The_Siemek 1040 Napisano 1 Marzec 2012 Spróbuj zalogować się na strony tych gier i zaktualizować tam status gry. Mi pomogło przy BF1943 i BFBC2 (co prawda z Vietnamu mi nie liczy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 2 Marzec 2012 Witaski Mozecie mi podpowiedzieć jak zdobyć trofeum " Desroy a Hannoi hanah propaganda spaker" w BC2 Vietnam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) Oglądaj od 1:04.Masz rozwalić megafon na słupie.EDIT: no problemo :). Edytowane 2 Marzec 2012 przez The_Siemek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 2 Marzec 2012 Wielkie dzięki, masz umnie piwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezes 4 Napisano 7 Marzec 2012 witam moze mi ktos powiedziec co to jes za stosunek z/p na battlelogu zaraz obok celnosci w % bo nie jest stosunek zgonow do zabojstw z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaizu_5 19 Napisano 7 Marzec 2012 witam moze mi ktos powiedziec co to jes za stosunek z/p na battlelogu zaraz obok celnosci w % bo nie jest stosunek zgonow do zabojstw z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam Stosunek zwycięstw do porażek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prezes 4 Napisano 7 Marzec 2012 Stosunek zwycięstw do porażek. dzieki kolego tez tak podejrzewalem ale wolalem sie upewnic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_u_d_i_ 0 Napisano 7 Marzec 2012 Witam. Mam pytanie w zwiazku z Battlefield 3 Limited Edition ponieważ kupiłem bez online pass i czy kupie na PS Stone to czy będe miał dodatek Back of Karkand ? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaKaJ-PL 29 Napisano 7 Marzec 2012 to zależy od tego czy w pudełku były oddzielne kody na dodatek i online pass jeśli nie masz żadnego kodu to i tak ci to nic nie da Będziesz musiał kupić to i to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 7 Marzec 2012 to zależy od tego czy w pudełku były oddzielne kody na dodatek i online pass jeśli nie masz żadnego kodu to i tak ci to nic nie da Będziesz musiał kupić to i to Dokładnie tak - w pudełku powinien być osobny kod na Back to Karkand. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaKaJ-PL 29 Napisano 7 Marzec 2012 Ja miałem wersję z PSS (moja pierwsza zrzuta) i gościu mnie wy...kiwał, ładnie mówiąc, bo zmienił hasło i zachował 2 sloty na B2K dla siebie Musiałem kupować samo DLC, ale i tak mi się to opłaciło, bo zaoszczędziłem jakieś 62zł poszukaj na gametrade tam ludzie ciągle robią zrzutki jeżeli jeszcze masz kartę, lub kupisz zdrapkę to chętny znajdzie się od razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_u_d_i_ 0 Napisano 11 Marzec 2012 Mam pytanie jak kupiłem Battlefield 3 limited edition (pl) bez kodów to jak bym kupił teraz Battlefield 3 limited edition (angielską) to mógłbym wykożystać kody do tej PL ? elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaKaJ-PL 29 Napisano 11 Marzec 2012 nie taniej byłoby kupić sam kod? online passa masz za 30zł (ponoć promocja jest) a B2K za 55zł BF z PSS jest za 240zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_u_d_i_ 0 Napisano 11 Marzec 2012 ja nie mam ani karty kredytowej ani zdrapki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kickass 0 Napisano 12 Marzec 2012 Witam , szybko postaram się przedstawić mój problemik :) . Problem polega na tym że od zakupu gry BF3 grałem w nią codziennie , potem odstawiłem konsole na 2 dni i pojawiły się błedy w BF3 , bo nie mogłem wchodzić do gry po przez opcje ''SZYBKA GRA'' . Nieprzeszkadzało mi to zbytnio bo mogłem przez serwery i wszystko chodziło normalnie , lecz znów zostawiłem konsole na tydzień i jak ją znów podpiełem do sieci do BF3 chodził normalnie , ale musiałem iść do pracy więc PS nie był włączony pare godzin i włączam a tam coś takiego .. "UTRACONO POŁĄCZENIE Z EA GAMES '' <----- Mówię ok połączę się na nowo , i następny komunikat '' WCZYTYWANIE DANYCH PROFILU'' < ------- I to jest mój problem bo ten PS wczytuje i wczytuje że prawie sie nie zesra . Wiecie o co chodzi ? jak możecie to pomocyyyyyy bo kurwicy można dostać , a i wiem jak to obejść usówam przed startem gty dane konta BF3 i włączam i jest ok ale jak wyłącze to dzieje się na nowo tak samo ... HELP !!!!! A zapomniałem dodać że się strasznie wolno ładuję , wcześniej tak nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_u_d_i_ 0 Napisano 13 Marzec 2012 czy ktoś ma na sprzeaż online pass (nie zużyty ) do bf3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_u_d_i_ 0 Napisano 16 Marzec 2012 potrzebuje kupić online pass z dodatkiem Back to Karkand. ale nie mam k/k. PILNE !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 17 Marzec 2012 zajdź do MM czy innego sklepu, kup zdrapkę i po kłopocie, albo poszukaj na allegro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 12 Czerwiec 2012 Możecie mi powiedzieć dlaczego nie zalicza mi zdobytego czasu w BC2 Onslaught Mode? Zakupiłem sobie ten dodatek perę dni temu, pograłem troszkę i z tego co zakumałem to pod LEADEBOARD powinny wyświetlić się moje czasy przejścia pod odpowiednimi mapkami i skalą trudności, a u mnie NIC PUSTO :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rico14 0 Napisano 15 Czerwiec 2012 Witam nie wiem czy to odpowiedni dział do tego ale mam następujący problem Mój obecny pC zaczyna sie sypać korzystam z niego głównie do gry w bf3 i do internetu ale posiadam też ps3 oczywiście gra na ps3 sprawia mi jakoś więcej zabawy i moje pytanie brzmi co bardziej sie oplaca czy kupić nowy PC czy kupić sobie BF3 na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 15 Czerwiec 2012 Napewno kupno nowego bfa będzie tańsze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilikegroove 0 Napisano 24 Czerwiec 2012 Mam problem tego typu że Battlelog w grze jest od jakiegoś czasu nieaktualny, pokazuje mi osiagniecia prawie sprzed półtora miesiaca, natomias jak wchodzę przez kompa to wszystko jest ok. Ktoś spotkal sie już z czyms takim i wie jak temu zaradzić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 24 Czerwiec 2012 Mam problem tego typu że Battlelog w grze jest od jakiegoś czasu nieaktualny, pokazuje mi osiagniecia prawie sprzed półtora miesiaca, natomias jak wchodzę przez kompa to wszystko jest ok. Ktoś spotkal sie już z czyms takim i wie jak temu zaradzić ?? Może masz złą datę na konsoli ( XMB ) , czasem to powoduje problemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 24 Czerwiec 2012 (edytowane) U mnie też ten Battle Feed nie działa w menu gry. Miałem dość długą przerwę od BF'a 3 i w między czasie pożyczałem płytkę z grą kuzynowi, ale ten grał na swoim koncie i ma również swojego online passa (z tym że nie miał już gry, dlatego pożyczył ode mnie) i jakiś czas temu oddał mi ją, mnie wzięło na BF 3 znowu ale właśnie zauważyłem, że w menu w Battle Feed ostatnie wydarzenie jest z przed 39 dni i zdobyty jakiś dodatek do broni przez mojego kuzyna. Próbowałem ostatnio coś z tym grzebać ale nie udało mi się nic z tym zrobić. W sumie mi to nie przeszkadza ale fakt faktem że u mnie również jest nieaktualny. Edytowane 24 Czerwiec 2012 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 27 Czerwiec 2012 Witam, potrzebuję zdobyć dwie baretki. Walka pojazdami powietrznymi, kierować samolotami nie umiem więc szukam jakiegoś gracza do pomocy który umie latać helikopterem, nigdy nie mogę na takiego trafić, zabijam maksymalnie dwóch wrogów a potrzeba sześciu... Druga to obrońca przekaźników jakby ktoś mógł na chwilę wskoczyć na jakiś pusty serwer i kilka razy podłożyć ładunek byłbym wdzięczny, męczę się z tym bo zawsze brakuje w normalnej grze... jakby ktoś był chętny pomóc przy którymś to id ulik10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach