Sebo1261 0 Napisano 6 Sierpień 2010 a to moje osiągnięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 6 Sierpień 2010 W dniu 6.08.2010 o 12:03, commor napisał: Jest ponad 3 tysie serwerów, półtora miliona graczy a tu taka niespodzianka wczoraj nas spotkała. Słyszę kolegi tekst: "ku...wa, znowu mnie jakiś Snosch zajebał ". :unsure: Patrzę faktycznie Snosch, bo mnie też zajebał , ale rundę wygraliśmy my :P Nawet udało się koledze odegrać na generale za your nemesis I tutaj widać jak dużo daje HS ( jedyny wyjątek to Nasz klanowy lęgędarny kolega :thumbsup: )w squadzie, pierwsza 4 gold squad a obok zaraz dawidowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwasinaldo 5 Napisano 6 Sierpień 2010 W dniu 5.08.2010 o 11:33, holis napisał: Nie pilnowałeś się ;-) Hołek widze że masz niezłe profesje:szalony medyk hiehie, rzeźnik :pardon:, zadymiacz :blink:, chyba zaczynam się bać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 6 Sierpień 2010 (edytowane) W dniu 6.08.2010 o 13:40, mcroki napisał: ( jedyny wyjątek to Nasz klanowy lęgędarny kolega :thumbsup: ) Spoko, dzisiaj z wami zagram :P (oczywiście jak będzie miejsce) Edytowane 6 Sierpień 2010 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 6 Sierpień 2010 W dniu 6.08.2010 o 12:21, snosch napisał: Ale fajnie sie wczoraj gralo. Full polakow, do tego forumowi kosiarze biegajacy w kolko tylko po to zeby wbic kose koledze ;) Masz kogoś konkretnego na myśli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 6 Sierpień 2010 (edytowane) W dniu 6.08.2010 o 15:35, DizzY-WolF napisał: Spoko, dzisiaj z wami zagram :P (oczywiście jak będzie miejsce) Sądzę że nie będzie problemu ale o to trzeba zapytać Prezesa " DzY Edytowane 6 Sierpień 2010 przez mcroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 6 Sierpień 2010 W dniu 6.08.2010 o 16:58, mcroki napisał: Sądzę że nie będzie problemu ale o to trzeba zapytać Prezesa " DzY Hmm, pytać się samego siebie byłoby nieuprzejme. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 6 Sierpień 2010 W dniu 6.08.2010 o 17:16, DizzY-WolF napisał: Hmm, pytać się samego siebie byłoby nieuprzejme. :D Długo Cię nie było i dużżżoooo się zmieniło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 6 Sierpień 2010 Wszystko z dwumeczu na Arice: http://img808.imageshack.us/i/p0708100015.jpg/ http://img39.imageshack.us/i/p0708100142.jpg/ http://img294.imageshack.us/i/p070810014201.jpg/ askris niech żałuje, że go wywaliło bo mecz naprawde zacny :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitajec 0 Napisano 9 Sierpień 2010 To byl naprawde dobry mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kampos666 8 Napisano 15 Sierpień 2010 To był dopiero mecz wszehczasow, żeby na rushu drużyna przeciwna nie mogla się zrespic aż zal mi się ich zrobiło :laugh:. A to dlatego ze cały team sami Polacy :laugh:. Tutaj parę fotek, bo normalnie to co się tam działo trzeba by było samemu przeżyć :turned: Jeszcze do tego prawie sami generałowie i sami medycy ale beka była :woot: Kurcze szkoda ze fotki z pola walki mi się nie zapisały bo były naprawdę śmieszne jak np. jeden kolo się respi a do okola niego cały team:woot: który chce go kilnac :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 15 Sierpień 2010 masakra, ile punktów nabite :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 15 Sierpień 2010 W dniu 15.08.2010 o 13:25, kampos666 napisał: To był dopiero mecz wszehczasow, żeby na rushu drużyna przeciwna nie mogla się zrespic aż zal mi się ich zrobiło :laugh:. A to dlatego ze cały team sami Polacy :laugh:. Tutaj parę fotek, bo normalnie to co się tam działo trzeba by było samemu przeżyć :turned: Jeszcze do tego prawie sami generałowie i sami medycy ale beka była :woot: Kurcze szkoda ze fotki z pola walki mi się nie zapisały bo były naprawdę śmieszne jak np. jeden kolo się respi a do okola niego cały team:woot: który chce go kilnac :laugh: Wyniki imponujące. Ciekawe tylko, czy tak samo by było gdyby po drugiej stronie zamiast low leveli także byłaby generalska ekipa :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 15 Sierpień 2010 Musimy częściej grać holek to się przekonamy :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kampos666 8 Napisano 15 Sierpień 2010 Nie czasem taki low level jest lepszy od takiego generała, bo ranga nie mu tu nic do znaczenia jak jestes ograny w fps-ach to i z podstawowej broni zabijesz takiego generala który to ma juz lepsze. Ale napisałem tu jak było a to że się sami nie mogli obronić tzn. że byli noobkami albo nie grali TP a że u nas grali ograni gracze to już się zwie pech A tak jak napisałeś to granie przeciwko bandzie generałów mogłoby być trudniejsze choć tak jak ja napisałem "ranga nie mu tu nic do znaczenia". Bo nie każdy z głupim stopniem generała gra na miarę poziomu generała w moim znaczeniu to " ograny gracz ". A tak przede wszystkim to jest gra Team-Play i sprawa jest prosta nie grasz Team-Play ze swoim Team-em przegrywasz Grasz wgrywasz !. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 15 Sierpień 2010 Ile wy graliście ta runde?? Co to za tryb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
l1nk 1 Napisano 15 Sierpień 2010 rush jak widac ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 15 Sierpień 2010 W dniu 15.08.2010 o 17:57, Ronni_92 napisał: Ile wy graliście ta runde?? Co to za tryb? Jeżeli grasz z kumatymi ludźmi na rushu jako atakujący to bijesz obrońców ile wlezie. Dopiero jak kończą się kupony to podkładasz. A kampos pisał, że grali samymi medykami, więc kupony mogą się nie skończyć. I tyle w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raiden Napisano 15 Sierpień 2010 dlatemu Mafia taka dobra;] pozazdroscic; mialem ostatnio takie strzelanie jak do kaczek na nelson bay w conquescie, tam dzie strefa zrzutu, widok imponujacy;D probowali w nieskonczonosc jak u Was widze, ale sie chlopaki zlitowali, wiec nie w takim stopniu jak u Was, pozazdroscic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 15 Sierpień 2010 Też grałem w tym meczu. Niestety, dwie bazy przed samym końcem musiałem wyjść, a miałem już 10000 punktów i byłem za samym DJ'em. Naprawdę, aż szkoda mi było drużyny przeciwnej - 9/12 miało 0 punktów do momentu kiedy ja wyszedłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 15 Sierpień 2010 W dniu 15.08.2010 o 19:29, hivonzooo napisał: ... byłem za samym DJ'em... Dziwnie to brzmi . Mi udała się dojść do 5 cyfrowej liczby góra kilkanaście razy <_<... Jeżeli grają tak przez cały czas tak jak opisujecie, to mają niewiarygodnego farta do przeciwników :laugh:. To bardziej przypomina farmienie z RPG :nuke: I MMO :ninja:... Niż normalny mecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 15 Sierpień 2010 Ja tam slyszałem różne plotki o grze Mafii, ale każdy gra jak lubi - jedni wolą grać z "zerami", drudzy wolą wyzwania :) Ja osobiście tylko raz miałem powyżej 10k, zresztą dosyć niedawno. Na cq (na którym głownie gram), ciężko wyrwać aż tyle punktów. Ale wyniki i tak godne uwagi, gratulacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 17 Sierpień 2010 W dniu 15.08.2010 o 20:37, Bas napisał: Ja tam slyszałem różne plotki o grze Mafii, ale każdy gra jak lubi - jedni wolą grać z "zerami", drudzy wolą wyzwania :) Ja osobiście tylko raz miałem powyżej 10k, zresztą dosyć niedawno. Na cq (na którym głownie gram), ciężko wyrwać aż tyle punktów. Ale wyniki i tak godne uwagi, gratulacje :) To co słyszałeś to nie plotki. Żal mi ich, ale każdy gra jak lubi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitajec 0 Napisano 17 Sierpień 2010 Akurat tez bralem udzial w tym meczu ale nie o to tylko o te plotki jak ktos jest laskawy to prosze o info na pw pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 18 Sierpień 2010 Chłopaki nie ogarniali Tu sam nie wiem jak to się uzbierało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach