Lovtza 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Ej nie wiem czy tak jest tez u was ale na multi grafika w mohu jest po prostu dziwna. Taka jakby jasność była ustawiona na 500%. Co jakiś czas jak jest jakiś wybuch to komórki przez chwile się pojawiają i zaraz znowu jest tak przessietlona grafika. Czy macie coś takiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jezykosss 6 Napisano 21 Grudzień 2010 pewnie bylo ale jak mam rozwalic te dhsk http://www.youtube.com/watch?v=0oVgD6ZDJXo ?? strzelam w to dzialko i nic sie nie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 23 Grudzień 2010 pewnie bylo ale jak mam rozwalic te dhsk http://www.youtube.c...h?v=0oVgD6ZDJXo ?? strzelam w to dzialko i nic sie nie dzieje. Z tego co pamiętam, to masz osłaniac swoją druzynę strzelając w stronę działka. Osłaniasz - drużyna zmienia pozycję i itd. Na koniec granat dymny ? i lotnictwo dokończy dzieło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 26 Grudzień 2010 Sluchajcie czy ten trend z dlugoscia kampanii to juz jest jakis standart. Ja jako zapalony gracz wyscigowy pozyczylem od kolegi na swieta Moha. No i po ok 5 godzinach grania kampania sie skonczyla. Fajna gra bo fajna ale cos krotka. Ogolnie ja osobiscie nie moge zrozumiec jak mozna wydac kase w dniu premiery na gre ktora sie przechodzi przez 5 godzin (a ja orlem w tych grach nie jestem). Osobiscie czuje niedosyt. Natomiast online wszedlem aby tylko trofea mi sie aktywowaly a potem to tylko wyszedlem bo niestety ale zeby zabic 4 razy a polec 24 to za duzo na moje zdrowie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof___ 1 Napisano 26 Grudzień 2010 Sir Sieker może i kampania jest krótka jak się gra powiedzmy na łatwym bądź "trudnym" poziomie trudności lecz jak byś odpalił sobie tier 1 i próbował ukończyć ten tryb w całości to spędził byś tam dużo więcej czasu nić 5h ;d :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 26 Grudzień 2010 (edytowane) Tier 1 to jest a limitowana edycja? Bo nie wiem czy kupić tą grę dla trybu multi i ukończenia kampani. Edytowane 26 Grudzień 2010 przez CrimeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 7 Styczeń 2011 Tier 1 to jest a limitowana edycja? Bo nie wiem czy kupić tą grę dla trybu multi i ukończenia kampani. W edycji Tier 1 masz szybszy dostęp do niektórych broni oraz inny wygląd szturmowca i o ile pamiętam wszyscy posiadacze otrzymają dostęp do bety Battlefield 3. Jeżeli chodzi o to czy jest warta kupna moim zdaniem nie. Singiel jest bardzo krótki a multi dość kiepskie. Jeżeli jeszcze nie masz to kup Bad Company 2 będzie o wiele lepszą alternatywą niż Moh 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 9 Styczeń 2011 Jeżeli macie medal of honor to nie oplaca się kupować CoD ponieważ tam nie ma nic nowego nic co moglo by zaskoczyć, ja np zagralem w CoD i chce zobaczyc medala. tak już jest zawsze lubi sie to czego sie nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kilicz 4 Napisano 9 Styczeń 2011 Sir Sieker może i kampania jest krótka jak się gra powiedzmy na łatwym bądź "trudnym" poziomie trudności lecz jak byś odpalił sobie tier 1 i próbował ukończyć ten tryb w całości to spędził byś tam dużo więcej czasu nić 5h ;d :whistling: jak sie ktos nie wychyla to kazda misje przejdzie za pierwszym razem. Jedynie to misja brzuch besti pod koniec jest trudna, zwlaszcza jak sie ammo konczy i czas. Ale i tak bardzo latwa platyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 9 Styczeń 2011 Jest w mohu jakis okres probny na multi tak jak w fifie i nfsie czy moze od razu trzeba wpisac/wykupic kod online? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Siema , jutro będę miał MOH lecz jest to wersja na rynek skandynawski sama gra po ang myślicie że będą jakieś problemy z grą?I czy opłaca się kod wykorzystywać?<br> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 16 Styczeń 2011 Czy pistolet jest tylko w wybranych misjach?Chce zrobić trofeum 30 zabić z pistoletu lecz jak daje trójkąt pistoletu nie ma;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 16 Styczeń 2011 Musisz kliknąć 2 razy trójkąt aby przełączyć na pistolet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kilicz 4 Napisano 16 Styczeń 2011 i ci sie pojawi:D jak juz bierzesz sie za kampanie to zrob ja na hardzie bo i tak jest latwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isao 4 Napisano 16 Styczeń 2011 (edytowane) Witam! Mam pytanie odnośnie Medal of Honor, a mianowicie czy gdy kupuje nowa grę otrzymuje w pudełku jakiś kod w stylu kodu VIP do Bad Company 2? Bo myśle nad zakupem używki i chciałbym się upewnić. P.S. Chodzi mi o wersję zwykłą nie Tier 1. Z góry dzięki. Edytowane 16 Styczeń 2011 przez isao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Styczeń 2011 Jest kod MoH Online Pass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 18 Styczeń 2011 Witam! Mam pytanie odnośnie Medal of Honor, a mianowicie czy gdy kupuje nowa grę otrzymuje w pudełku jakiś kod w stylu kodu VIP do Bad Company 2? Bo myśle nad zakupem używki i chciałbym się upewnić. P.S. Chodzi mi o wersję zwykłą nie Tier 1. Z góry dzięki. Jak co mam na sprzedaż używkę kod nie wykorzystany możemy przez gemetrade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 21 Styczeń 2011 Panowie, zastanawiam się nad kupnem gry. Grałem w nią u siostry, podobał mi się szczególnie tryb multiplayer. I teraz pytanko, czy tam wciąż gra dużo osób? Nie chciałbym mieć sytuacji, w której na szukaniu ludzi spędzam kilkanaście minut... dużo osób w to gra? Jaka jest mniej więcej żywotność tej gierki online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 21 Styczeń 2011 Popołudniami kilka tysięcy.Warto.Jedyna strzelanka którą sobie zostawiłem oprócz BC2. wszystkie CoDy,Killzone,Resistance,Socom i co tam było innego poszło do ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 23 Styczeń 2011 No właśnie kupiłem nówkę i czekam na przesyłkę,tylko coś ostatnio mało w temacie gry jest wypowiedzi na forum...,granie w MOH zamiera??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayuro 3 Napisano 24 Styczeń 2011 Nie zamiera :) Po prostu ludzie grają a nie gadają ;) Jest cały czas tak samo jak było. Ostatnio miałem okazję pograć między 1-3 w nocy - wszystkie serwery pełne, ludzi nie brakowało. Także nie masz się czego obawiać DawidekFCB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 28 Styczeń 2011 Dopiero zainstalowałem grę i wklepałem ten kod MoH Online Pass,powiedzcie mi co on takiego daje? Pewnie było to już wyjaśniane,ale przekopać forum too masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 29 Styczeń 2011 Karabin M60 z kamuflażem ,dostęp do bety Battlefielda 3 jak wyjdzie i chyba coś jeszcze.Ale ja tu nie dlatego.Sprzedaję te grę w czortu na alledrogo bo sie nie da juz w to grać dosłownie. Grałem zaraz po premierze,potem powrót do BC2 i teraz przez tydzień cały po kilka godzin i mam dość .Takiego kampienia to w nigdzie nie widziałem. I naloty,naloty ,ostrzały sru aryleria możdzierz F16 Cruz. Nie da się grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 29 Styczeń 2011 Co do kampienia to prawda, czasami jak się za bardzo wychylisz to bye bye... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kilicz 4 Napisano 30 Styczeń 2011 Karabin M60 z kamuflażem ,dostęp do bety Battlefielda 3 jak wyjdzie i chyba coś jeszcze.Ale ja tu nie dlatego.Sprzedaję te grę w czortu na alledrogo bo sie nie da juz w to grać dosłownie. Grałem zaraz po premierze,potem powrót do BC2 i teraz przez tydzień cały po kilka godzin i mam dość .Takiego kampienia to w nigdzie nie widziałem. I naloty,naloty ,ostrzały sru aryleria możdzierz F16 Cruz. Nie da się grać. do wszystkiego trzeba sie przyzwyczaic;p ja gram praktycznie tylko m24 czy to w ataku czy w obronie. to nie jest bbc2 zeby biegac reconem po calej mapie. ta gra jest wrecz stworzona po to by siedziec z dupskiem w krzaczkach. ale uwierz mi ze jesli sie znajdzie w miare ogarniety koles po 2 stronie rowniez z m24 to wybije kazdego kampera. Kazdy kto biega z m24 wie gdzie siedziec. nawet na obronie jak grasz kumozesz bardzo dobrze zniechecic pewnego siebie snajpera ktory siedzi w krzakach. Oni zawsze siedza w jednym a tym samym miejscu. Wykrecic ostatni nalot w ataku to pikus, lecz wykrec go w obronie to juz mozna powiedziec wyczyn . Ja zauwazylem jedno, mianowicie wiekszos kamperow gra tylko w ataku, jak sie zmienia strony to znikaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach