wuwunio 1 Napisano 2 Styczeń 2008 Ja mam Neostradę specjalnie pod PS3 wziętą Oooo. no prosze. A to chyba ją przepuszczasz przez kompa najpierw, bo bezpośrednio do sonki to sie chyba nie da, ob trzeba ten syfiasty "uruchamiacz" zainstalowac by włączać i wyłączać internet No chybą że puszczasz neo wirelessem Chyba że na lewo podłączyłeś się do kontaktu telefonicznego i nikt sie jeszcze niepołapał Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 2 Styczeń 2008 co to za problem router z adsl dorwac ? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Styczeń 2008 A jakbyś z kompa wtyczkę wyjął i do konsoli wsadził?Ja mam net w UPC i nie mam routera,więc kabel do PS3,reset modemu i jedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 10 Styczeń 2008 A jakbyś z kompa wtyczkę wyjął i do konsoli wsadził?Ja mam net w UPC i nie mam routera,więc kabel do PS3,reset modemu i jedzie. Tez tak mialem na poczatku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 12 Styczeń 2008 Uściślić chcę: Do tej pory każdą grę można było ściągnąć 5 razy. Ale od pewnego czasu chodziło info że liczba ta będzie zmniejszona do 3. Moje pytanie - Jak jest w końcu? Nadal 5 czy już 3? Proszę o odpowiedź kogoś zaznajomionego z tematem. Z góry dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Styczeń 2008 Moim zdaniem powinni zmienić to do 5 razy ale na jednym systemie PS3! To co się dzieje na Allegro jest już szaleństwem, ludzie kupują T5DR Online po 30zł... Jak to zwykle bywa, Polak zawsze znajdzie sposób aby zarobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 12 Styczeń 2008 Nie o to pytałem... Hmmm: http://community.eu.playstation.com/archiv...p/t-169498.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 12 Styczeń 2008 No i wszystko jasne (o ile nasi anglojezyczni przyjaciele sie nie myla) - na konsole kupujacego mozna sciagac nieograniczona ilosc razy, na konsolach znajomych - maks. 5 razy / konsole. Zyc nie umierac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Styczeń 2008 Mój informator twierdzi jednak iż Sony pod koniec roku rozsyłało maile z info iż od nowego roku gry można ściągać tylko 3 razy... Trąci mi to bajką gdyż na żadne z kilku kont takiego info nie dostałem... Ktoś to potwierdzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Styczeń 2008 Ja też nic takiego nie dostałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 13 Styczeń 2008 na konsole kupujacego mozna sciagac nieograniczona ilosc razy, na konsolach znajomych - maks. 5 razy / konsoleJesli to prawda to Sony oficjalnie propaguje piracenie PSS. W sumie ich biznes, skoro im nie zalezy na tym to znaczy, ze musza miec w tym jakis cel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJ 1 Napisano 20 Styczeń 2008 Mam podobną sytuację (eKarta z Nemo) ściągnęło 1zł i koniec nic więcej nie mogę zrobić. Próbowałem też z normalną kartą VISA (wypukła) i też nic nie mogę kupić. Kupowałem już różne rzeczy na całym świecie i nigdzie nie miałem takich problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fialas 0 Napisano 21 Styczeń 2008 Mam pytanie chce kupic gierki na PSS i tu mam pytania co do 2 gier: Tekken i Warhawk, ile razy mozna pobrac kazda z tych gier z jednego konta? Pytam bo slyszalem ze cos sie zmienilo...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 21 Styczeń 2008 Mam pytanie chce kupic gierki na PSS i tu mam pytania co do 2 gier:Tekken i Warhawk, ile razy mozna pobrac kazda z tych gier z jednego konta? Pytam bo slyszalem ze cos sie zmienilo...? z jednej konsoli z tego co mi wiadomo nieskończoną ilość razy. Ograniczenia są w kwestii różnych konsol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash21 0 Napisano 22 Styczeń 2008 Siema możecie mi powiedzieć na którym PS Store(japoński czy którykolwiek) znajde program do ściągnięcia na PS3 dla wstecznej kompatybilności bo już wyszedł takowy tylko na którym to znajde ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 22 Styczeń 2008 Nic takiego nie wyszło ;O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Styczeń 2008 jak nie wyszło ja widziałem takie cos na US. ale to juz dawno troche ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 22 Styczeń 2008 Ja chyba widziałem takie coś wczoraj na japońskim. Ikonka w kształcie konsoli PS2 i coś tam napisane "PS2 !(@&^#%^!%$@^" Jeżeli o to ci chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 22 Styczeń 2008 No to nie wiem, jakoś nie rozgadałem się po "sklepach" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
estro_pajo 0 Napisano 22 Styczeń 2008 wtf? przeciez to bezsensu by bylo. ja niczego takiego nie widzialem, ale jesli jest to gdzies dostepne to sony sie umoczylo, no chyba, ze kazdemu co ma 60GB ps3 dadza 70 dolarow na pss... inaczej straca sporo przyszlych klientow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 22 Styczeń 2008 ps2 system data..to z Twojej 40stki nie zrobi konsoli z wsteczna kompatybilnoscia niestety .. ;] To pozwala na kopiowanie gier na dysk..ale sama gra musi miec w sobie taka opcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 22 Styczeń 2008 Bzdura... hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 22 Styczeń 2008 mowie o grach z ps2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 23 Styczeń 2008 Siema możecie mi powiedzieć na którym PS Store(japoński czy którykolwiek) znajde program do ściągnięcia na PS3 dla wstecznej kompatybilności bo już wyszedł takowy tylko na którym to znajde ?? Siema jak masz konsole z 60 gb hdd to masz też wbudowany jakiś pierdolnik który odpowiada za emulacje gier z PS2 na konsoli z 40gb hdd nie pograsz sobie w gry PS2 zostaje PSX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Styczeń 2008 Siema jak masz konsole z 60 gb hdd to masz też wbudowany jakiś pierdolnik który odpowiada za emulacje gier z PS2 na konsoli z 40gb hdd nie pograsz sobie w gry PS2 zostaje PSX w gry z PSXa też chyba nie zagrasz na 40GB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach