Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat dzisiaj mi to wpadło Get all weapon bronze stars, Get all bronze stars.

Spróbuj zdobyć Shotgunem (dokładka zamiast granatnika) wystarczy 10 zabić dla Assualta.

A poza tym mogą być serwery teraz przeciążone i zaliczy dopiero jutro jak sie poluzuje troszke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dziś się szitgunem pod lufa M16 bawiłem. Wpadłem w taki trans, że mam tam już złoto a to badziewie dalej nie wpadło :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dziś się szitgunem pod lufa M16 bawiłem. Wpadłem w taki trans, że mam tam już złoto a to badziewie dalej nie wpadło :confused:

Sprawdziłem twoje konto i nie masz wszystkich broni.

Type 88 Sniper zero zabic ...

Jak po tym nie wpadnie to jest jeszcze inna kombinacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Równe 100 zabić, 46 headów. Ja mam lv 49, końcówkę. Nie wszędzie widać statystyki odnowione.

beztytuucis.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Równe 100 zabić, 46 headów. Ja mam lv 49, końcówkę. Nie wszędzie widać statystyki odnowione.

beztytuucis.th.jpg

No faktycznie na tej stronie masz

http://bfbcs.com/stats_ps3

ale na tej nie

http://www.bfbc2.eu/en/ps3/stats/

Polecam sprawdzic oficjalna strone

http://www.battlefieldbadcompany2.com

Wydaje mi sie ze znalazlem odpowiedz dlaczego nie masz Insygni za brązy. Chyba bedziesz zmuszony do zakupienia dodatki Specact, poniewaz masz kilka zabic tymi brońmi. Ale nie masz w nich brązowej gwiazdki.

Edytowane przez Arthur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanie pykam od czasu do czasu w bbc2 irytuje mnie latanie na padzie moze dlatego ze gralem duzo na symulatorach... i moje pytanie jest takie wiem ze do ps3 sa joysticki i moje pytanie czy jest mozliwosc uzywania joysticka w bbc2? posiadam thrustmaster hotasa bedzie wspol pracowal z ps3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanie pykam od czasu do czasu w bbc2 irytuje mnie latanie na padzie moze dlatego ze gralem duzo na symulatorach... i moje pytanie jest takie wiem ze do ps3 sa joysticki i moje pytanie czy jest mozliwosc uzywania joysticka w bbc2? posiadam thrustmaster hotasa bedzie wspol pracowal z ps3?

Może po prostu spróbuj??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przejmuj się, nie Ciebie jednego irytuje latanie w BC2, mnie również. Dlatego moim skromnym zdaniem dwa najlepsze rozwiązania:

1. "ubung macht meister" - czyli ćwiczenie czyni mistrza. Po prostu trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj. Przy obecnych pustkach na serwerach mapa Heavy Metal będzie najbardziej optymalna - wielokrotnie zdarzyło mi się widzieć śmigła stojące na respie.

Ewentualnie tryb Onslaugth.

2. NIE LATAĆ - LOL- czyli opcja używana przeze mnie! Latam tylko jako pasażer/strzelec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, za namową Askrisa, zamieniłem sobie sterowanie w śmigłowcu na to z BC1. Lata się dużo łatwiej i bardziej intuicyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie jest sterowanie w BC1? Bo niestety nie grałem :/.

Wejdź sobie w opcje, sterowanie i wybierz przy śmigłowcu ustawienia z BC1 :biggrin:

Kieruje się bez żadnych przycisków, tylko gałkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może po prostu spróbuj??

probowalem podlaczyc ale nie da rady, moze dlatego ze to nie jest przystosowane do ps3 tylko do pc? sa joysticki do ps3 ale nie wiem czy mi sie oplaca kupywac bo jak nie bedzie dzaialac podacz gry w bbc2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

od wczoraj jestem właścielem bad company 2 limited edition

i na nic nie moge znaleźć kilku odpowiedzi na moje pytania

gre mam po angielsku więc większości nie czaje

1.jak zmienić język gry

2.jak zdobywać bronie

3.dlaczego mam tylko 4 miejsca w każdym trybie (w każdym takie same)

4.w żadnym nie ma tylu pojazdów jakie widziałem na gameplay'ach, jest tylko czołg i quad

np. z tego filmiku nie mam ani takiej mapy ani broni chodź taką bronia gralem w singlu

5.jak wziąść apteczke

6.co daje tryb hardcore

nie mam tego helikoptera(żadnego) ani tej mapy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1.jak zmienić język gry

Gra na Ps3 wydawana na rynek Polski jest tylko po angielsku! :confused:

2.jak zdobywać bronie

Odblokowują się wraz z podnoszeniem rangi w Multi. Graj i same się odblokują :biggrin:

3.dlaczego mam tylko 4 miejsca w każdym trybie (w każdym takie same)

Nie rozumiem pytania. Jeśli chodzi o mapy to możliwe że nie masz VIP CODE, on udostępnia sporo więcej. Jeśli kupiłeś używkę to musisz doinwestować :(

4.w żadnym nie ma tylu pojazdów jakie widziałem na gameplay'ach, jest tylko czołg i quad

Patrz punkt 3, :rolleyes:

5.jak wziąść apteczke

Wystarczy na niej stanąć, kucnąć - whatever :wacko:

6.co daje tryb hardcore

Giniesz od jednego strzału, nie masz kilku udogodnień jak np: radar i inne duperele :scare:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z kontem EA,założyłem już 2 i nadal w grze wyświetla się komunikat ze logowanie zakończone nie powodzeniem i mam założyć nowe konto.

Aktywowałem swoją grę...,mam przypisane PSN id

Email jest na onet.pl,w samym koncie na EA mam zaznaczone kraj:Polska

Nie mam już pomysłu co zrobić :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konserwacja serwerow i sie nie polaczysz. Wejdz do tematu glownego i na ostatniej stronie jest ladnie napisane do ktorej i kiedy to potrwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam problem od 2 -3 dni tzn gdy wchodzę sam pograc , nie może znalesc mi żadnej mapy pisze że

gra w tej chwili jest nie dostępna prosimy sprobówac póżniej a gdy wejde przez zaproszenie wszystko działa normalnie czy ktoś już spotkał się z czymś takim ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dzisiaj identyczną sytuację, nie mogłem odpalić żadnego trybu i również po otrzymaniu zaproszenia w końcu odpaliło. Widocznie konserwują serwery, chyba było w ogólnym temacie coś o tym napomknięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to wyłączcie grę, wyjmijcie z napędu, i włączcie jeszcze raz, mi pomogło ;)

Nie do końca z tym się zgodzę. Jakiś czas temu próbowaliśmy pograć ze znajomymi (+ dla tych co zaszczycili obecnością) na prywatnym serv. Ani razu nie udało nam się odpalić trybu CONQUEST, dopiero za n-tą próbą poszedł RUSH. Wyłączanie gry, restartowanie konsol nic nie pomagało. Po kolei z różnych kont szły próby i nic. Dobre 40 min trwały starania i coś ruszyło. Trochę biedne jest wsparcie EA dla prywatnych gier.

Pytanie do osób, które grają mecze klanowe. Jak wam idzie w odpalaniu prywatnych meczy?

Edytowane przez Lucius_Ver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze tak samo - zależy od osoby hostującej lobby - zazwyczaj trzeba kilka razy zmienić hosta, ale zdarza się, że odpali za pierwszym razem. Jeśli "wyszukuje" cały czas servy, to nie odpali, trzeba zmienić mapę, tryb, a w ostateczności osobę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem z założeniem sobie sygnaturki z BF'a.

Czy to na oficjalnej czy też na innych stronach, gdy wpisuję swój nick psn to pisze że taki użytkownik nie istnieje.

Wiecie może co z tym zrobić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Na http://bfbcs.com/ps3 jak wpiszesz swój nick i Cię nie wyszuka, to jest tam taka opcja dodania siebie, jednak dzieje się to dopiero po kilku godzinach. Mam nadzieję, że o to chodziło. :rolleyes:

Edit: ta opcja jest na górze, nad informacją, że Cię nie mają w bazie danych, po prawej stronie "Update (Add to Queue)". Po kilu godzinach masz staty.

Edytowane przez kuba105000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem ale pisze że dopiero po 15 godzinach.

Nie wiem czy to jest to bo jak wpisuje w add player już po zalogowaniu to pisze player not found...

Zobaczymy za 15 godz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi