spiky 0 Napisano 7 Luty 2013 I póki co kod użytkuję się bardzo dobrze. I mam pytanie do was. Czy da się dokupić premium do zwykłego bf3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 7 Luty 2013 (edytowane) I póki co kod użytkuję się bardzo dobrze. I mam pytanie do was. Czy da się dokupić premium do zwykłego bf3? tak, zajrzyj do ps store, można jeszcze płacić tym http://www.bzwbk.pl/karty-platnicze/karty-przedplacone-pre-paid/karty-internetowe/karta-internetowa.html#tab_najwazniejsze_korzysci Edytowane 7 Luty 2013 przez nathrent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 2 Czerwiec 2013 Mam takie głupie pytanie. Zawsze mnie ciekawiło czym różni się Battlefield Bad Company od zwykłego Battlefielda. Odpowie ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 2 Czerwiec 2013 Zasadniczo to tym, że w Bad Company występuje Zła Kompania ;) Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArCard 0 Napisano 12 Lipiec 2013 witam mam taki problem ze sterowaniem w bf3 otóż czasem gdy używam prawej gałki analogowej to mój żołnierz strzela bądź rzuca apteczkę/amunicję a to przeszkadza w grze i chciałbym do tej gałki miec tylko sprint( oczywiście działa) co mógłbym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Lipiec 2013 Kup nowego pada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 12 Lipiec 2013 (edytowane) Tak , to niestety wina wysłużonego pada. Samoistne rzucanie ammo/medkit , zmiana broni czy kucanie. Miałem podobnie, o dziwo przeszło jak pizdnąłem padem o podłogę z nerwów. Ale nie polecam jako metody naprawczej. Edytowane 12 Lipiec 2013 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 13 Lipiec 2013 nie musi kupować nowego pada da się to naprawić ktoś tu gdzieś na forum zapodawał filmik :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 13 Lipiec 2013 No tak!!! Trzeba coś podłożyć pod płytkę czy coś w tym stylu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 14 Lipiec 2013 Wystarczy dokręcić śrubki w padzie, ale z wyczuciem, nie za mocno. Ja tak okresowo kuruję swojego i jeszcze działa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 17 Lipiec 2013 Od dłuzszego czasu nie uruchamiałem Batlleoga, teraz uruchomiłem i dupa. O ile po zalogowaniu ogólny profil jest dostępny to już dostęp do statystyk nie - Wczytywanie statystyk - i wisi. I tak samo jst z BF3 i MOH:W. Jakieś pomysły - przeglądarka Opera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 17 Lipiec 2013 No pomysły są standardowe - reset przeglądarki, aktualizacja FlashPlayer'a, zmiana przeglądarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 18 Lipiec 2013 Pierwsze dwie nic nie dały, trzecia odpada. Mimo wszystko dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 18 Lipiec 2013 Mori, a z tym probowales? http://filebell.com/149869900733368/battlelog-web-plugins_217_115.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 18 Lipiec 2013 Mori, a z tym probowales? http://filebell.com/149869900733368/battlelog-web-plugins_217_115.htm Próbowałem i Nothing :/ Chyba coś popi..i z Operą, olać to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 18 Lipiec 2013 No to przeinstaluj tę Opere, jak wina w niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cegipl 7 Napisano 20 Lipiec 2013 Mam problem z bronia ppanc. Kompletnie nie nalicza mi od jakiegoś czasu killi za nią. NA początku myślałem, że to kwestia siedzenia w heli, bądź innym pojeździe i że kile im są zaliczane, ale jak biegam po polu i widzę, dwubój, zniszczenie pojazdu itp. i na koniec licznik w zadaniach nie podskakuje to coś jest nie tak. Szlag mnie trafia bo potrzeba mi 50 kili z ppanc a licznik na 22 się zatrzymał i nie idzie! macie jakąś poradę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaxuck 4 Napisano 20 Lipiec 2013 To nie podkładaj min tylko strzelaj z rpg/smaw, w zadaniu jest napisane "Zabij 50 wrogów przy pomocy wyrzutni ppanc". Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cegipl 7 Napisano 20 Lipiec 2013 Mylisz, się. Chodzi o miny przeciwpancerne a nie RPG/SMAW. W angielskiej wersji zadanie brzmi "50 AT rocket kills", a AT to są pociski ppanc. Jakieś inne sugestie dlaczego mi nie zlicza tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaxuck 4 Napisano 20 Lipiec 2013 Od kiedy to rocket to po angielsku mina? Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie, w RPG/SMAW masz pociski ppanc. i o to chodzi nie o żadne miny... Wejdź na serwer ubij kogoś z rpg/smaw i zobaczysz sam na własne oczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cegipl 7 Napisano 20 Lipiec 2013 zwracam honor, masz rację wcześniej musiały kile mi jednakowo wpadać i z rpg/ smaw i z min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach