prezes 4 Napisano 21 Luty 2012 Witam Panowie jak dodac znacznik klanu do psn id . Wiem ze jakos w battlelogu tylko nie wiem jak. Z gory dzieki Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 21 Luty 2012 (edytowane) Witam Panowie jak dodac znacznik klanu do psn id . Wiem ze jakos w battlelogu tylko nie wiem jak. Z gory dzieki Pozdrawiam Wejdź w edycję profilu z paska zadań na samej górze strony. Tam jest się pole "Ustawienia żołnierza. Edytuj wygląd żołnierza i znacznik klanu". Wpisujesz znacznik (do 4 znaków). Wsio :) Edytowane 21 Luty 2012 przez The_Siemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezes 4 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Wejdź w edycję profilu z paska zadań na samej górze strony. Tam jest się pole "Ustawienia żołnierza. Edytuj wygląd żołnierza i znacznik klanu". Wpisujesz znacznik (do 4 znaków). Wsio :) Robie dokladnie tak jak napisales i nic mi to nie daje wyskakuje mi napis ,, found invalid tag names ,, Edytowane 22 Luty 2012 przez prezes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Możecie wejść na multi w BC2 ? Bo ja nie mogę się zalogować :dntknw: A tak na marginesie jak zdobyć trofeum " Zniszcz rozgłośnie radiową" czy jakoś tak w BC Vietnam . Multi w MOHu też mi nie działa. edit: Ok już działa Ale jak to trofeum zdobyć to prosiłbym o info Edytowane 26 Luty 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 26 Luty 2012 A więc wymieniłem pada i problem wciąż występuje chociaż jakby w mniejszym stopniu tj. rzadziej pojawiam się bez broni oraz jak już jej nie mam to chyba mniej czasu potrzeba na jej pojawienie się niemniej problem wciąż istnieje i momentami skutecznie utrudnia grę, problem z teksturami na pojazdach, budynkach też ciągle występuje, aczkolwiek jak wcześniej - nie nonstop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
westcoast59220 0 Napisano 27 Luty 2012 Witam kolegów po padzie! Mam problem, mam BF3 oczywiście polską wersję językową. Dubbing jest ale menu jest po angielsku. Da się to jakoś ustawic. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczybruzda 130 Napisano 27 Luty 2012 Witam kolegów po padzie! Mam problem, mam BF3 oczywiście polską wersję językową. Dubbing jest ale menu jest po angielsku. Da się to jakoś ustawic. Proszę o pomoc. Uuu kolego coś masz nie tak bo u mnie full Polish w całej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
westcoast59220 0 Napisano 27 Luty 2012 może przy 1-wszym odpaleniu bf-ka ustawiało się i przeoczyłem, ale chyba nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamiemonovitz 80 Napisano 27 Luty 2012 Bez obrazy, ale czas nauczyć się angielskiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
westcoast59220 0 Napisano 28 Luty 2012 znam angielski, ale wydaje mi sie że nawet ty nie potrafisz przetłumaczyc w 100% wszystkich opisów broni itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Luty 2012 Może masz menu konsoli po angielsku? Napisy ustawiają się automatycznie z językiem konsoli i nie da się inacze tego zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 28 Luty 2012 tak to jest jak ma się pirata :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Luty 2012 tak to jest jak ma się pirata :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
westcoast59220 0 Napisano 28 Luty 2012 mam oryginała, bez sensu co ma menu konsoli do menu gry, po cholere by robili polską wersję, a co do konsoli to kupiona w Polsce i nie ma tam do ustawienia j. polskiego. wy macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Luty 2012 Gra automatycznie ustawia sobie język w stosunku do języka menu konsoli. Też mam grę kupioną w Polsce a mam angielskie napisy ze względu na język XMB. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamiemonovitz 80 Napisano 28 Luty 2012 Dzięki Szlachcic, dzięki Twojej informacji moje granie stanie się o wiele przyjemniejsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 28 Luty 2012 tak to jest jak się nie umie czytać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Luty 2012 tak to jest jak się nie umie czytać :) Wybacz ale to Ty wyskoczyłeś z jakimś idiotyzmem na który właśnie zareagowałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 28 Luty 2012 Wybacz ale to Ty wyskoczyłeś z jakimś idiotyzmem na który właśnie zareagowałem :) bo koleś robi inny temat, zamiast w bf3 się zapytać lub po prostu użyć googli itp :) tadam :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
westcoast59220 0 Napisano 28 Luty 2012 bo koleś robi inny temat, zamiast w bf3 się zapytać lub po prostu użyć googli itp ziomek po to jest forum zeby pytac , w googlach nic nie ma na ten temat, wysłałem do bf-a info o pomoc ale wole miec info z kilku źródeł bo może ktoś już sie z tym problemem spotkał wczesniej. z tego co mi wyjaśniliście to ps3 to kupa skoro język menu gry zależy od j. konsoli...coraz częściej żałuję że kupiłem ps3... a i jeszcze 1 . da się zainstalowac jakies spolszczenie do ps3 żeby język gry się zmienił? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Luty 2012 A w menu nie możesz zmienić języka XMB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwis 13 Napisano 28 Luty 2012 Wiesz widocznie gościa to przerasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damicjo 1 Napisano 28 Luty 2012 Mam pytanie co do żołnierzy. Nie raz widziałem że kolesie na 1 koncie mają po 2-3 żolnierzy i nurtuje mnie jak się to robi. Może to i głupie pytanie ale proszę o szybką odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 29 Luty 2012 Mam pytanie co do żołnierzy. Nie raz widziałem że kolesie na 1 koncie mają po 2-3 żolnierzy i nurtuje mnie jak się to robi. Może to i głupie pytanie ale proszę o szybką odpowiedź. Mogę się mylić, ale przypuszczam że logują się tym samym adresem email na różnych kontach konsoli. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damicjo 1 Napisano 29 Luty 2012 (edytowane) Aha dzięki. A tak przy okazji. Chodzi mi o Status Weterana. Mam 1(BFBC2 BF3) a nie raz widziałem kolesi którzy mają też za BF2 i BF 1943 mam te gry gram w nie (na tym samym email-u) a statusu mi nie dodaje. Dlaczego? Edytowane 29 Luty 2012 przez damicjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach