Bejnar 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Niestety w sklepiku pss tylko fifa jest :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itasH 0 Napisano 11 Styczeń 2010 To wersja na PC była :P i to jakaś biedna choć opakowanie sporawe - pozory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXcumation 0 Napisano 13 Styczeń 2010 Potwierdzam, opakowanie tego Gearsa na PC składało się z plastikowego opakowania CD i płyty. Niektóre gry w biedronce również tak wyglądały. Ps. Teraz te Gearsy na allegro za 30zł sprzedawali ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 15 Styczeń 2010 Ten wątek nie powinien byc zamknięty bądz przeniesiony? Army Of Two mógłby ktoś założyc dzisiaj demko pobrałem, rewelacja. Szkoda tylko, że taka droga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXcumation 0 Napisano 15 Styczeń 2010 Za rok, dwa do EA Classic wejdzie. Wtedy kupię ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
empty 1 Napisano 25 Styczeń 2010 Na PSP tylko PES. Najlepszy jest według mnie PES 6. FIFA na PSP jest nie udana. Mechanika piłkarzy, grafika, ogólnie cały gameplay. Kupuj PES'a i ciesz się grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 16 Luty 2010 Witam, za kilka dni planuję kupić PSP-3004.Mam na nie 800zł.Więc ok.600zł pójdzie na konsolę(wg.ceneo), a resztę(200zł) planuję przeznaczyć na gry. Chcę, by były min. dwie. Co proponujecie? Ja myślałem na GTA:VCS i LCS,ale to i tak ok.160zł. Jestem kompletnie zielony, bo tylko raz grałem na PSP(w GTA:LCS)i nie wiem, co kupić na początek, bym nie był rozczarowany.Gatunek dowolny, najbardziej preferuję gry takie jak GTA czy CoD(akcja lub strzelanki),czasem gram w samochodówki. Z góry dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 16 Luty 2010 proponuję: god of war gran turismo tekken dr motorstorm assassins creed itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 16 Luty 2010 Monster hunter to must have jeśli lubisz hack'n'slash :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 16 Luty 2010 Killzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 17 Luty 2010 Obowiązkowo God of War. Najlepsza gra na PSP w jaką grałem. Na Assassin's Creeda nie marnuj nawet pieniądze. Szit - nic dodać, nic ująć. Zresztą recenzje wskazują to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 17 Luty 2010 Tyle słyszałem o tym God of War na psp, że dziś demko pobrałem, faktycznie gra super, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 20 Luty 2010 Chodzi o God of War:Chains of Olympus? http://www.ceneo.pl/1313317 Jeśli tak, to ta gra jest bardzo tania(nie wiedziałem, że gry na psp kosztują >50zł;D A co z resztą?GTA:VCS i LCS? Czy jest coś ciekawszego?Chinatown Wars odpada, nie lubię GTA w 2D,no i za drogie, póki co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 20 Luty 2010 Disgaea: Afternoon of Darkness oraz Disgaea 2: Dark Hero Days Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 21 Luty 2010 Panowie, jest tylko jedna odpowiedź - CRISIS CORE !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 9 Maj 2010 Czy warto kupić invizimale czy jakoś tak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooler 0 Napisano 15 Maj 2010 Najlepszą grą na PSP jest Final Fantasy VII: Crisis Core. I ją polecam na sam początek ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 23 Maj 2010 To tylko twoje zdanie. normalnie to wiadomo że nie jest ;] gra jest średnia i tylko dla fanow ff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 17 Czerwiec 2010 To tylko twoje zdanie. normalnie to wiadomo że nie jest ;] gra jest średnia i tylko dla fanow ff Nie mów mu o tej smutnej prawdzie:whistling::sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 28 Wrzesień 2010 ja polecę klasyk klasyków FFVII można pobrac z psstore , właśnie mam pytanie czy ktoś już ograł Kingdom Herats Birth by Sleep ?? zastanawiam się nad Limitką a i chętnie wysłucham opinie graczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchiki 0 Napisano 12 Październik 2010 Zastanawiam sie od... paru miesiecy nad kupnem psp, interesuja mnie glownie gry,krorych na ps3 nie ma a mianowicie taktyczne jrpgi jak FF tactics, Joanna D'arc czy LoTR tactics... tylko czy tylko dla nich warto kupic psp? Ps3 mam juz 3 lata a o psp praktycznie to niewiele wiem.. Czy sa moze jakies gry,w ktore mozna grac we 2 tzn np na tury raz 1 osoba wykonuje ruch raz 2... nietylko przeciz sobie ale tez np razem przechodzac fabule.. I czy sa jakies inne funkcje oprocz grania np filmy,muzyka... Acha i czy gral ktos z was w Bleach?? Pozdrawiam:pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 13 Październik 2010 (edytowane) na konsoli psp da sie grac we dwójke, a co do kupna psp no to zależy od tego czy ci sie to bedzie podobało bo np niektórzy kupują tylko do filmów i internetu a niektórzy do gier i muzyki, jeśli lubisz te gry to z pewnością spodoba ci się ta konsola, A co do tematu, mam pytanie warto kupić Test drive unlimated na psp, GTA VCS?, killzone na psp, i tom clay czy jakos tak?? oczywiście lubie takie gry jak wyżej opisałem ale chodzi mi o grafike itp. Edytowane 13 Październik 2010 przez Pyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 13 Październik 2010 Moim zdaniem GTA VCS jest fajne, ale do zabawy :P Jak masz konsolę i ściągniesz plugin cheatdevice to tak można się pobawić :D A co do FPS to na prawdę nie warto. PSP nie jest do gier tego typu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Mam do Was pytanie. Czy gra Inzivanimals(czy jakoś tak) działa, jak nie posiada oryginalnej karty "pułapki" tylko zamiast niej jest zwykła(wydrukowana z internetu) to będzie działać tak samo? Edytowane 14 Październik 2010 przez Snafu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VERGILDH 28 Napisano 15 Październik 2010 Panowie, co polecacie na rozpoczęcie zabawy z PSP? God of War: Chains of Olympus to sprawa oczywista, ale jakieś 2-3 inne gry? GTA: VC Stories? Resistance: Retribution? Co możecie powiedzieć o Monster Hunter Freedom Unite? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach