Skocz do zawartości
ONE

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie może być.

Pisze się na pomoc... ale tak jak SZu_W wszystko będzie gotowe, omówione itd. dołączę... i muszą być oczywiście odpowiednie osoby...

Jeszcze mnie boli głowa po wczorajszej akcji... ale jakoś tam będzie :D ehhhhh pierwszy raz w życiu czułem się jak przedszkolanka xD

...i chyba nawet pójdę do kościoła się za was pomodlić... za debili... może coś pomoże...co ja gadam :scare: ... debilem się zostaje do końca życia... oraz za tych co nie dobili trofków ;D aby cudem i bez nerwów pojawiły się na waszym koncie ;P

Pozdro ;P

Luki dobrze organizował? Ciekawe. Kiedy luki miał podkładać ładunek inne osoby wysadzały, a dlaczego? Bo schodziło mu to ZA DŁUGO! Już wszyscy byli na budynku i czekali z 2min a on jeszcze nawet nie podłożył więc nie dziw się, że ktoś się wkurzył i sam podkładał. Mi zdobycie trophy zajęło może 2 min a Tobie tyle zajmowało podłożenie ładunków albo nawet podejście pod dom. Bez obrazy ale tak właśnie było. Zdobyłem demo na pierwszej mapie bo nie było żadnej organizacji i nikt nie podkładał więc ja to zrobiłem i sam pomagałem innym do 22:30.

Były ustalone teamy które zabijają a czasami 3 teamy miały około 40 zabójstw. Paranoja. "BO mi ratio się popsuje". Ile osób w ogóle nie wchodziło du budynków tylko chodziło po mapie. Najgorsza ustawka na jakiej byłem.

Jeśli ktoś jest ogaranięty i chce pomocy to chętnie jej udzielę.

Sorry bardzo ale jak miałem zrobić to szybko skoro ktoś mnie zabijał a jak przyszedłem to budynek już się walił... a po za tym nie miałem już c4 aby wysadzić budynek dlatego musiałem wchodzić na górę...

To nie jest proste odpowiadać na pytania na czacie... ogarniać wszystko... i do tego pierdolić się z tą kolejką...

Ktoś mnie zabija... no to nie pisze nic tylko biegnę podkładać c4 i co?? Już ktoś lata z c4... i jak niby miałem to szybko zrobić!!! Trochę wyrozumiałości... a po za tym mogłem robić nawet 0,5h i co... Była ustalona lista kto po kim?? Były ustalone zasady??

NIE BYŁO ŻADNEJ ORGANIZACJI!!!??? Ty mnie człowieku nie dobijaj!!!

Sam ogarnij taką ustawkę to zobaczysz że zapanowanie nad wszystkimi nie jest to łatwe!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To trzeba bylo wyraznie napsiac na czacie ze ty rządzisz i kierujesz wszystkimi jak sie nei podoba to wypad a tak kazdy chcial dodac cos od siebie i marnowalismy tylko czas. ja wczoraj zginalem 147 razy z czego tylko 15 przez demoliszyn bez jaj noby wolaly strzelac niz wejsc na dach niektorzy stai dookola budynku i strzelali tymi debilnym trejserami co mnei osobiscie doprowadzilo do szewskiej pasji po 15 minutach. Jeżeli ktos potrzebuje jeszcze pomocy z tych co wczoraj naprawde staralis ie grac fair to moge byc dzis o 20 Wczoraj tak sie wkurzylem ze wywalilem wszystkich ze znajomych wiec prosze o info czy spowrotem dodawac czy nie. jesli dogadacie sie kto i w jakiej kolejnosci ma zabijac najjlepeij na squad rashu to chetnei dam sie pare razy wysadzic card.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie że nie mogłeś tego robić 0,5h bo byli też inni nie tylko TY człowieku. Tobie i tak zeszło powyżej 0,5h zrobienie tego, i nie wmówisz mi, że cały czas Ciebie zabijali itp. Niektórzy robili to bardzo szybko i sprawnie a Tobie oczywiście cały czas ktoś przeszkadzał.

Ciekawe co znaczy "ogarniać wszystko"? Podać osobę która teraz podkłada? Bo budynek wybieraliśmy bez pisania na czacie. I nie denerwuj się tak bo Ci pikawa wysiądzie a przyjmij trochę krytyki chyba, że nie jesteś w stanie tego znieść.

A po drugie nie obrażaj ludzi od "debili" bo Ci się jeszcze dzieci z zespołem Downa urodzą człowieku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie że nie mogłeś tego robić 0,5h bo byli też inni nie tylko TY człowieku. Tobie i tak zeszło powyżej 0,5h zrobienie tego, i nie wmówisz mi, że cały czas Ciebie zabijali itp. Niektórzy robili to bardzo szybko i sprawnie a Tobie oczywiście cały czas ktoś przeszkadzał.

Ciekawe co znaczy "ogarniać wszystko"? Podać osobę która teraz podkłada? Bo budynek wybieraliśmy bez pisania na czacie. I nie denerwuj się tak bo Ci pikawa wysiądzie a przyjmij trochę krytyki chyba, że nie jesteś w stanie tego znieść.

A po drugie nie obrażaj ludzi od "debili" bo Ci się jeszcze dzieci z zespołem Downa urodzą człowieku.

Ok nie będę się z tobą kłócił bo jak widać jesteś tu najmądrzejszy... a po za tym połowę mojego posta źle zrozumiałeś... Nie mam zamiaru się poniżać kłótnią ... jak to się mówi "sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Może ktoś później wyjaśni ci całą sytuacje bo ja po raz kolejny pisał nie będę...

Następnym razem to ty organizuj ustawkę bo jak widać ja się do tego nie nadaję...

Szkoda że uwziąłeś się tylko na mnie... ale trudno płakał nie będę...

Na tym zakończmy...

Edytowane przez Luki98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie dziś jakaś ustawka to się na nią piszę (jak nie to na przyszłą sobotę), tylko mam prośbę jak zrobicie trophy to nie wychodzcie z serwera bo wbijają się osoby spoza ustawki przez co jest większy chaos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sensus ie wyzywac kazdy ma troche racji ja bylem w timie z quleszem i naprawde po 5 minutach wszyscy wkurzeni sie wydzieralismy zeby podlozyl bombe bo szkoda czasu i racja jest ze byla twoja kolejka tylko ze lepeijj bylo zrobic cos niz siedziec na dachu i dostawac ciagle strzalka. Ustawka byla slabo obgadana nikt nikogo tak naprawde nieznal a dzieci (mam nadzieje ze dzeici a nei zadni dorosli ludzie) robili wszystko zeby rozpieprzyc zabawe no bo kto rzuca granat na dach jak siedzi tam grupa ludzi. Kto neima jeszcze trofeum neichustali grupe ktora chce to zrobic jesli do 8 osob( an team rusch) bedzie brakowac osob to anpewno i ja i qulesz sie przylaczymy tylko wybierzcie normalnych ludzi ktorzy potrafia sie zgrac to wtedy w 20 minut wszyscy pykna trofea.

card.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
(...) Mi zdobycie trophy zajęło może 2 min a Tobie tyle zajmowało podłożenie ładunków albo nawet podejście pod dom. (...)

Skoro masz aż takie zdolności i jesteś takim wytrawnym graczem to dlaczego nie wbiłeś trofea w normalnej walce tylko na łatwiznę idąc wlazłeś na ustawkę :P ;)

Luki dobrze organizował? Ciekawe. (...) Najgorsza ustawka na jakiej byłem. (...)

Ciężko opanować tłum ludzi mając pełno barier komunikacyjnych, na pewno ty zorganizowałbyś lepszą ustawkę i mamy nadzieję że prędko będziesz mógł nam to udowodnić ...

Nie odbieraj mnie źle ... nic osobistego, łatwo jednak narzekać jak się samemu nie kiwnęło palcem :down:

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za wyróżnienie na liście chociaż na serwerze nic nie pomogłem :confused: Ale dodam że zawsze jest tak że ktoś musi przeszkadzać bo jest 11 czy jakiś na liście , bo długo musi czekać , bo nie wiadomo dla czego pewnie nawet sam nie wie dlaczego :) Wbiłem wczoraj ale dopiero o 22 lub 23 chyba , zagrałem kilka rundek z Szu_W i speed1-BOSS i się dowiedziałem co się działo ( na gorąco ;) ) Teraz wiecie kto walił w c...a a kto pomagał więc nie róbcie listy tu tylko gadajcie na PSN ustawcie się na wspólny chat i obgadać nową listę i pomóc tym którzy pomagali a trofka nie dostali :)

Sam jako wolontariusz mogę się podpiąć i pomóc ( 100% obecności jak ostatnio wątpliwe ale 20 to wczesna pora biorąc pod uwagę różnicę czasową -1h a córki nie będę usypiać na siłę po to aby zagrać ;) )

Na początku jak patrzyłem na listę chętnych pomyślałem ULALA ale ludu chętnego na ustawkę , a później ciekawe kto zrobi zamotę :confused:

Każdy pracuje na swoją reputacje i pomoc od innych podam przykład np z Szu_W (znamy się z forum ) gram od dawna zaczęło się w GTA IV później TC HAWX ,

TOMO graliśmy w LBP teraz gramy w BF;BC2 ( może jesteśmy z jednego miasta ale znamy się z forum ;) ) jest wiele osób które mam na FL którzy tam zostaną a takie mendy które chcą ,, wykorzystać'' szybko znikają :) ( wyrywać chwasty ) Większość ludzi na mojej liście pochodzi z tego forum.

( Osoby wymienione wyżej są powodem iż brały udział w tej ustawce reszty nie będę wymieniać ;) )

Pozdrawiam

edit: nr 11 jest powodem bo sam się znajdowałem na tym oto numerze ;)

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co jak wiara niektóra jest tu najmądrzejsza i nie da sobie nic powiedziec to nie ma co z nimi grac w tak fajne i powazne gry jak bad company 2,może w rajmana albo crash-a jedynke jabłka pozbierac i tyle.Panowie lepiej juz samemu te trophy zrobic w 2 miesiace niz z niektórymi w 3h biegac jak frajerek po mapie z ludzmi co nie wiedza o co chodzi ,i co to jest C4,no niestety 7-8 osób ogarneło a 10 nie...masakra.Już chyba wole isc zaglosować na Andrzeja L niz jakąs ustawke dzis zagrac(chyba że z normalnymi ludzmi)Pozdr

Edytowane przez Szczypior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci, którzy najbardziej przeszkadzali, możecie dodatkowo dodać do listy zablokowanych na PSN, by nie wchodził wam w przyszłości na ustawki dzięki"Play With Friends".thumbsup.gif

W poradniku mojego autorstwa dodałem kategorię trofea. Zapraszam tam wszystkich zainteresowanych!biggrin.gifthumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba dobrze, ze wyszlem na poczatku, bo tylko bym czas stracil.

Do wszystkich ogarniajacych. Mam was w psn, mozemy sie kiedys umowic sami na taka ustawke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro masz aż takie zdolności i jesteś takim wytrawnym graczem to dlaczego nie wbiłeś trofea w normalnej walce tylko na łatwiznę idąc wlazłeś na ustawkę :P ;)

Ciężko opanować tłum ludzi mając pełno barier komunikacyjnych, na pewno ty zorganizowałbyś lepszą ustawkę i mamy nadzieję że prędko będziesz mógł nam to udowodnić ...

Nie odbieraj mnie źle ... nic osobistego, łatwo jednak narzekać jak się samemu nie kiwnęło palcem :down:

Nie twierdzę, że jestem super graczem a wolałem zdobyć trophy na ustawce bo tak jest łatwiej. Zrozum, że krzyki i bluzgi Lukiego na ludzi były dla mnie śmieszne ponieważ wszyscy czekali na podłożenie ładunków i nic się nie działo przez 2min. Wreszcie jakaś osoba podkładała to masa bluzgów szła na tą osobę, co dla mnie było śmieszne.

Jednak kiwnąłem palcem i pomagałem jak mogłem. I jako osoba która była na ustawce i "straciła" te 3h na tą "grę" chyba mam prawo do krytyki jej pewnych aspektów. To, że kogoś nie głaskam po głowie to nie znaczy, że nie doceniam ich pracy ale robiąc coś trzeba też się liczyć z pewną krytyką.

Jeżeli będziecie potrzebować pomocy w nabijaniu trophy chętnie pomogę.

Edytowane przez QleszPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie twierdzę, że jestem super graczem a wolałem zdobyć trophy na ustawce bo tak jest łatwiej. Zrozum, że krzyki w bluzgi Lukiego na ludzi były dla mnie śmieszne. Jeżeli wszyscy czekali na podłożenie ładunków i nic się nie działo przez 2min tylko skakaliśmy po sobie na dachu to można się wkurzyć. Wreszcie jakaś osoba podkładała bo nikt nic nie robił i takie czekanie przedłużało grę to masa bluzgów szła na tą osobę, co dla mnie było śmieszne.

Jednak kiwnąłem palcem i pomagałem jak mogłem. I jako osoba która była na ustawce i "straciła" te 3h na tą "grę" chyba mam prawo do krytyki jej pewnych aspektów. To, że kogoś nie głaskam po głowie to nie znaczy, że nie doceniam ich pracy ale robiąc coś trzeba też się liczyć z pewną krytyką.

Jeżeli będziecie potrzebować pomocy w nabijaniu trophy chętnie pomogę.

ok... tylko szkoda że widzisz tylko mnie pod tym kontem... nie tylko ja miałem problem z wykonaniem trofeum w krótkim czasie... a uspokoić tłum jakoś trzeba, wszyscy byli zdenerwowani więc bluzgi to nic dziwnego... a ładunki podkładałem jak najszybciej mogłem i powtarzam to już chyba z 10 raz... tylko musiałem pare razy wchodzić do was na górę po amunicje... (musiałem podkładać sporo c4 przez to że nie wiem jak strategicznie rozstawić c4 aby jak najszybciej rozwalić budynek...)

...z tego co widzę to jest coś osobistego ... bo nie podoba ci się jak uspokajam tłum (ty nic nie robiłeś) jak organizowałem wszystko podczas gry (oj tu tez nic nie robiłeś) oraz według ciebie tylko ja długo robiłem trophy... faktycznie robiłem ale to nie moja wina ;/ (też mi część nie ułatwiała przez zabijanie i kradzież kolejki)...

...za którymś razem koleś (nie wiem kto) rozkładał c4 ;/ a że był z przeciwnej drużyny to go zabiłem aby jeszcze bardziej nie przedłużać ;/

Szkoda że tego nie nagrałem bo bym ci udowodnił że nie ja przedłużałem całą kolejkę ;/

Bronisz oszustów więc też pewnie masz coś na sumieniu... miałem się nie kłócić ale nie mogę wytrzymać kiedy ktoś mnie niesłusznie oczernia...

Masz ze mną jakiś problem... zablokuj na PSN... czy napisz mi na priw że jest ze mną coś nie tak... a nie krytykujesz moją prace choć Ty nic kompletnie nie robiłeś... To jest chyba coś nie tak... :? z całego teamu jak widzę tylko Ty masz ze mną problem... więc może to nie jest coś ze mną tylko z tobą...

Może podpadłem ci kiedyś czy coś a teraz się wyżywasz... tego nie wiem... ale widzę że ci się nie podobam... trudno na tym forum musisz mnie znosić i niestety tego nie zmienisz...

Gdybym wiedział że ta ustawka taka będzie to zrobił bym ją tylko z normalnymi ludźmi ;/ których cześć nie zdobyła trophy przez głupią zabawę niektórych graczy...

Edytowane przez Luki98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domek mozna zlozyc bez problemu 5 ładunkami jesli nie wiecie jak wystarczy rzucic okiem an youtube chociazby ten filmik .

Tu akurat koleś załatwia budynek na 4 łądunkach ja jeszcze zeby meic 100% pewnosci podkładałem c4 na tej sciance działowej na przeciwko schodów i tyle potem samobójstwo i dalej ta sama technika wtedy idzie szybko Przez głupie skryptowanie działa to w 100% przypadków i nie trzeba się głowić. W sumie to podstawa bez tej fundamentalnej wiedzy można rzucic i 100 łądunków a budynek dalej bedzie stał.

card.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam nic do Ciebie osobiście a gadanie, że mam coś na sumieniu jest dla mnie śmieszne. Mnie też wkurzali ludzie swoją głupotą ale co zrobić. Wyklinałeś ludzi którzy "wchodzili Ci w kolejkę" więc udowadniam Ci, że sam nie byłeś bez winy, i tyle.

Bez odbioru. Peace & love dziubku.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ustawka ta to.... (bez komentarza) a cbool22 dostaje ode mnie bloka bo wszędzie się wpier**** w kolejkę komuś bo zamiast np. szu_w to on mnie rąbnoł d2 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierzesz szturmowca broń shotgun i c4 perk na mocniejszy wybuch. C4 podkładasz na rogi domków i sufit , uciekasz i odpalasz . Reszta czeka na dachu lub poddaszu i tyle ;) Jak ci braknie c4 rzucasz paczkę z ammo i masz c4 od nowa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ktoś chętny do trofika Carefuly Guidence? Tylko tego mi w sumie brakuje z tych trudniejszych trofików.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak będzie jakaś ustawka to ja sie bardzo chętnie na nią piszę. Bo zostały mi 2 trofea do zdobycia demolition i et tu brute. Mozecie mnie dodać do psn (nick: fikufiku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trofeum : Et Tu, Brute? - Poszukuję osób które chcą zdobyć to trofeum.

"Musisz pięciokrotnie zabić nożem znajomego ze swojej listy znajomych. Co ważne, może być to ta sama osoba, 
a zabójstw nie trzeba dokonać podczas trwania jednego meczu. Najtrudniejsze w tym wszystkim jest chyba dołączenie 
do drużyny przeciwnej niż przyjaciel - trzeba próbować, aż w końcu się uda. Jednym ze sposobem jest wejście do trybu drużynowego, 
poczekanie aż twoja drużyna będzie pełna (SELECT), a następnie szybkie zaproszenie znajomego do rozgrywki, przez co dołączy on 
do drużyny przeciwnej (bo w twojej nie będzie już miejsca)."

Osoby chętne proszę o dodanie mnie do listy :

mój nick : dahlia_praca

I podanie GG w celu uzgodnienia szczegółów.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli chcesz możemy dzisiaj popróbować wieczorkiem, koło 20. Dodam cie potem na psn i uzgodnimy szczegóły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

* Careful Guidence - Online: destroy an enemy helicopter with a stationary RPG

Do tego trofika potrzebne są tylko 2 osoby! Odpalamy mapę Isla Inocents, ten który wbija trofika jest defenderem, ustawia się na wyrzutni, a druga osoba leci helikopterem i staje na przeciw wyrzutni. Naprowadzam, buuum!, trofik i zamiana.

Edytowane przez szymuR93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chcesz sie z kims ustawic na zdobycie tego trofeum (o czym nie wspomniales), to pisz w odpowiednim do tego temacie.

Poza tym daj Pan spokoj, nie potrzebujesz drugiej osoby, zeby to zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buuhahahaah (Szymur) nawet na taką łatwiznę chcesz ustawkę heheheh to dobry jesteś widzę w bc bd2 -widze że grasz tylko dla trofi nie ładnie sam posiadam sporo trofi ale jest to sprawa drugorzędna najpierw liczy się fan z gry potem mozna pokombinować nad trofisami jak juz lubisz je zbierac

Ale jak chcesz to pomogę dzisiaj jestem po17

Może byśmy stworzyli jakiś team i na prywatnym wojenkę by się zrobiło

Edytowane przez 1908borsuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ktoś chętny do trofika Carefuly Guidence? Tylko tego mi w sumie brakuje z tych trudniejszych trofików.

Borsuk ma rację, trofeum wbijesz praktycznie bez problemu na Isla Innocentes, jako defender masz stacionarny RPG na pierwszej bazie i ciągle nadlatujące helikoptery z bazy atakującej ...

Ja w sumie nawet nie wiedziałem że jest za to trofek - wpadł mi podczas grania ... odpal tryb RUSH na w/w mapie i przypilnuj wyrzutni rakiet :ok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi