BPik 15 Napisano 1 Wrzesień 2010 W dniu 1.09.2010 o 16:07, pindolek napisał: Czy da się zrobić tak aby w zakładce TV było więcej programów do wyboru ? np HBO, C+ itd :D bo ta zakładka jakoś tak smutnie wygląda jak jest pusta :D *Pindolek Niestety nie, może w przyszłości <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 1 Wrzesień 2010 Dziwi mnie to.. Po co Sony wypuściło AXN w wersji na ps3 ? Jakość, tragedia... Płynność, jeszcze gorzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guinamo 0 Napisano 2 Wrzesień 2010 Bo ludki w innych krajach mają więcej kanałów i zapewne lepiej działających i aby Polska nie była tymi gorszymi to nam na odwal sie dali dupną wersje AXN. Taka moja teza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczolka 0 Napisano 3 Październik 2010 Witam. Posiadam PlayStation 3 120GB oczywiście Slim na Sofcie 3.50. Mój sprzęt jest połączony z internetem za pomocą Wi-Fi. Moje pytanie brzmi : "Czy jest jakaś możliwość oglądania filmów Online?".Jak sami wiecie jest mnóstwo takich, wiec fajnie było by sobie obejrzeć taki film na 42 calowym ekranie niż na 19 w komputerze. Czekam na odpowiedzi. Jak zły dział to przepraszam(przenieście go w razie potrzeby) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joker77 0 Napisano 3 Październik 2010 Hint: DLNA (TVersity, PS3 Media Server, WMP) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 3 Październik 2010 PS3 Media serwer i połącz pc z ps3 po kablu to i filmy w hd będą śmigać włącznie z przewijaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczolka 0 Napisano 3 Październik 2010 dzieki za info ale ta 2 odpowiedz odpada chce miec to prosto z neta na PS. Nie rozumie 1 odpowiedzi mozesz to wyszczególnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczolka 0 Napisano 9 Październik 2010 wyswietla sie ze za mało pamieci i musze zamknac inne karty ale to nic nie daje bo i tak dalej jest to samo wiec nie wiem co mam robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MedSh 0 Napisano 16 Październik 2010 Sam często oglądam filmy na playtube na ps3 i nigdy większych problemów nie miałem. Jakoś nie powala ale jeśli ktoś chce te filmy oglądać dla jakości to proponuje wypożyczyć na blu-ray i tyle :) To jest jedyne zastosowanie przeglądarki w ps3 bo przeglądanie stron na niej to czysta tragedia ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 13 Listopad 2010 Od razu przepraszam jak już jest odpowiedź na to pytanie, ale nie znalazłem :( Chodzi mi o to, czy da się oglądać mecze na ps3 przez przeglądarkę www? Chciałem odpalić mecz dzisiaj z meczyki.pl Wszedłem na stronę na ps3 ale niestety był dźwięk bez obrazu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonBilson 29 Napisano 13 Listopad 2010 Wydaje mi sie ze powinno pojsc... sam bede probowal obejrzec dzisiejszy mecz Lecha . tylko na pewno bedzie problem z jakoscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 13 Listopad 2010 mi śląsk nie poszedł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmauG 0 Napisano 25 Listopad 2010 Jest jeszcze http://iitv.info całkiem przyjemna stronka z serialami. Co prawda na megauploadzie, ale można poogladać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 25 Listopad 2010 Jest bardzo dużo takich stron. Na większości z nich filmy odtwarzane są w playerze megavideo, który chodzi bez zarzutu na PS3. Jeżeli pokaże się komuś błąd "Connection Problem", wystarczy tylko odświeżać stronę, aż film zadziała. Sprawdzone na PS3, działające na 100% strony z filmami online: www.iitv.info www.kino.pecetowiec.pl www.serialeonline.pl www.tvfilmy.pl www.eonline.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paksiooo 0 Napisano 4 Grudzień 2010 dla fanów sportu Meczyki.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord_Vader 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Witam. Jak w temacie brakuje mi następującej zakładki (patrz załącznik) a najlepsze jest to ze nie przypominam sobie żebym ją miał kiedykolwiek. Wersja oprogramowania 3.50. Dodam też że mieszkam w Szwajcarii może to ma jakieś znaczenie. Pozdrawiam i proszę o pomoc. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Grudzień 2010 Każdy kraj ma inaczej. Z tego co pamiętam nawet Czechy mają 3 kanały a my tylko kulawy AXN. Z resztą nie masz czego żałować bo jakość przekazu na dużym tv jest tragiczna a wybór rzeczy do oglądania niewielki. Hiciorów brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TED8 2 Napisano 11 Grudzień 2010 mam problem i mam pytanie czy to tylko u nie czy wy tez tak macie... gdy daje film na megavideo (tzn przez jakas strone typu tvfilmy.pl) to wyskakuje mi zebym zaktualizował odtwarzac i ta hest wybor przegladarek a nic sie nie da pobrac na ps3 i dupa z ogladania????????? co zrobic???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) tak jak napisałeś sam dupa z oglądania na ps3. po prostu w naszym ps3 jest jak jest i tylko niektóre stronki działają z filmami reszta nie, i raczej szybko to się nie zmieni... ja tam nie narzekałbym jakby sony dogadało się choćby z Mozilla, byłby taki Firefox na ps3 ehhhh rozmarzyłem się. :whistling: Edytowane 11 Grudzień 2010 przez keil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 13 Grudzień 2010 (edytowane) Znaczy to nie jest do końca tak, że nie da się oglądać na megavideo. Otóż da się, można to zrobić tak, że np na stronce z filmami online nie trzeba przechodzić do serwisu megavideo tylko oglądać przez stronę z filmami online. Drugi sposób to taki, gdy bezpośrednio przechodzimy do megavideo i pojawia nam się te okienko z wyborem przeglądarek, ale po prawej stronie jest taka zakładka na czarnym tle "kinowy" czy podobnie, klikamy na to i potulnie ukazuje się nam oczekiwany "trójkącik w kółeczku" i śmiało możemy oglądać. Odradzam wchodzenie na kino pecetowiec, bo nasza przeglądarka nie radzi sobie z takim natłokiem obrazków, po prostu strona się długo wczytuje i dosłownie rozwala na naszych oczach. W razie jakichkolwiek problemów proszę o kontakt na pw, mogę nagrać filmik jak to się dzieje xD Edytowane 13 Grudzień 2010 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars33 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Cześć! Czy ktoś próbował ze skutecznym skutkiem obejrzeć jakiś materiał z vod.onet.pl przez przeglądarke Internetu z PS3. Stronka zgłasza brak wymagań technicznych - chodzi o zainstalowanie Silverlight. Pozdrawiam Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr4gi 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Witam dopisuje się do pytania wyżej, czy da się jakoś rozwiązać ten problem na onecie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulka974 0 Napisano 4 Styczeń 2011 Też miałem taki problem ale jakoś później samo się naprawiło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 4 Styczeń 2011 W dniu 4.01.2011 o 15:09, kulka974 napisał: Też miałem taki problem ale jakoś później samo się naprawiło. nooo kolego, to teraz kotleta odgrzałeś heh. Ponad 4 miechy temu ostygł heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 4 Styczeń 2011 ten kolecik dawno byl zepsuty bylo go trzeba wyrzycic do kosza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach