Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam... mam takie pytanie jak zagrać z kolegą online ? Ja mam battlefield bad company 2 i on też. ja i on jesteśmy on line. Tez mamy dodane siebie do znajomych. I co dalej ? Jak razem wejść na tą samą mape ? i razem grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jako, że od pewnego czasu gram usilnie w BBC2 po sieci nurtuje mnie następujące pytanie:

W jaki sposób najefektywniej ustawić sobie sterowanie?

Szczególnie mam na myśli przycisk FIRE oraz ZOOM, które domyślnie ustawione są jako:

FIRE - R1

ZOOM - L1

Zauważyłem, że przy takim ustawieniu, przy każdorazowej próbie strzelania dość ciężko jest sterować celowaniem- kciukiem :)..

Natomiast używając ustawienia, bodajże, LEFTY, czyli R1 - zoom, a L1- strzał, celowanie jest dokładniejsze.

Może to moje subiektywne odczucie, ale podczas strzelania (prawa ręka- palec wskazujący :D) oraz celowania (prawa ręka - kciuk :D) dość ciężko jest namierzyć poruszającego się przeciwnika.

Czy możecie opisać swoje odczucia i spostrzeżenia, bo może inne niż DEFAULT ustawienie pada będzie korzystniejsze.

Dzięki za uwagę,

Pozdr,

Jay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ci wygodnie tak graj.

Ja gram na standardowych ustawieniach (L1 - zoom, R1 - strzal), i gra sie bardzo dobrze (z reszta z innymi ustawieniami nawet nie probowalem, bo bym sie nie przyzwyczail).

Quick Scopy moja M95 z x4 wychodza bardzo dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ci wygodnie tak graj.

Ja gram na standardowych ustawieniach (L1 - zoom, R1 - strzal), i gra sie bardzo dobrze (z reszta z innymi ustawieniami nawet nie probowalem, bo bym sie nie przyzwyczail).

Quick Scopy moja M95 z x4 wychodza bardzo dobrze :)

Chyba masz rację, to raczej kwestia przyzwyczajenia oraz ilości spędzonych godzin podczas gry online :)

Jeszcze nie ograłem bbc2, a już premiera b3 się zbliża :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanie od niedawna mam bc2 i chciałbym się dowiedzieć czy w multi bronie mają swoje ulepszenia ( celownik , latarka itp.) Ostatnio grałem w bete bf3 i chciałbym się dowiedzieć czy tutaj też jest coś takiego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Latarki nie ma, pozostałe rzeczy są. Celowniki, granatnik, strzelba podlufowa itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze pytanie:

Na jakiej "sensitivity controller stick" gracie?

Próbuję od początku na czułości 100%, ale sądzę że dla lepszego celowania warto byłoby zmienić ustawienia na około max 70%?

Szczególnie w sytuacji gdy ktoś biegnie zygzakiem to ciężko w niego celować przy maksymalnej czułości... Oczywiście większa czułość pomaga przy szybkim obracaniu się, ale chyba nie ma co z tym przesadzać..

A Wy jakie ustawienia preferujecie?

Pozdr,

Jay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram na maksymalnej czułości od samego początku. Z resztą nie jest ona jakaś wybitnie duża, zobacz sobie czułość ustawioną na maxa w MW2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy Battlefield 3 dostępny w PS Store to jest polska wersja językowa. A jeżeli nie jest to czy Online Pass będzie działał na polskim koncie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , mam problem i nie wiem jak go rozwiązać . Na stronie battlelog zalogowałem się z mojego konta ps i nie wyświetla się ono jako moje tzn. Bali_PL tylko jako czarnybez19...

jest to konto mojego kuzyna , który logował się na mojej konsoli gdy ją dostałem , ponieważ miałem problemy z netem . Na stronie origin.com na moim koncie ps widnieją 2 osobowości konsolowe moja Bali_PL i kuzyna czarnybez19... I przez to na battlelog loguje mnie na jego konto a ja jestem jako żołnierz scr. http://i43.tinypic.com/vp8h.png Chcąc dołączyć do plutonu ,dodać znajomych musze podawać jego konto a nie swoje . Proszę o pomoc jak to zmienić tzn. usunąć jego konto z mojego konta ps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam problem przed chwilą wszedłem na stronę Battleloga i okazało się że mam wyczyszczone całe statystyki . Mam pytanie czy ktoś z was miał też taki problem i co w takiej sytuacji zrobić ( wiem że niedawno nie działały serwery na ps3) ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukałem trochę i też tak mam i masa innych osób.

Rozwiązania nie znalazłem, ale może wystarczy włączyć konsolę i statystyki znowu się zaktualizują.

Zobaczę jak wrócę do domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż dzięki za odpowiedź ja też zobaczę jak już wrócę do domu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również mam problem ze statami. Dzisiaj wyczyściło mi 2 razy. Nie wiem kompletnie o co kaman. Mam nadzieję, że to chwilowe problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam male problemy z kontem battle log.

Przy zakladaniu konta chcialem uzyc danych z PSN, niestety adres w uzyciu i nic nie moglem zrobic.

Zalozylem nowego maila, na nim zalozylem konto na battle log. Niestety nie wykrywa go w grze.

Mozecie cos poradzic??

Co robie zle??

dzieki

Poradzilem sobie odzyskujac haslo na stronie EA

Swego czasu sprzedalem Battlefield BC2 na PC i musialem maila podac kupujacego.

Najwazniejsze ze powinno dzialac

Jutro spradze czy dziala na PS3

Pozdrawiam

Edytowane przez rafi37

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak włączyłeś u siebie na konsoli BF3 to konto założone zostało automatycznie logujesz się danymi z PSN.

Przynajmniej ja tak miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z battlelogiem... jak pewnie polowa swiata lol.... whatever..... nie moge sie zalogowac.... loguje sie przez konto PSN..... zalozylem nowe... nie moge zweryfikowac z kontem z PSN bo jest zweryfikowane z kontem z PSN... dane z PSN nie dzialaja mi na battlelogu.... komedia... placz.... potrzebuje pomocy od was :) .... prosze o wytlumaczenie krok po kroku jak to jest ze wam dziala a mi nie ... heh :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak włączyłeś u siebie na konsoli BF3 to konto założone zostało automatycznie logujesz się danymi z PSN.

Przynajmniej ja tak miałem.

Dane do konta z EA! Ja i pewnie większość też mam zbieżne z tymi z PSN za wyjątkiem hasła; to miałem takie jak przed słynnym atakiem na PSN po którym hasło musiało zostać obligatoryjnie zmienione,

Jeśli więc nie chce Wam wejść z danymi obecnie używanymi w PSN to spróbujcie z hasłem którego używaliście przed majem tego roku ... oczywiście kto pamięta ... jest zresztą opcja przypominajki więc to nie problem, mimo wszystko u mnie prób zalogowania się było dwie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem trailer Act of Valor i dostałem kod na dog tagi z tym, że kod nie działa mi, ale również wielu innym osobom, pisałem do polskiego oddziału EA ale oni mają to w dupie i dopisali, że nie mogą nic zrobić bla bla bla... Wie ktoś jak zrobić, aby te dog tagi pojawiły się na koncie ?

tu jest link do newsa KLIKAJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są dogtagi tylko dla US. Było przewijane już ze 100 razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi