to sa gry multiplayerowe, a singiel w nich to zapchajdziura.

W ogole nie trafiles w moja osobe. Nie mam podlaczonej konsoli do neta od jakiegos czasu wiec nie liczylem w ogole na platyne. A juz napewno nie jestem trophy whore i nie gram w obojetnie w jaka gre byle zdobyc trophy. Zreszta mysle to widac przy stosunku 12LEVEL 13 PLATYN i 600trophy i ogolnej ilosci gier w ktore gralem w profilu. Dla mnie jak gra ma SINGLA to nie jest to zapchajdziura tylko jak najbardziej glowna czesc gry.

Edytowane przez Frog_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę miał swoją wersję i zastanawiam się czy ja w ogóle odpakować czy od razu sprzedać czytając wasze opinie :P

Może ktoś powie czy opłaca się zakupić tą grę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla singla tak, dla samego multi juz nie bardzo, odpakowac i pograc zawsze warto, ta gra i tak juz grosze warta jest (ja limitke w folii za 100zl nabylem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla singla tak, dla samego multi juz nie bardzo, odpakowac i pograc zawsze warto, ta gra i tak juz grosze warta jest (ja limitke w folii za 100zl nabylem).

nie wiem co ci sie w multi nie podoba ale wedlug mnie jest zajebiste gram od wczoraj w multi chyba juz 4h zajeboza a singiel krotki 4h :P

pytanko pykam po sieci bez problemu choc kodu jeszcze nie wpisalem zastanwiam sie czy go wpsiac czy nie :P  powiedzcie mi jak jest opcja sieciowa rankingi kariera to tam pisze wszyscy ktorzy graja w moha ile pkt maja ile razy zabili itp moj nick jest na samym dole i pisze ze wszystko 0 i ze gralem online tez 0 min.... a jak dam w bok i pisze znajomi to tam pisze ile mam pkt i ile czasu gralem... powiedzcie mi od czego to jest zalezne ze tak pisze ?? czemu sie sie te pkt nie licza w rankingu ogolnym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co ci sie w multi nie podoba ale wedlug mnie jest zajebiste gram od wczoraj w multi chyba juz 4h zajeboza a singiel krotki 4h :P

pytanko pykam po sieci bez problemu choc kodu jeszcze nie wpisalem zastanwiam sie czy go wpsiac czy nie :P  powiedzcie mi jak jest opcja sieciowa rankingi kariera to tam pisze wszyscy ktorzy graja w moha ile pkt maja ile razy zabili itp moj nick jest na samym dole i pisze ze wszystko 0 i ze gralem online tez 0 min.... a jak dam w bok i pisze znajomi to tam pisze ile mam pkt i ile czasu gralem... powiedzcie mi od czego to jest zalezne ze tak pisze ?? czemu sie sie te pkt nie licza w rankingu ogolnym ?

juz nie akutalne gralem walsnie 5h bez przerwy i rankingi mi sie pojawily :D gra wymiata !!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co ci sie w multi nie podoba ale wedlug mnie jest zajebiste gram od wczoraj w multi chyba juz 4h zajeboza a singiel krotki 4h

Po 4h grania, mi tez sie multi podobalo, ale im dalej w las tym gorzej, jutro gra leci do sklepu i kupuje coda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 31lvl i jakoś nie twierdzę że jest gorzej.Mało tego.Jestem w stanie stwierdzić że gra rozwija skrzydła jak się już opanuje wszystkie myki na mapach....CODa też oczywiście kupuję :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 31lvl i jakoś nie twierdzę że jest gorzej.Mało tego.Jestem w stanie stwierdzić że gra rozwija skrzydła jak się już opanuje wszystkie myki na mapach....CODa też oczywiście kupuję :wink:

31lvl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skąd sie biorą Ci cholerni wymiatacze. Wczoraj grałem kilka TDm z gostkiem o ksywce Dardania, w każdej grze na pierwszym miejscu. Kosił jak cholera nawet 70 killi w jednej grze. W bezpośrednim spotkaniu z nim miałem mniej więcej po równo fragów i zgonów , może nawet minimalnie więcej fragów. Co prawda gostek często zaskakiwał mnie miejscem w którym sie pojawiał i pojedynek strzelecki był wymagający ale nie mam kompleksów że gostek mnie nono stop zabija - nie - było mniej więcej pół na pół. Chyba znajomośc mapy to podstawa i umiejętnośc zajścia od tyłu, ale gram juz 40 h i mapy znam, zrobienie trophy fire controller to dla mnie abstrakcja, mimo że przewaznie w pojedynkach strzeleckich z "wymiataczami" mam pół na pół - dostaje od nich dopiero nalotami.

Edytowane przez mack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi