Skocz do zawartości
ONE

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś pewny, że niebieskich też zalicza? Bo jeśli tak to to trofeum zdaje się być prostrze ale jeśli nie to potrzebowałbym kogoś na ustawkę.

Tak zalicza ,miałem 10 czerwonych na początku ,a potem była kombinacja z dużą przewagą niebieskich(6 jeśli się nie mylę)

JUŻ NIEAKTUALNE

Edytowane przez szuwar1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można gdzieś sprawdzić ilu ma się zabitych w Demolition man ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś czuję, że zabijanie swoich nic nie daje, bo mam w Demolition Man tylko 1/20 killi, a zabiłem już kilku kolesi ze swojej drużyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Nie nalicza swoich (zielonych), tylko nalicza swoich (niebieskich). Ja mam aktualnie 10/20. Wezmę dziś zabije jakiegoś niebieskiego i zobacze jutro w statystyki czy mi go naliczy i wam powiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bank nie zalicza ani zielonych, ani niebieskich, bo dziś kilku zabiłem i dupa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś czuję, że zabijanie swoich nic nie daje, bo mam w Demolition Man tylko 1/20 killi, a zabiłem już kilku kolesi ze swojej drużyny.

I przy czytaniu takich rewelacji ręce mi opadają!!!!!! Może mam inne (niedzisiejsze) podejście do zabawy przy konsoli ale...dla mnie ŻENADA ABSOLUTNA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając wasze posty, nie chciałbym grać z wami w teamie, bo ni stąd ni zowąd mnie gruz zasypie^^

Ps. wykorzystajcie płotek na Isla RUSH w 2fali pod stacją A;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wam też nie działa strona ze statsami?

Działa, ale staty mam zacofane. Brak kilku trofeów i demolish 0.20 a mam co najmniej 6/20

WtF?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzicie sobie w Squad Deathmatch - Arica Harbor i przy dobrej grze "gruzujecie" nawet pięciu chopa na mapę. Tam jest dużo budynków, a squady często siedzą kupą w budynkach, które wy tylko niszczycie i cieszcie się z demo killi. ;]

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba znalazłem najlepszy sposób - tylko potrzebne są 2 osoby. Jeden wbija do squad rushu i czeka, aż w przeciwnej drużynie będzie 3, a u siebie 4. Teraz kolega wbija do przeciwnej drużyny, stykacie się na Skype'ie albo Teamspeaku i jazda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co zalicza swoich czy nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno nie nalicza ! Kilka razy sprawdzałem, najłatwiej jest zrobić sposobem podanym 2 posty wyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platyna zdobyta, Demolition Man pokonany używając Squad Rushu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś się ustawia na trofeum, gdzie trzeba zabić kilku gości za pomocą walącego się budynku ? :P

Ja szukam chętnych bo ciągle wbijają jakieś nooby i psują akcje. Jak ktoś chce dołączyć niech dodaje mnie do friendsów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak można grać w taką gre dla trophy.

Niektórzy grają w grę przez neta żeby zdobyć trophie, nie rozumiem może mi ktoś wytłumaczyć ten fenomen?

To proste, graja tak z tego samego powodu co ty, dla funu, tobie sprawia fun punktowanie i fragowanie, a takiemu sprawia fun dzwiek zdobytego trophy etc ;), przynajmniej ja tak to widze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samo w sobie demo trophy jest proste tylko trzeba zapomniec o sepieniu sie na nie bo moze faktycznie nic z tego nie wyjsc

ja zrobilem moje na white passie stracalem te dwa budynki przy punkcie B i jakos w 2 dni udalo mnie sie stracic

21 ludzikow zazwyczaj budynek byl juz gotowy na odstrzal gdzies sie tam ukrylem zeby sobie po mnie przyszli

szybka ucieczka na gorke i jak dobrze poszlo 3 za jednym razem...pieknie to dzialalo i ciagle dziala...

Edytowane przez lemieuxleeds

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :) Mam pytanko? Czy znajdzie się chętny do pomocy przy Et Tu, Brute? :) Mogę się dostosować co do pory :)

Psn: xFarax

Pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dzis w nocy platynka wpadla i to w sumie dosc szybko nabilem jakies 35 tysiecy punktow i osiagnalem 22 stopien teraz czas zabrac sie za assassin 2 bo lezy juz na polce za dlugo i az sie prosi zeby zagrac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam że team kill w destruction 2.0 nie liczy się do tej nieszczęsnej 20.

Dzisiaj z kolegą @xFarax próbowaliśmy coś wskórać we dwóch ale cholernie ciężko jest zabić chociaż raz kolegę w przeciwnym teamie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co tak kombinujecie... grac, walic czolgami po budynkach i trofeum w koncu samo wpadnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi