Suteq 0 Napisano 16 Maj 2010 Ja bym sobie zagrał w trylogie GTA(III, VC i SA ) oraz VCS i LCS. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 18 Maj 2010 A Crasha Bandicota to już nikt nie wymieni? Crashe z PSX to było mistrzostwo... a z PS2 można powiedzieć, że dobre i też bym je chętne zobaczył na PS3... swoją drogą - wie ktoś dlaczego nie ma już Crashy wydawanych na PS3? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzylu 7 Napisano 17 Lipiec 2010 Silent hill 2 i niema mnie na długo:wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Assassin_Master 0 Napisano 18 Lipiec 2010 GTA San Andreas i Vice City, Fahrenheit, Shadow of the Colossus i Mafia: The City of Lost Heaven. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demacion 0 Napisano 18 Lipiec 2010 Jak - 3 litery i mam mokre spodnie jeśli dadzą to w HD + trofea ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kar95ol 0 Napisano 23 Lipiec 2010 swoją drogą - wie ktoś dlaczego nie ma już Crashy wydawanych na PS3? ;/ Eee... bo twórcy robią równie fenomenalne Uncharted ? :teehee: Ale poważnie też chętnie zobaczył bym Crasha na ps3, a Metal Gear Solid w jakimś Mega Super Collections Packu zakupił bym od razu w pre-orderze, ciekawe czy Kojima nie pokusi się może o potraktowanie Nas graczy w przyszlości jakimś remakem przygód Snake'a na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarA 0 Napisano 2 Sierpień 2010 Taak... MGS3 w HD to byłoby coś wspaniałego...Devil May Cry w Packu też byłoby świetnie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 2 Sierpień 2010 Z checia zagrał bym w San andreas na faciku, test drive unlimated i nfs undergrand 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
james00716 0 Napisano 2 Sierpień 2010 Na pewno Gta San ANdreas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demacion 0 Napisano 2 Sierpień 2010 No oczywiście że seria Jak ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 15 Sierpień 2010 Shadow of the Colossus... ale nie chcialbym tylko prostej podbitki rozdziałki. Ta gra aż się prosi o to aby ja ulepszyć graficznie. Z możliwościami PS2 gra miała fenomenalny klimat - a teraz na PS3? Doszlaby fizyka , filtry , aa no i Mgła! Mogliby dodać mgłę reagującą na postacie/rzeczy (cos jak para w Batmanie AA). Wyobraźcie sobie teraz jak szukacie jakiegoś kolasa i po chwili czujecie tylko trzęsienie ziemi , dookoła nic nie widać , gęsta mgła spowija wszystko i wszystkich... cisza... i nagle slyszysz świst . przeraźliwy jazgot... coś leci... i z mgły , kilkanaście metrów przed tobą wyłania się noga Colossa , noga która planuje wysłać cię poza orbite. Unikasz... znow cisza i nic nie widac... silny podmuch wiatru rozgania mgłe a przed tobą wyrasta potwór sięgający obłoków nieba! Hell Yeah! Do tego troche szczegółów dodać i nowych Bossow w formie DLC i kasa leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mac88 19 Napisano 18 Sierpień 2010 Jeden problem Ico Collection to nie ma być remake tylko gry podniesione do HD kompatybilne z PS3,to o czym piszesz wymagało by zrobienia gry od nowa(nowy silnik graficzny,no chyba że użyli by z TLG...),a zważywszy że Ico Team szybkim zespołem nie jest(pierwsza gra 2001,druga koniec 2005,trzecia może 2011 ).... Ale pomysł z kolosami jako DLC jest niezły ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 18 Sierpień 2010 Niech to wydadzą tak jak GoW Collection i będzie gitara. Nie mam żadnej z tych gier, a bardzo bym chciał w nie zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mgpapol11 1 Napisano 21 Sierpień 2010 z chęcia bym zagrał Shadow of Rome to byłą gierka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 21 Sierpień 2010 Ja bym chciałbym by na PS3 wyszedł Omikron 2, wiem że to nie wznowienie z PS2 ale co tam. Sony tak dobrze się układa z Quantic Dream, że mogliby nad tym popracować :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kenji94 0 Napisano 23 Sierpień 2010 GTA San Andreas i Vice City - tyle godzin się z nimi spędziło grając w nie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi 3 Napisano 24 Sierpień 2010 FF X-2, dla mnie ostatni final który miał klimat i chciałbym go zobaczyć z lepszą grafiką i tylko tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedras96 0 Napisano 25 Sierpień 2010 (edytowane) Ja też bym chciał zobaczyć parę gier z PS2 na PS3. - Prince of Persia: Collection (JUŻ ROBIĄ) - Grand Theft Auto: Collection (III, Vice City i San Andreas) - Rayman Collection (Revolution, M i 3 - ale to nie są takie hity więc nie ma szans) - ICO i Shadow of the Colossus (też nie grałem, a na PS2 strasznie trudno dostać Robią też Splinter Cell: Collection ale do mnie to nie przemawia. Edytowane 25 Sierpień 2010 przez jedras96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Pojawiła się informacja o wznowieniu Ico i SotC (chyba też to dotyczy). EDIT: Znalazłem coś takiego- i wygląda na to, że dostaniemy remasterowane ICO i SotC. :) Edytowane 15 Wrzesień 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach