szuwar1 1 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) Jesteś pewny, że niebieskich też zalicza? Bo jeśli tak to to trofeum zdaje się być prostrze ale jeśli nie to potrzebowałbym kogoś na ustawkę. Tak zalicza ,miałem 10 czerwonych na początku ,a potem była kombinacja z dużą przewagą niebieskich(6 jeśli się nie mylę) JUŻ NIEAKTUALNE Edytowane 15 Lipiec 2010 przez szuwar1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 1 Kwiecień 2010 Można gdzieś sprawdzić ilu ma się zabitych w Demolition man ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 1 Kwiecień 2010 Można gdzieś sprawdzić ilu ma się zabitych w Demolition man ? http://bfbc2.elxx.net/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 1 Kwiecień 2010 Coś czuję, że zabijanie swoich nic nie daje, bo mam w Demolition Man tylko 1/20 killi, a zabiłem już kilku kolesi ze swojej drużyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelot_0x 0 Napisano 1 Kwiecień 2010 @up Nie nalicza swoich (zielonych), tylko nalicza swoich (niebieskich). Ja mam aktualnie 10/20. Wezmę dziś zabije jakiegoś niebieskiego i zobacze jutro w statystyki czy mi go naliczy i wam powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 1 Kwiecień 2010 Na bank nie zalicza ani zielonych, ani niebieskich, bo dziś kilku zabiłem i dupa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 1 Kwiecień 2010 Coś czuję, że zabijanie swoich nic nie daje, bo mam w Demolition Man tylko 1/20 killi, a zabiłem już kilku kolesi ze swojej drużyny. I przy czytaniu takich rewelacji ręce mi opadają!!!!!! Może mam inne (niedzisiejsze) podejście do zabawy przy konsoli ale...dla mnie ŻENADA ABSOLUTNA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 1 Kwiecień 2010 Czytając wasze posty, nie chciałbym grać z wami w teamie, bo ni stąd ni zowąd mnie gruz zasypie^^ Ps. wykorzystajcie płotek na Isla RUSH w 2fali pod stacją A;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 1 Kwiecień 2010 Wam też nie działa strona ze statsami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Kwiecień 2010 Wam też nie działa strona ze statsami? Działa, ale staty mam zacofane. Brak kilku trofeów i demolish 0.20 a mam co najmniej 6/20 WtF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_wcislo 3 Napisano 2 Kwiecień 2010 Wchodzicie sobie w Squad Deathmatch - Arica Harbor i przy dobrej grze "gruzujecie" nawet pięciu chopa na mapę. Tam jest dużo budynków, a squady często siedzą kupą w budynkach, które wy tylko niszczycie i cieszcie się z demo killi. ;] Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 2 Kwiecień 2010 Chyba znalazłem najlepszy sposób - tylko potrzebne są 2 osoby. Jeden wbija do squad rushu i czeka, aż w przeciwnej drużynie będzie 3, a u siebie 4. Teraz kolega wbija do przeciwnej drużyny, stykacie się na Skype'ie albo Teamspeaku i jazda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 2 Kwiecień 2010 to co zalicza swoich czy nie ? to co zalicza swoich czy nie ? to co zalicza swoich czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 2 Kwiecień 2010 to co zalicza swoich czy nie ? to co zalicza swoich czy nie ? to co zalicza swoich czy nie ? Na pewno nie nalicza ! Kilka razy sprawdzałem, najłatwiej jest zrobić sposobem podanym 2 posty wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 2 Kwiecień 2010 Ktoś się ustawia na trofeum, gdzie trzeba zabić kilku gości za pomocą walącego się budynku ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 3 Kwiecień 2010 Platyna zdobyta, Demolition Man pokonany używając Squad Rushu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesheq 0 Napisano 3 Kwiecień 2010 Ktoś się ustawia na trofeum, gdzie trzeba zabić kilku gości za pomocą walącego się budynku ? :P Ja szukam chętnych bo ciągle wbijają jakieś nooby i psują akcje. Jak ktoś chce dołączyć niech dodaje mnie do friendsów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Kwiecień 2010 Jak można grać w taką gre dla trophy. Niektórzy grają w grę przez neta żeby zdobyć trophie, nie rozumiem może mi ktoś wytłumaczyć ten fenomen? To proste, graja tak z tego samego powodu co ty, dla funu, tobie sprawia fun punktowanie i fragowanie, a takiemu sprawia fun dzwiek zdobytego trophy etc ;), przynajmniej ja tak to widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 4 Kwiecień 2010 (edytowane) samo w sobie demo trophy jest proste tylko trzeba zapomniec o sepieniu sie na nie bo moze faktycznie nic z tego nie wyjsc ja zrobilem moje na white passie stracalem te dwa budynki przy punkcie B i jakos w 2 dni udalo mnie sie stracic 21 ludzikow zazwyczaj budynek byl juz gotowy na odstrzal gdzies sie tam ukrylem zeby sobie po mnie przyszli szybka ucieczka na gorke i jak dobrze poszlo 3 za jednym razem...pieknie to dzialalo i ciagle dziala... Edytowane 4 Kwiecień 2010 przez lemieuxleeds Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fara 1 Napisano 4 Kwiecień 2010 Witam :) Mam pytanko? Czy znajdzie się chętny do pomocy przy Et Tu, Brute? :) Mogę się dostosować co do pory :) Psn: xFarax Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 4 Kwiecień 2010 Jutro możemy się ustawić na to ;) dodaj mnie na psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 4 Kwiecień 2010 To i mnie dodajcie. Również mogę pomóc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 5 Kwiecień 2010 no dzis w nocy platynka wpadla i to w sumie dosc szybko nabilem jakies 35 tysiecy punktow i osiagnalem 22 stopien teraz czas zabrac sie za assassin 2 bo lezy juz na polce za dlugo i az sie prosi zeby zagrac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 5 Kwiecień 2010 Potwierdzam że team kill w destruction 2.0 nie liczy się do tej nieszczęsnej 20. Dzisiaj z kolegą @xFarax próbowaliśmy coś wskórać we dwóch ale cholernie ciężko jest zabić chociaż raz kolegę w przeciwnym teamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quach 2 Napisano 5 Kwiecień 2010 po co tak kombinujecie... grac, walic czolgami po budynkach i trofeum w koncu samo wpadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach