commor 2 Napisano 15 Luty 2010 W tym temacie możemy pochwalić się swoimi osiągnięciami, najlepiej popartymi screenem.edit: cwir--------------------------------------------------Ja gram prawie zawsze medykiem (z tracerem) a tutaj moje Personal Best ( doszedł medal za granie 24 godziny i pierwszy na liście :biggrin2:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toniak 0 Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) Ale dzisiaj mi się fajnie czołgiem jeździło i latało Apachem http://online.freeware.info.pl/desert-operations.html A tu sesyjka z INFANTRY (Engineer - SCAR) Edytowane 23 Sierpień 2017 przez Toniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Luty 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 24 Luty 2010 A tutaj już chyba na koniec demka udało mi się zdobyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doug 2 Napisano 24 Luty 2010 Mój rekordowy combat score :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 25 Luty 2010 Nieźle, widzę że godnie pożegnałeś DEMO :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 25 Luty 2010 (edytowane) Nie mam żadnego screena z meczyku ale wczoraj zrobiłem foto odznaczeń której udało mi sie zdobyc :thumbsup: Edytowane 25 Luty 2010 przez mcroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alieen 4 Napisano 25 Luty 2010 Nie mam żadnego screena z meczyku ale wczoraj zrobiłem foto odznaczeń której udało mi sie zdobyc :thumbsup: Ładnie żeś pan uciułał ;) a za tydzien montujemy ekipe z hs i pykamy od nowa :) jutro preordera skladam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azifrael 0 Napisano 25 Luty 2010 (edytowane) Jak na goscia, ktory przez ponad 2 lata az do teraz nie gral w zadnego fpsa, a demo dodatkowo bylo pierwszym na konsole w zyciu to mysle, ze wynik calkiem znosny ;) Edytowane 25 Luty 2010 przez Azifrael Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sayon 0 Napisano 27 Luty 2010 Najwyższy wynik Combat to 6082. Gram prawie zawsze Assaultem, dlatego też taki ten wynik, a nie inny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DM* 0 Napisano 4 Marzec 2010 sami mechanicy lub czolgisci ;) to ja dam swoja kampe troche duzo zgonow jak na snajpera ale rushowalem gdyz moj team niemrawo atakowal stacje m-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 5 Marzec 2010 Jestem pełen podziwu dla Waszych osiągnięć punktowych!!!!! Ale...dla mnie najważniejszym priorytetem w graniu jest frajda z gry zespołowej oraz bycie w grupie zwyciężającej! Jeśli wygrywamy- to znaczy że byliśmy lepsi jako zespół, jako oddział...to daje mi więcej przyjemności niż rekordowy wynik w "lost team"... I może dlatego nie mam rekordów???? respect... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kunio 0 Napisano 6 Marzec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 7 Marzec 2010 No i Battlefield pękł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kunio 0 Napisano 7 Marzec 2010 wiekszego screena sie nie dalo wsadzic? ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 7 Marzec 2010 wiekszego screena sie nie dalo wsadzic? ;p Nie chciało mi się go zmniejszać. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freezy1989 16 Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) Piątkowa 1 sesja ;) , zacząłem grać Assaultem :P Edytowane 12 Marzec 2010 przez freezy1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 17 Marzec 2010 Największe i najdroższe co udało mi się rozwalić to czytnik BR w PS3 :down:. Punktów za to jest 350 ale w środkach płatniczych NBP :angry:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 19 Marzec 2010 zlicza Wam killsy z thomsona? do zdobycia jest naszywka "get all weapons bronze stars" ale niestety ilu bym nie ubil, wciaz pokazuje 0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) Moja czarnulka ma już nowe serce :thumbsup:, faktycznie na statystykach nie zlicza Thomsona bo na pewno kogoś utłukłem......... EDIT; RPG i granatnika też coś nie nalicza Edytowane 19 Marzec 2010 przez commor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) Najlepszy wynik, snajper z VSS, chociaż polatałem też UAV :P Valparaiso Edytowane 22 Marzec 2010 przez Miszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Marzec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysi3kk 0 Napisano 23 Marzec 2010 http://img687.imageshack.us/i/19032010482.jpg/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor33 1 Napisano 25 Marzec 2010 (edytowane) mój najlepszy rekord : 32050 :D :rolleyes: :) Edytowane 1 Kwiecień 2010 przez mateor33 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 1 Kwiecień 2010 (edytowane) dziś zaszalałem nożykiem, sprzedałem 23 kosy Edytowane 1 Kwiecień 2010 przez KrisPora_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach