hivonzooo 42 Napisano 27 Lipiec 2010 Jest chyba w top 30 na świecie. Dawno sprawdzałem, ale myślę że nic się nie zmieniło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 27 Lipiec 2010 Jest chyba w top 30 na świecie. Dawno sprawdzałem, ale myślę że nic się nie zmieniło ;) Jest 9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 29 Lipiec 2010 (edytowane) Kurde, Wy wbijacie po paręnaście tyś. a ja 3 nie mogę :sweat: No ale dopiero zaczynam. Może później będzie lepiej :) Edit: Mój rekord :) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 31 Lipiec 2010 przez Myfonick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 1 Sierpień 2010 Zagra z nami ktoś do końca rundy? Ktokolwiek? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogalec 20 Napisano 1 Sierpień 2010 Zagra z nami ktoś do końca rundy? Ktokolwiek? :unsure: hahahahaha, dobre..a ja marudzę, że mi uciekają. Hołek, jak Was już znają i wbijając na serwer widzą skład, to co się dziwisz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 1 Sierpień 2010 nieźli z Was rzeźnicy holek :laugh: PS. ja zawsze gram do końca (chyba tylko po to, żebyś mógł mnie ubić więcej razy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) Pierwszy raz od trzech miesięcy wyciągnąłem AKS i taki ładny wynik, ale trzeba przyznać że graliśmy z niezbyt ogarniętymi graczami ;) http://img202.images...0308102234.jpg/ http://img834.imageshack.us/i/p0308102235.jpg/ Edytowane 4 Sierpień 2010 przez Ronni_92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) Pierwszy raz od trzech miesięcy wyciągnąłem AKS i taki ładny wynik, ale trzeba przyznać że graliśmy z niezbyt ogarniętymi graczami ;) http://img202.images...0308102234.jpg/ http://img834.imageshack.us/i/p0308102235.jpg/ Jestem ciekaw ile askris i holek_ mieli killsów, chyba że grali na "czitach", chodź wiem że teraz chłopaki bawią się w "baczera" kosa za kosą a ja dbam o ząbki :thumbsup: Edytowane 4 Sierpień 2010 przez mcroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 4 Sierpień 2010 askris miał podobnie do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwb 0 Napisano 4 Sierpień 2010 Jestem ciekaw ile askris i holek_ mieli killsów, chyba że grali na "czitach", chodź wiem że teraz chłopaki bawią się w "baczera" kosa za kosą a ja dbam o ząbki :thumbsup: Niewiele więcej. Tylko większość moich było ze śmigła, także wynik szału nie robi. http://img245.imageshack.us/img245/23/zdjcie0043e.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 4 Sierpień 2010 He, czy wy zawsze robicie fotki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=FBAPxFzUv8c&feature=related Chyba jakaś znajoma postać w 3.51, jednak nie jestem do końca pewien kto to. I dlaczego koleś to nagrywający zaczął uciekać? Edytowane 4 Sierpień 2010 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 4 Sierpień 2010 Jestem ciekaw ile askris i holek_ mieli killsów, chyba że grali na "czitach", chodź wiem że teraz chłopaki bawią się w "baczera" kosa za kosą a ja dbam o ząbki :thumbsup: W ciągu tygodnia złapałem jakieś 500 dogtagów ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcizello 20 Napisano 4 Sierpień 2010 Grajac ostatnio na arice jako assault rozwaliłem, 9 z 10 skrzyń (nie uzywajac c4). Pod ostatnią, dziesiatą skrzynie podkładałem ładunek chyba 3 razy ale za kazdym razem obroncy ja rozbrajali). Oczywiscie nikt z mojej druzyny nie pofatygował sie aby mi z nią pomoc. Ale tak to jest jak sie gra na publicach. p.s. z gory uprzedzam ataki. to jest moje osiagniecie i wlasnie z niego jestem najbardziej dumny. do nikogo sie nie porownuje. amen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Paluchowski 0 Napisano 5 Sierpień 2010 W ciągu tygodnia złapałem jakieś 500 dogtagów ;-) w tym chyba ze 100 moich wczoraj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 5 Sierpień 2010 w tym chyba ze 100 moich wczoraj :) Nie pilnowałeś się ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duffman 3 Napisano 5 Sierpień 2010 Uploaded with ImageShack.us Jeden z lepszych wyników nie używając apacha ofc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 5 Sierpień 2010 Przyznaj się - kampiłeś? Czy może Quick/No - scope ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duffman 3 Napisano 5 Sierpień 2010 (edytowane) Troche kampienia zawsze jest , ale określiłbym się jako mobilny snajper wiec tak jak napisałes Quick i No-scope ;p Edytowane 5 Sierpień 2010 przez Duffman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 5 Sierpień 2010 No to jak chcesz, dodaj mnie do znajomych. Nie jestem pewien, czy mam jeszcze miejsce, więc jeśli nie, napisz wiadomość to sam Cie dodam przy najbliższej okazji ;) Jeszcze jedno - Conquest czy Rush? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duffman 3 Napisano 5 Sierpień 2010 Rush , ostatnio grywam wyłącznie na hc . Zaraz wpadam na konsole to Cie dodam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 6 Sierpień 2010 Jest ponad 3 tysie serwerów, półtora miliona graczy a tu taka niespodzianka wczoraj nas spotkała. Słyszę kolegi tekst: "ku...wa, znowu mnie jakiś Snosch zajebał ". :unsure: Patrzę faktycznie Snosch, bo mnie też zajebał , ale rundę wygraliśmy my :P Nawet udało się koledze odegrać na generale za your nemesis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 6 Sierpień 2010 Jest ponad 3 tysie serwerów, półtora miliona graczy a tu taka niespodzianka wczoraj nas spotkała. Słyszę kolegi tekst: "ku...wa, znowu mnie jakiś Snosch zajebał ". :unsure: Patrzę faktycznie Snosch, bo mnie też zajebał , ale rundę wygraliśmy my :P Nawet udało się koledze odegrać na generale za your nemesis nie przecze ze tez mi kilka razy nerwy zepsules ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 6 Sierpień 2010 Nie wiem czego użyłeś w rewanżu ale pierwszy raz wywaliło nas OBU z gry. Dzięki za pokaz :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 6 Sierpień 2010 (edytowane) Bo z generalem armii sie nie zadziera ;) wiesz co, wywalilo chyba nas wszystkich. jesli nie w tym meczu to w nastepnym. Najgorsze jest to, ze nie zapisalo statystyk z chyba 4 ostatnich meczy. Czyli jakies 120 killi z G3 poszlo sie je....ć ;) Ale fajnie sie wczoraj gralo. Full polakow, do tego forumowi kosiarze biegajacy w kolko tylko po to zeby wbic kose koledze ;) Edytowane 6 Sierpień 2010 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach