Skocz do zawartości
commor

Osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Jest ponad 3 tysie serwerów, półtora miliona graczy a tu taka niespodzianka wczoraj nas spotkała. Słyszę kolegi tekst: "ku...wa, znowu mnie jakiś Snosch zajebał ". :unsure:

Patrzę faktycznie Snosch, bo mnie też zajebał :biggrin: , ale rundę wygraliśmy my :P

Nawet udało się koledze odegrać na generale za your nemesis

tosnosch.jpg

I tutaj widać jak dużo daje HS ( jedyny wyjątek to Nasz klanowy lęgędarny kolega :thumbsup: )w squadzie, pierwsza 4 gold squad a obok zaraz dawidowski :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pilnowałeś się ;-)

Hołek widze że masz niezłe profesje:szalony medyk hiehie, rzeźnik :pardon:, zadymiacz :blink:, chyba zaczynam się bać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( jedyny wyjątek to Nasz klanowy lęgędarny kolega :thumbsup: )

Spoko, dzisiaj z wami zagram :P (oczywiście jak będzie miejsce)

Edytowane przez DizzY-WolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale fajnie sie wczoraj gralo. Full polakow, do tego forumowi kosiarze biegajacy w kolko tylko po to zeby wbic kose koledze ;)

Masz kogoś konkretnego na myśli? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, dzisiaj z wami zagram :P (oczywiście jak będzie miejsce)

Sądzę że nie będzie problemu ale o to trzeba zapytać Prezesa " DzY :tongue:

Edytowane przez mcroki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, pytać się samego siebie byłoby nieuprzejme. :D

Długo Cię nie było i dużżżoooo się zmieniło :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To był dopiero mecz wszehczasow, żeby na rushu drużyna przeciwna nie mogla się zrespic :biggrin: aż zal mi się ich zrobiło :laugh:. A to dlatego ze cały team sami Polacy :laugh:. Tutaj parę fotek, bo normalnie to co się tam działo trzeba by było samemu przeżyć :turned: Jeszcze do tego prawie sami generałowie i sami medycy ale beka była :woot:

post-26277-057405000 1281878031_thumb.jp

post-26277-027264800 1281878409_thumb.jp

Kurcze szkoda ze fotki z pola walki mi się nie zapisały bo były naprawdę śmieszne jak np. jeden kolo się respi a do okola niego cały team:woot: który chce go kilnac :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To był dopiero mecz wszehczasow, żeby na rushu drużyna przeciwna nie mogla się zrespic :biggrin: aż zal mi się ich zrobiło :laugh:. A to dlatego ze cały team sami Polacy :laugh:. Tutaj parę fotek, bo normalnie to co się tam działo trzeba by było samemu przeżyć :turned: Jeszcze do tego prawie sami generałowie i sami medycy ale beka była :woot:

Kurcze szkoda ze fotki z pola walki mi się nie zapisały bo były naprawdę śmieszne jak np. jeden kolo się respi a do okola niego cały team:woot: który chce go kilnac :laugh:

Wyniki imponujące. Ciekawe tylko, czy tak samo by było gdyby po drugiej stronie zamiast low leveli także byłaby generalska ekipa :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czasem taki low level jest lepszy od takiego generała, bo ranga nie mu tu nic do znaczenia jak jestes ograny w fps-ach to i z podstawowej broni zabijesz takiego generala który to ma juz lepsze. Ale napisałem tu jak było a to że się sami nie mogli obronić tzn. że byli noobkami albo nie grali TP a że u nas grali ograni gracze to już się zwie pech :tongue: A tak jak napisałeś to granie przeciwko bandzie generałów mogłoby być trudniejsze choć tak jak ja napisałem "ranga nie mu tu nic do znaczenia". Bo nie każdy z głupim stopniem generała gra na miarę poziomu generała w moim znaczeniu to " ograny gracz ". A tak przede wszystkim to jest gra Team-Play i sprawa jest prosta nie grasz Team-Play ze swoim Team-em przegrywasz Grasz wgrywasz !.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile wy graliście ta runde?? Co to za tryb?

Jeżeli grasz z kumatymi ludźmi na rushu jako atakujący to bijesz obrońców ile wlezie. Dopiero jak kończą się kupony to podkładasz. A kampos pisał, że grali samymi medykami, więc kupony mogą się nie skończyć. I tyle w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Raiden

dlatemu Mafia taka dobra;] pozazdroscic; mialem ostatnio takie strzelanie jak do kaczek na nelson bay w conquescie,

tam dzie strefa zrzutu, widok imponujacy;D probowali w nieskonczonosc jak u Was widze, ale sie chlopaki zlitowali, wiec nie w takim stopniu jak u Was, pozazdroscic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też grałem w tym meczu. Niestety, dwie bazy przed samym końcem musiałem wyjść, a miałem już 10000 punktów i byłem za samym DJ'em. Naprawdę, aż szkoda mi było drużyny przeciwnej - 9/12 miało 0 punktów do momentu kiedy ja wyszedłem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... byłem za samym DJ'em...

Dziwnie to brzmi :tongue:. Mi udała się dojść do 5 cyfrowej liczby góra kilkanaście razy <_<... Jeżeli grają tak przez cały czas tak jak opisujecie, to mają niewiarygodnego farta do przeciwników :laugh:. To bardziej przypomina farmienie z RPG :nuke: I MMO :ninja:... Niż normalny mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam slyszałem różne plotki o grze Mafii, ale każdy gra jak lubi - jedni wolą grać z "zerami", drudzy wolą wyzwania :)

Ja osobiście tylko raz miałem powyżej 10k, zresztą dosyć niedawno. Na cq (na którym głownie gram), ciężko wyrwać aż tyle punktów.

Ale wyniki i tak godne uwagi, gratulacje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam slyszałem różne plotki o grze Mafii, ale każdy gra jak lubi - jedni wolą grać z "zerami", drudzy wolą wyzwania :)

Ja osobiście tylko raz miałem powyżej 10k, zresztą dosyć niedawno. Na cq (na którym głownie gram), ciężko wyrwać aż tyle punktów.

Ale wyniki i tak godne uwagi, gratulacje :)

To co słyszałeś to nie plotki. Żal mi ich, ale każdy gra jak lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat tez bralem udzial w tym meczu ale nie o to tylko o te plotki jak ktos jest laskawy to prosze o info na pw pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki nie ogarniali 

100810093444.th.jpg

Tu sam nie wiem jak to się uzbierało 

100811121502.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi