Luki98 0 Napisano 13 Czerwiec 2010 (edytowane) Wątpię, żeby wszystkie osoby zorganizowały by się w tak szybkim czasie, ale może. ja w każdym razie pewnie będę, koło 20 albo i wcześniej:) Jakby co, to dzielimy się w następujące drużyny Pierwsza 1 jesion97 2 chaos1981ol 3 Killzone_15 4 swl_PL Druga 5 Luki985 6 bartek-brt 7 QuleszPL 8 Scorcho Trzeba jeszcze ustalić kto pierwszy będzie wykonywał trofea. Dodaj mnie na PSN i jakoś to będziemy te drużyny organizować :) pisz na gg 4441155 Luki98* ;P Mi najbardziej pasuję wtorek więc proszę o drugą ustawkę na wtorek ;) (oczywiście jeśli wam pasuję, a jak nie to trudno może załapie się na kolejną ustawkę) w godzinkach 17:00 - 21:00 Niestety nie posiadam HS ;/ ale bez też da radę :thumbsup: PS. Przydała by się lista PSN aby wszystkich pozapraszać ;) Edytowane 13 Czerwiec 2010 przez Luki98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyni 8 Napisano 13 Czerwiec 2010 ja też chętnie dołącze! PSNid: kyni HS: jest! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 13 Czerwiec 2010 ustawka może być dziś ale nie o 20 bo mecz:) później to mogę cały czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roni 0 Napisano 13 Czerwiec 2010 Chętnie dołącze się do demolition i noży PSNid:Ronii94 HS:jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krakersssss 0 Napisano 13 Czerwiec 2010 Także się dołączę jeżeli nie odbędzie się to dzisiaj ;) Nie mam HS ale to chyba w niczym nie przeszkadza , co ?;) Moje PSN id : dooorian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jesion97 1 Napisano 13 Czerwiec 2010 To kiedy wam pasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 13 Czerwiec 2010 (edytowane) Jeśli już dojdzie do spotkania to proponuje zrobić wspólny czat dla wszystkich uczestników bo nie każdy posiada HS'a. Pierwsza 1 jesion97 2 chaos1981ol 3 Killzone_15 4 swl_PL 5 dooorian 6 barwa Druga 7 Luki89 8 bartek-brt 9 QuleszPL 10 Scorcho 11 kyni 12 Ronii94 Data i godzina do ustalenia. :) PS. Ja proponuje we wtorek na godzinę 20.00 Edytowane 13 Czerwiec 2010 przez Killzone_15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scorcho 0 Napisano 13 Czerwiec 2010 Niestety ale ja dam radę grać dopiero w sobotę bo ten tydzień pracuję na popołudniu no chyba ze dzis 20-30-22.30 (może nawet do 23.30) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 8 Napisano 14 Czerwiec 2010 Niestety ale ja dam radę grać dopiero w sobotę bo ten tydzień pracuję na popołudniu no chyba ze dzis 20-30-22.30 (może nawet do 23.30) ja takze chodze na poludnie wiec jezeli ktos moze od rana moje psn speed1-BOSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szu.W. 7 Napisano 14 Czerwiec 2010 Witam, Jestem chętny na noże, demolition oraz airkill, gram prawie codziennie z malymi wyjatkami (trwa sesja), ale jak sie znajda osoby chetne do zrobienia to znajde czas, pomagam innym w robieniu trofeow. Mam HS ;) Dodawac do FL - prosze o dopisek, że jesteście z PS3site/forum ;) Pozdro, do zobaczenia na polu bitwy! BEWARE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 To ja proponuję taki wolny dzień... Sobota 19.06.10r. ;P a godzinkę możemy jeszcze ustalić... do soboty jeszcze tydzień więc każdy ustawi sobie tak sobotę że znajdzie czas na grę :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 14 Czerwiec 2010 To ja proponuję taki wolny dzień... Sobota 19.06.10r. ;P a godzinkę możemy jeszcze ustalić... do soboty jeszcze tydzień więc każdy ustawi sobie tak sobotę że znajdzie czas na grę :thumbsup: Ok niech bedzie sobota , godzina 20.00 ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 14 Czerwiec 2010 Ok niech bedzie sobota , godzina 20.00 ok ? mi pasuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 Ok niech bedzie sobota , godzina 20.00 ok ? Pasuje!!! Ale w trójkę to za dużo nie nawalczymy musimy poczekać na resztę ekipy :thumbsup: Sobota około 20:00 Killzone_15 bartek-brt Luki98 Ktoś jeszcze na sobotę?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szu.W. 7 Napisano 14 Czerwiec 2010 Jestem jak najbardziej za ;) Ekipa na sobote (19.06) ok 20:00, 1. Killzone_15 2. bartek-brt 3. Luki98 4. SZu_W 5. ... PS: Pisze sie rowniez na inne grupy do pomocy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 14 Czerwiec 2010 Zróbcie co w waszej mocy aby ta lista sie powiekszyła :) Bóg z wami ! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chaos1981ol 1 Napisano 14 Czerwiec 2010 Ok bede sobota punkt 20 nozyk juz w sumie zrobilem ale chetnie pomoge zauwazylem jeszcze cos przez pomylke zabilem 2 ludzi ze swojej druzyny zawalajac domek i niby dostalem -100 punktow za glowe ale wyskoczylo mi demoliszyn kil 2.0. mam hs Jeszcze 3 i bedzei git:) 1. Killzone_15 2. bartek-brt 3. Luki98 4. SZu_W 5.chaos1981ol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J4NK1 1 Napisano 14 Czerwiec 2010 mi sobota podchodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 (edytowane) mi sobota podchodzi Czyli tak: 1. Killzone_15 2. bartek-brt 3. Luki98 4. SZu_W 5. chaos1981ol 6. J4NK1 7. ... Skład nieduży ale na pewno do soboty jeszcze ktoś dojdzie ;P Ja proponuję zrobić najpierw trofea a później luźną rozgrywkę... Ponieważ z tyloma osobami może się troszeczkę zejść a na niedzielę muszę się wyspać :thumbsup: więc na pewno nie będę siedział do 24:00 ;P PS. ouć... widzę że mam sporą celność x) jak patrzyłem na niektóre statystyki graczy to mają średnio po 40% a ja 217% 0.o to przez to że sporo grałem snajperem??? Czy jak??? Bo tak na serio to jakiś zaje*isy to ja w BC2 nie jestem... :pardon: Edytowane 14 Czerwiec 2010 przez Luki98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 w ogole to jak mozna miec celnosc ponad 100%??? :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 (edytowane) w ogole to jak mozna miec celnosc ponad 100%??? :teehee: Też masz ponad 100% :pardon: jak powiedziałem bratu to też nie wierzył xD no też mi się wydaje że to niemożliwe... już chyba wiem o co chodzi... to jest celność ogólnie np. żołnierz ma celność 40% a snajper 50%... sumując to wychodzi 90% ;P itd. xD Czyli nie jestem taki doskonały :sweat: xD ale w sumie... kiedy 217% podzielę na 4 to wychodzi i tak ponad 50% ;P ale to tylko głupia teoria... Edytowane 14 Czerwiec 2010 przez Luki98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Czerwiec 2010 ... zauwazylem jeszcze cos przez pomylke zabilem 2 ludzi ze swojej druzyny zawalajac domek i niby dostalem -100 punktow za glowe ale wyskoczylo mi demoliszyn kil 2.0. mam hs Jeszcze 3 i bedzei git:) Za wczesnie na entuzjazm, destruction 2.0 zrobione na swoich kompanach nie zaliczają się do trofka. Polecam sprawdzać ilosc zaliczonych demo-killsow na http://bfbc2.statsverse.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 14 Czerwiec 2010 (edytowane) Też masz ponad 100% :pardon: jak powiedziałem bratu to też nie wierzył xD no też mi się wydaje że to niemożliwe... już chyba wiem o co chodzi... to jest celność ogólnie np. żołnierz ma celność 40% a snajper 50%... sumując to wychodzi 90% ;P itd. xD Czyli nie jestem taki doskonały :sweat: xD ale w sumie... kiedy 217% podzielę na 4 to wychodzi i tak ponad 50% ;P ale to tylko głupia teoria... ja wiem ze tez mam ponad 100% ale zawsze mnie to zastanawialo i wydawalo mi sie strasznie glupie i myslalem ze to blad jest poprostu :pardon: ale jakby naprawde to zrobili tak jak mówisz to tez moim zdaniem głupio bo powinni srednią z tych 4 klas wyliczyc i by to oddalo twoja celnosc rzeczywistą :thumbsup: Edytowane 14 Czerwiec 2010 przez xMisiek87x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Czerwiec 2010 W którym miejscu dokładnie sprawdzacie te dane? Celnosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Czerwiec 2010 W którym miejscu dokładnie sprawdzacie te dane? Celnosc? Na bfbcs w prawym górnym rogu, zaraz pod Misc. Ja mam 549% (?) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach