ONE 698 Napisano 20 Luty 2010 http://www.ps3site.pl/trofea/lista-gier/gry-retail-eng/battlefield-bad-company-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 20 Luty 2010 Dobrze, że nie ma zabij xxxxx wrogów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 20 Luty 2010 Et Tu, Brute? - Online: knife 5 friends - co z tym? Ktoś napisał, że polega na tym aby dostac się do przeciwnej drużyny z powodu braku miejsc u frinds-a, no i oczywiście załatwieniu tego do którego chcieliśmy się przyłączyć...czy to dobre wyjasnienie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 20 Luty 2010 Et Tu, Brute? - Online: knife 5 friends - co z tym? Ktoś napisał, że polega na tym aby dostac się do przeciwnej drużyny z powodu braku miejsc u frinds-a, no i oczywiście załatwieniu tego do którego chcieliśmy się przyłączyć...czy to dobre wyjasnienie? Masz po prostu zdobyc dogtagi 5 znajomych ze swojej listy PSN. Nieistotne czy do niego chciales dolaczyc czy nie. Jak bedziesz mial 5 znajomych po przeciwnej stronie to mozesz latac za wszystkimi z nozem i jak sie uda to wpadnie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 20 Luty 2010 thx. Nadal nie wiem co z osiągnięciami z demka. Jeśli zostają to co z trofą: Award Aware - czyli 10 unique awards, większość już ma 10 awards Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 20 Luty 2010 Wystarczy trochę pograć ze znajomymi i to trofeum wpadnie jak ktoś lubi machać nożem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 20 Luty 2010 (edytowane) thx. Nadal nie wiem co z osiągnięciami z demka. Jeśli zostają to co z trofą: Award Aware - czyli 10 unique awards, większość już ma 10 awards Wiadomo,że statystyki z dema nie przejdą na pewno więc nie ma się o co martwić. Edytowane 20 Luty 2010 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 21 Luty 2010 jak dla mnie obowiazkowa platyna :D trofea wydaja sie dosyc latwe :?> ciekawi mnie tylko jak bedzie sie przechodzic gre na hard :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 6 Marzec 2010 Zdobył ktos to Trophy ? Gold: Battlefield Expert Online: obtain all unlocks in any kit or all Vehicle unlocks Coś szybko mi chyba wskoczyło... :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quach 2 Napisano 6 Marzec 2010 mi wyskoczylo po okolo 3h grania. pewnie tak samo jak ja masz edycje limitowana.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 6 Marzec 2010 mi wyskoczylo po okolo 3h grania. pewnie tak samo jak ja masz edycje limitowana.... eheś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 6 Marzec 2010 czy w trofce Et Tu, Brute? trzeba zabić 5 różnych friends czy mozna np jednego kilkakrotnie?, a w trofie Squad Player "obtain the gold squad pin 5 times" - to dokładnie o co kaman?? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freezy1989 16 Napisano 6 Marzec 2010 czy w trofce Et Tu, Brute? trzeba zabić 5 różnych friends czy mozna np jednego kilkakrotnie?, a w trofie Squad Player "obtain the gold squad pin 5 times" - to dokładnie o co kaman?? mozna jednego kolege 5 razy .. biegalismy przecież w 1 miejsce i wszystkim nam wpadło ;o , a w squad player obtain gold squad pin 5 times wpada zawsze w squad deathmatch - chyba trzeba byc poprostu najlepszym squadem przez cala runde 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 6 Marzec 2010 kurcze byłem w naj skladzie i mi nie wpadło , no ale dokładne tłumaczenie trof zapodał Splesch w dziale ogólnym dotyczacym trofek ps jak bym wiedzial że jednego 5X to bym się lepiej dziś starał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 9 Marzec 2010 Poradnik http://www.ps3site.pl/trofea/poradniki/poradniki-retail/battlefield-bad-company-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 13 Marzec 2010 zostały mi 2 trofy: ta oczywista 22 ranking - która wbije się sama, no i te pieprzone 20 domolek kill, słabo się rozwija ten post, co jest?, nikt nie dba o trofy ... haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 15 Marzec 2010 z chęcią ustawie się na pucharki destruction 2.0 i brute pisać na psn hs brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 15 Marzec 2010 Jesli bedzie Wam brakowalo osoby to w weekend chetnie moge Wam pomoc. Mam juz to trophy zrobione wiec moge sie podkladac. Brakuje mi jedynie Airkill. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 15 Marzec 2010 zostały mi 2 trofy: ta oczywista 22 ranking - która wbije się sama, no i te pieprzone 20 domolek kill, słabo się rozwija ten post, co jest?, nikt nie dba o trofy ... haha Na destruction 2.0 będę też chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski 2 Napisano 15 Marzec 2010 (edytowane) jak się pisze na to trofeum Et.... jakby co to dajcie znac na psn. pozdro Edytowane 15 Marzec 2010 przez michalowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 15 Marzec 2010 Na destruction 2.0 będę też chętny Ja też, codziennie, po 22. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 16 Marzec 2010 destruction 2.0 zrobione w dwóch, duże THX dla lil_imik za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 16 Marzec 2010 no dentysta zrobiony :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 16 Marzec 2010 też się piszę na d 2.0 bo tego mi brakuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_wcislo 3 Napisano 16 Marzec 2010 Jak ktoś jest chętny na zrobienie jakichś trofików to zapraszam. ID obok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach