Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko co go powoduje? Na pewno nie gra, bo pożyczyłem ją od kolegi, któremu działa idealnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czy kod online pass jest przypisywany do konsoli,konta ea czy konta psn ? Czy kodem online pass można się podzielić tak samo jak kupuje się gry w kilka osób ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypisany.

Mam jakby "crasha" save z kampanii. Jeśli wybiore na nowo misje i będe od niej kontynuował kampanie to zaliczy trofea za ukończenie kampanii ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypisany.

Odpowiedz genialna :laugh: Typ pyta czy jest przypisany do konta czy konsoli i dostaje odpowiedz "przypisany":rofl:

OP jest przypisany do konsoli a nie konta i nie mozna sie nim dzielic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy aby na pewno do konsoli :whistling:

ps. rownie dobra odpowidzia jak "przypisany" mogloby byc: "TAK" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedz genialna :laugh: Typ pyta czy jest przypisany do konta czy konsoli i dostaje odpowiedz "przypisany":rofl:

OP jest przypisany do konta a nie konsoli i mozna sie nim dzielic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam powyższe, co w sumie już sprawdzałem 2 dni przed premierą ;-P

... On-line pass nie jest przypisany wyłącznie do jednego konta, po udostępnieniu mi passów przez innego z moderatorów odpaliłem grę na jego koncie (UK) i przywitany zostałem gratulacjami z udanego zakupu przepustki i innych dodatków (odpalonych wcześniej na moim koncie PL) ...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze,ze nie dosc,ze niektorzy nie wiedza do czego jest przypisany to jeszcze te bledne informacje sprzedaja innymi. Jak do tej pory nie wyszedl OP,ktory by byl przypisany do konta albo ja o takim nie wiem. A dzielenie OP na druga konsole to juz w ogole abstrakcja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzałem wyłącznie pod katem osób które mają po kilka kont; główne, klanowe, rodzeństwa itp. W tych przypadkach nie muszą dokupować OP, wystarczy że odpalą go na którymś z kont. Odpalania na innej konsoli nie weryfikowałem, ale to oczywiste że musi też zadziałać po dodaniu do niej konta z aktywnym kodem. Co jeśli moja peestrójka wyzionie ducha? Przecież nie będę płacił jeszcze raz za wszystkie rzeczy z PNS! Co innego z dzieleniem kodu, udostępnianiem go kumplom, handlowaniem itp. To akurat mam głęboko w d... i nie będę się wypowiadał. Mimo wszystko rozwiazanie wynika z tego co wyżej napisalem :whistling:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dodatek Back To Karkand jest w wersji polskiej? Chciałem go pobrac ale nei wiem czy coś sie nie pochrzani czy coś.

Byłbym wdzieczny za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dodatek Back To Karkand jest w wersji polskiej? Chciałem go pobrac ale nei wiem czy coś sie nie pochrzani czy coś.

Byłbym wdzieczny za odpowiedz

Możesz pobierać, nic się nie stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz pobierać, nic się nie stanie.

Ok, ale Podstawke mam pudełkową PL, czyli rozumiem, że Karkand jest po angielsku? Jak to wygląda w grze, tylko nowe mapy są poźniej bez spolszczenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam oryginalne ps3, oryginalne gry i gram przez neta. Wyjeżdżam na 2 tyg. i nie mam jak podłączyć do neta a mam nowe 3 gry m.in. battlefield 3, czy uruchomie je bez neta? nie chodzi mi o gre przez neta tylko czy da rade wogóle ją włączyć? Czy wyświetli się aktualizacja?

A można podłączyć do ps3 neta na pendrive ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 tak cieżko samemu sprawdzic czy bf3 bez neta sie uruchomi? <_<

2 nie podlaczysz neta przez usb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uruchomisz a aktualizacja się nie pojawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ostatniej aktualizacji systemu PS3 z dnia 09.02.2012 mam problem z battlefieldem. Niezależnie czy jest to kampania czy gra online czy co'op jest tak samo.Mapa ładuje się, po załadowaniu jest czarny ekran i nic się nie dzieje, muszę wyłączać grę. Płyta nie jest uszkodzona, wszystkie inne gry chodzą bezbłędnie. Prosze o odp. pomoc jeśli ktoś ma taki sam problem, z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ciężko sprawdzić na odległość.

Nie ma mnie w domu od tygodnia, właśnie wróciłem i wyjeżdżam do Austrii. PS3 czekało na mnie w domu, a gra jest spakowana gdzieś w torbach także trudno ...

W każdym razie dzięki za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem ze sterowaniem w Battlefield 3, mianowicie w momencie strzelania w przeciwnika broń sama się zmienia (w przypadku gry każdą klasą) i tak np. technikiem po wystrzeleniu 10,15 pocisków, żołnierz sam wyciąga wyrzutnie RPG czy palnik. Nie wiem czy to problem z samym padem czy z grą. W innych grach ten problem nie występuje.

Czy ktokolwiek z Was spotkał się z podobnym problemem? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Drobne pytanko: jak rozstawiać w określonych miejscach ammo lub apteczkę. Nie chodzi mi o rzucanie tylko jak trzymać apteczkę/ammo w rękach i wtedy nacisnąć R1.

EDIT: Już wiem jak to zrobić. Wystarczy zmienić na pistolet i wcisnąć przycisk od apteczki/ammo a później R1. A jeśli chcemy trzymać w rękach granat (który nam nie wybuchnie) to wystarczy przytrzymać L2 & R1 i dokładnie przycelować.

Edytowane przez Thrasher8888

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam kolejne pytanie : Nie przeszkadza wam bardzo mała liczba graczy?? Na niektorych mapach spotkac kogoś to sukces

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam wrecz odwrotnie, caly czas pelne serwery i ciezko znajomych zaprosic bo gra pelna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam wrecz odwrotnie, caly czas pelne serwery i ciezko znajomych zaprosic bo gra pelna

Nie w tym problem. Ja nie twierdze, że serwy są puste. Ale, że mapy nawet przy max graczy wydają sie wyludnione. Też tak macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

mam problem, który tyczy się i bc2 i zauważyłem go na trialu bf3, gdy się odradzam często nie mam broni, tj. jest celownik, na interfejsie jest liczba amunicji (jak zmieniam na pistolet to to też się zmienia), ale sama broń się nie pokazuje, niby nic ale nie mogę też wówczas strzelać, muszę trochę poczekać (różnie, raz krócej raz dłużej), czasami wszystkie bronie pojawiają się od razu, a czasami najpierw sam karabin, potem dopiero pistolet, a potem reszta, przez to zazwyczaj muszę się odradzać na tyłach i chować się żeby odczekać, w BF3 też to odnotowałem, a dodatkowo po zmianie pada na inny (niesony) problem nie występował - jakim cudem pad może takie coś powodować? dodatkowo dodam, że w innych grach nie miałem problemów w tej kwestii a także w bc2/bf3 gdy już żołnierz "wyjmie" broń to nie ma żadnych problemów, działa tak jak powinno, czy jedynym rozwiązaniem jest zmiana pada czy można inaczej coś na to poradzić?

dodane:

zapomniałem o drugim problemie - ostatnio w bc2 nie wczytuje mi się do końca grafika, tekstury (głównie pojazdy i elementy otoczenia), a także czasami modele pojazdów są bez szczegółów (np. minigun na śmigłowcu był kwadratowy, ale kręcił się i strzelał jak trzeba ;D), problem nie występuje non-stop a sporadycznie

Edytowane przez MichuL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi